Malý Velký Svet

Príspevok v téme: Malý Velký Svet
JurkoT

Dobry den ludia :) potrebujem poradit s jednou vecou. Ako najst stratenu kamaratku? Uz vyse 5 rokov neviem kde je pretoze sa nam nejako pretrhli kontakty. Jedine viem to ze sa prestahovala do Ameriky ale neviem kde a co...nemam zadny kontakt ani nic a velmi tuzim sa s nou stretnut alebo jej napisat. Ako by ste hladali vy?

Mesačný princ

Ja som tú moju našiel v tomto klipe :) Je to tá v tom sivom tričku, modrých rifliach a čiernych čižmách či čo to je :D

Ale kontaktovať sa mi ju doteraz nepodarilo, no keď som uvidel ten klip, tak som sa veľmi potešil :)

Messje

Jurko
viem,ze NY je velikansky,ale...clovek nikdy nevie a ja mam tam 4 dobre kamaratky.Napis mi tu aspon jej inicialy.By som sa zasmiala,keby boli jednej z nich ;-)

JurkoT

Viem ze sla do NY..pisal som jednemu znamenu a on povedal ze o nej nic nevie ale ze tiez vie ze sla do ameriky ale nic konkretne..len dufam ze zije

DontWorry

Google a FB. Na FB by som hladala cez vsetkych moznych spolocnych znamych. Vytukala by som si najprv ich. Neverim, ze dakoho z nich nenajdes. Ak mas napr. jej staru mailovu adresu, skusila by som sa ozvat tam. Mozno ten e-mail este stale ma, mozno nie.
Cez google by som tiez pozerala vsetko kde by vyhodilo jej meno. Aj ine socialne siete..pozrela by som na googli aj obrazky, mozno by dakde vyhodilo jej fotku.

0vecka

natukaj jej meno do googlu s uvodzovkami samozrejme.... pri troche sastia najdes jej adresu email alebo cislo.. BTW vies vobec do ktoreho mesta sla?? mozno by si nasiel na ggoli aj miestny telefonny zoznam

Filip TT

Tak to zober zo sirsa.
Natukavaj do FB mena vasich spolocnych znamych a pytaj sa ich. Bud maju kontakt priamo na nu, alebo na jej rodicov, ci surodencov, alebo na niekoho, kto by mohol mat kontakt na jej rodinu. Alebo ti aspon budu vediet povedat kde byvala, kde tych ludi mas hladat...

Messje

skus cez komunitu slovaci zijuci v amerike.Tych komunit je viacej,tak len hladaj.Tam do fora mozes napisat meno koho hladas.Ak sa postasti,niekto ju moze poznat

JurkoT

Dakujem za pomoc Filip ale podla mena som ju bohuzial nenasiel. A jej rodinu tak tiez neviem nikde zohnat, vlastne ani neviem kde presne kto byva...a s nasimi spolocnymi priatelmi korych sme mali este velmi velmi davno tak ti tiez neviem kde su pretoze maju svoje rodiny a podobne, takze byvale vztahy sa uz ukoncili a kazdy si zacal zit nejak svoje zivoty. Dlho som sa tym nezaoberal a nejak som zil podla vlastneho ale poslednom case mi dost chyba, pretoze ju stale milujem. Nikdy som jej to nepovedal, vedel som ze aj ona ku mne nieco citi ale proste sme to neriesili.. Pamatam si ze sme si slubili ze nech sa deje cokolvek, vzdy budeme pri sebe stat a ak sa raz niekde stratime, raz sa urcite najdeme. Do dnes tomu verim, pretoze som to bral naozaj vazne.. rad by som vedel co je snou..

Filip TT

Natukal by som jej meno do FB.
Kontaktoval by som jej kamaratky, rodicov, surodencov.
Isiel by som na miesto jej bydliska, kto ju pozna.