Dobry den ludia :) potrebujem poradit s jednou vecou. Ako najst stratenu kamaratku? Uz vyse 5 rokov neviem kde je pretoze sa nam nejako pretrhli kontakty. Jedine viem to ze sa prestahovala do Ameriky ale neviem kde a co...nemam zadny kontakt ani nic a velmi tuzim sa s nou stretnut alebo jej napisat. Ako by ste hladali vy?
Malý Velký Svet
Mesacny princ
Napisem
Hovoris, ze s mamou nebola rozumna rec a co otec, surodenci alebo nejaki ini jej blizki pribuzni.
A pretrhli sa nam z velmi vazneho dovodu. Tj. zacali sme si robit svoje vlastne veci, nemali sme cas, kvoli byvalej "kamaratke" som si zmazal facebook co tiez uz nikdy neurobim kvoli nejakej bestii :) a proste stalo sa. Nikdy som nikoho nemiloval jedine moju stratenu kamaratku. Bolo to na život a na smrt a tak to aj zostane nech sa deje cokolvek. Bohuzal jej meno a priezvisko mi nikde nevyhlada len nejake skomoleniny, fotka absolutne. Takze nie je to az take lahke :) a ti kde pred par rokmi byvali su uz uplne niekde inde co sam viem, pretoze som sa prestahoval znova do rodneho mesta.
Ernesto koho ty upodozrievas? napisal som vsetko co potrebujem nemam co tajit. Alebo aj ty si myslis ze som vrahoun? :D kolegockovia z pracicky asi tazko kedze obaja sme chodili na vysoku takze pracica zacala pred dvomi rokmi. Zasa sme nemali kazdeho jedneho kamaradka v priateloch na kazdej socialnej sieti. Aspon teda ja nie. Kazdu kurvu mat v priateloch :) takze nemas preco upodozrievat. Stare kamaradstva sa daju lahko pretrhnut pokial ich musis vymenit za novych alebo sa na teba vykaslu. Nie kazdy koho poznas je soulmate :D
nemozem si pomoct, ale nehovoris nam vsetko alebo nam nehovoris pravdu. Ako sa vam mohli "nejako" pretrhnut kontakty? Ak bola fakt taka super kamaratka, ako je mozne, ze nepoznas ziadnych spolocnych kamosov? Surodencov? Matka si ta nepamata - jasne, je schiza. A co kolegovia z byvalych prac?
Tu mi to smrdi tym, ze nechces, aby spolocni ludia vedeli, ze ju hladas.
Ja s niektorymi ludmi tiez nie som aj 10 rokov v kontakte a nemam na nich ziadny kontakt, ale ver mi, viem za kym ist a koho sa opytat, keby som velmi chcel.
Max by som mal problem najst nejakych ludi z materskej skolky, kde fakt si pamatam len prve meno a nic viac neviem.
Teraz realny priklad: Pred rokom som stretol super holku - len tak v parku. Dali sme sa do reci. Nakoniec sme skoncili na kave a 3 hodiny sme spolu len tak kecali. Potom ked sme sa lucili, tak som jej povedal, ze cislo si na nu nevezmem, ze ked to ma byt osud /obaja na osud verime/, tak sa opat stretneme. Prisiel som domov a vedel som len prve meno a dalsie info. Nasiel som ju za 5 minut. Uplne cudzieho cloveka, s ktorym som stravil 3 hodiny - tot len tolko k tomu, ze ked to bola fakt taka super kamaratka, tak musis mat PODSTATNE viac info. Aj ked neaktualnych. Ale 5r nie je vobec tak vela.
snáď sa ti to podarí :-)
Jurko
Ziadna namaha.Rada pomozem ak sa da ;-)
Dakujem Vam chlapci a dievcata :) ahlavne tebe Messje za námahu to rozposlat.