Ahojte,
Chcela by som sa spytat,kde si ma najst 24r dievca chlapa? Problem je,ze vsetci v takomto veku a starsi,ktori za nieco stoja su uz davni zadani alebo zenati...na diske a na nete normalneho chlapa asi nestretnem,v praci mam kolegyne zeny...sportujem rada,ale co z toho ked idem bicyklovat sama? V prirode stretnem max.tak divu zver...dakujem za nazory
Kde najst chlapa
Lenka, dobre sa bavíš alebo Ťa nudíme? Takto Ti chlapa nenájdeme! Alebo sa neozývaš, bo si našla, čo si hľadala? O jednom by som vedela, nechceš?
Lenka ved si mladucka baba ty o sebe pises ako o dakej starenke :)) Neboj lasku isto stretnes len niekedy treba pockat na to prave orechove :) Vsetko je tak ako ma byt :) Ked to clovek prestane riesit vtedy to pride v 90% pripadoch :))
No tak ja mám 21, mám prvý vzťah a zaklopem si, ale už sme spolu rok a snáď nám to vydrží navždy :) pritom tiež som stráááášne dlho hľadala fajn chalana, namotávala som sa na jedného, druhého, a stále som nikoho nemohla nájsť, a vo chvíli, keď som hľadať prestala, povedala som si že som najšťastnejšia sama, sa objavil môj súčasný ako blesk z neba. A keď píšete, že na diskotéke sa to nedá, to je blbosť, my sme sa dali dokopy práve na akcii a úplne pod parou a vidíte čo je z toho :D A nie je to výnimka, už sa mi niekoľkokrát predtým stalo, že som seriózneho chlapa našla práve v bare ;)
Takže možno nie je dobré tlačiť zbytočne na pílu a za každú cenu hľadať a snažiť sa. Podľa mňa si musíš užívať to že si momentálne sama, venovať sa sama sebe, tomu čo ťa baví, kamarátom, a keď si ťa má ten pravý nájsť, ono to príde aj samo :) Práveže čím viac na to tlačíš, tým to viac nefunguje.
Messje Messje ja som drbol vseobecny komentar a mesacny princ reagoval na mna... tak som reagoval na neho
Ovecka
Mozno keby to napisal niekto druhy...ani si to nevsimnes.Ty ale reagujes preto,ze je tam nick,ktory tebe vadi.
Teraz napisem ja...
Nenavidim alkohol,nasilie,podvody,klamstvo,nehygienickych ludi,vulgarizmus,drogy,...a este vela je toho
To znamena,ze ak by som mala byt 2...5..7...rokov sama,tak radsej z niecoho z toho polavim?
Nikdy!!!
Radsej budem sama .
O to pisal princ.
Mesačný princ som si to uz viackrat vsimol ty odsudis kazdu novu myslienku stylom ze ju zenies do extremu... alternativa k idealnemu partnerovi ktori mozno ani neexistuje nemusi byt hned prvy/a ktoreho uvidis... inak sa spravas jak male decko ktoremu nechcu kupit hracku a teraz nic ine nechce...
ale je to na tebe akurat neviem preco to musis hnat do extremu a az odsudzovat ostatnych ..
Je to hlas čo hovory čo vravy reč srdca je hlas čo vravy reč duše,
je to reč naších predkou čo hovoria skrze nás,
a potomkou čo sa narodia skrze nás,
nezaleži na skusenostach či živote sme jedno,
nezaleží na farbe pleti i krvi na hviezde či rase sme jedno,
nezaleži na strachu bolesti či smutku my sme jedno,
tu a teraz suhlasime tom zaujme to to pravdou na pravde,
1 pravidlom musime byt sebe ohladuplní sme hlás vesmiru duša čo nás posilnuje,
ohen čo nám osvetli pravdou buducnosti my sme jedno.
Ja hládam slušne devče nekoho skím by sem rozumel ale nie odrby nevim čo len večina devčat dokaže odsudzovat ludí podla vyzoru nie čo ma uvnitr človek
vaporwave. To su skor ti "jednoduchsi", ktorym to este vychadza, dari sa. No aj tam musi platit ista rovnica ci rovnovaha?) ze "vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada". Ak su rozdiely tak zvacsa vzdy ten, co ma z dvojice "navrch" zacne vymyslat rozhliadat sa inde a po inom. Hl.u zien to plati (priklad, skor v niecom uspesny muz podnikatel lekar manager pravnik ai ai akceptuje pri sebe "jednoduchsiu" no zas atraktivnu, nez opacne napriklad zeny. Tie ak su uspesne ai tak si hladaju zvacsa rovnocenneho ku sebe ci aspon v niecom, ze ma navrch od nej. Netocim o vynimkach. Ale o vacsine. Lebo vynimky platia vzdy).
Este aj hangouts je fajn)