Ahojte,
Chcela by som sa spytat,kde si ma najst 24r dievca chlapa? Problem je,ze vsetci v takomto veku a starsi,ktori za nieco stoja su uz davni zadani alebo zenati...na diske a na nete normalneho chlapa asi nestretnem,v praci mam kolegyne zeny...sportujem rada,ale co z toho ked idem bicyklovat sama? V prirode stretnem max.tak divu zver...dakujem za nazory
Kde najst chlapa
Da sa najist cez internet bez problemov. 90% mojich priatelok bolo z internetu. Aj moja zena je z netu, konkretne cez fcbk, ale to bola nahoda. Inak pokec, ale ten uz nie je to co byval, sami zufalci, skor chod na badoo.com
Na školení, na kurze sebaobrany, v MHD, vo vlaku, v obchode, v donáškovej službe, v banke, v stavebnej firme, ktorá robí rekonštrukcie bytov, u lekára, v kine, v práčovni, na futbale (hokeji, volejbale, thajskom boxe atď.), v pizzerii, na pošte... Len si treba dačo vyhliadnuť a zámienka na rozhovor sa už nájde. Kto neskúsi, nič nezíska.
Lenka je škaredka. Takže aj keby natrafila na normálneho chlapa, nebude to mať zmysel. Lebo každý poriadny chlap chce ženu, ktorá za niečo stojí.
Lenka, ak by si tam náhodou zbadala, hoci len v obrysoch, medzi tou "divou zverou" Lesa 123, tak toho nechaj tam, kde je. Medzi svojimi sa bude vynímať krásou, inteligencou, názormi, dopraj mu ten pôžitok...
napis mi na michal55443@gmail.com tiez som v podobnej situacii
Všetky normálne ženy v tvojom veku sú dávno zadané alebo vydaté, takže chyba je v tebe. Si škaredá a preto ťa žiadny normálny chlap nechce.
no kde.. to je tazko ale urcite to netreba riesit cez nejaku zoznamku. Treba chodit vonj medzi ludi
Lepšie napínaj zrak, možno medzi tou divou zverou aj nejakého chlapa zbadáš. Do lesa chodia aj poľovníci, lesníci...