Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde najst chlapa

Príspevok v téme: Kde najst chlapa
Lenka33333

Ahojte,
Chcela by som sa spytat,kde si ma najst 24r dievca chlapa? Problem je,ze vsetci v takomto veku a starsi,ktori za nieco stoja su uz davni zadani alebo zenati...na diske a na nete normalneho chlapa asi nestretnem,v praci mam kolegyne zeny...sportujem rada,ale co z toho ked idem bicyklovat sama? V prirode stretnem max.tak divu zver...dakujem za nazory

miki26

Možností je fakt veľa, kde nájsť chlapa. Stačí sa len porozhľadnúť nájsť chlapa sa dá všade. Pokiaľ si nevieš rady tak skús sa obrátiť na nejakú dobrú kamarátku alebo kamaráta, či nevedia o nejakom normálnom človiečikovi, čo tiež hľadá lásku. Stretni sa potom s ním, ktorého ti nahovoria a možno budeš prekvapená.

fireAndFury

Napisal by som ti, ale som z tej kategorie ktori za vela nestoja :(
Musim sa ozenit, alebo aspon najst priatelku, a potom budem stat za viac :(

kafe

no s takýmto postojom "vsetci,ktori za nieco stoja su uz davni zadani alebo zenati." si naozaj nájdeš len debila. Plno mrzákov si nájde partnera, ženy s 3 deťmi si nájdu chlapa. Ak ty za niečo stojíš a stalo sa, že si nezadaná, niečo rovnaké sa mohlo prihodiť hodnotnému chlapovi. Len prestaň krepo rozmýšľať a nehádž si zbytočne polená pod nohy. A jeden schopný sa pre teba nájde. Problém neni - kde hľadať - ale prečo si svojím presvedčením brániš v nájdení chlapa?

Mesačný princ

Biela.Kobra - tak hej, ale na takéto zoznamovanie som už nejako dorástol. Väčšinou sa mi potvrdilo nie 90, ale 100% :D Možno som až príliš divný. Viem, že aj ja mám nedostatky ale spoznať človeka je jedna vec a to kdekoľvek, či virtuálne alebo naživo, no dôležité je to, čo ktorý konkrétny človek hľadá. Ak mám do konca života ostať sám s tým, že mám privysoké požiadavky na partnerku, tak radšej zostanem sám, ako by som mal z nejakej ubrať :)
Ale často je to o kompromisoch a pochopení toho druhého.

Biela.Kobra

Mesačný princ, a prečo nie? Veľakrát stačí otvoriť ústa a získaš prinajmenšom priateľa. Samozrejme, 90 % po bližšom spoznaní už radšej necháš tak, ale o tom je život.

Mesačný princ

Lenka33333 - napíš požiadavky na partnera. Ono to, že sú ľudia osamelí má určité dôvody.

Možno aj ja za niečo stojím, nemám síce priateľov, prácu, peniaze, žiadny majetok či auto ale kto vie?
Prečo som sám? Nehľadám len tak niekoho, ale už som sa možno po toľkých rokoch zmieril s tým, že ľudia sú veľmi jednoduchí a ja mám veľmi zložitú osobnosť a bude nemožné nájsť si partnerku. S prihliadnutím na to, že nič nemám to bude prakticky nemožné :D

Nechceš náhodou ,,pekného,, , bohatého, slušného, s dobrou prácou, autom, bytom či domom, voľným časom, vysokou školou....atď? Joj moja zlatá, tak to musíš ale napísať, aby sme nehádali a vedeli ti relevantne poradiť :D

0vecka

Lenka33333 ze vstci v takomto veku su uz zadani??? co budes hovorit o 10 rokov??? do 30 tky to este ide po 30tke je to fakt tazke...