Je to asi trapne ale neviem co sa mnou deje. Ked som prvykrat zacala mysliet na sex mala som asi 15 rokov. Myslim ze vsetci v tom veku mali take myslienky.Problem bol ale v tom ze moje myslienky boli ine. Sex vo mne vyvolaval negativne pocity. Keby som to mala opisat jednym slovom, citila som ponizenie. Tak ho vnimam ja . Nikto mi nic neurobil, som tak proste nastavena. Z niektorych predstav a dotykov mi je na vracanie. Hlavne pri predstave ze sa mi niekto dotyka prs a inych casti tela. Ten pocit neviem ani opisat. Dovtedy som bola celkom stastne dievca. Dnes sa uzatvaram pred svetom lebo to posobi na moje sebavedomie. Vo chvilach ked mam pocit ze sa niekomu pacim prestavam "rozpravat", nie som schopna nicoho, chcem s tadial rychlo zmiznut. Myslela som si ze to tak bude navzdy. No ale stala sa taka vec, ze som sa zalubila. A to je dalsi extrem, pretoze priatel ma neskutocne pritahuje. Neprehnam. Niekedy mam doslova triasku po celom tele od vzrusenia. ( pocity viem celkom silno prezivat). Ale ked pride realita je to vsetko spat- ten hnusny pocit! Kazdy vecer zaspavam s myslienkami na neho (viem, je to trapne) a ked to mozem skutocne urobit moja psychika zlyha. Naozaj si nerobim srandu, nici ma to. Viem ze ste sa asi s niecim podobnym nestretli, ale mozno by mi vedel niekto povedat co sa so mnou deje. Je to nejaka sexualna porucha?
Nedokazem mat sex
neodmietam pomoc ale nemyslim si ze by mi dokazal pomoct cudzi clovek ktoremu neverim aj ked je to odbornik. nerada sa rozpravam o sexe a uz vobec nie z niekym cudzim. navyse som uz u psychologa bola s inym problemom a nic mi to nepomohlo.
Preco odmietas psychologa? Ved by ti mohol pomoct. Zrejme mas nejaky blok, ale my tu nezistime co je jeho pricinou a ani ako to riesit. Mame o tebe prilis malo informacii. Ked budes odmietat pomoc, mozno sa toho nikdy nezbavis.
Kris presne som taka ista :) no ja som sa rozhodla sex nikdy nemat a je mi jedno co o mne budu ostatni hovorit :)
Ku psychologovi nechcem ist ale dakujem za rady.
Dadula11 : dakujem za radu nepytala som sa na nazory ale na informacie ohladom toho ci by to mohla byt nejaka porucha. ospravedlnujem sa ze ta to nahnevalo, vsetko dobre
Aj podľa môjho názoru máš psychický blok. Buď sa budeš držať prvého Dadulinho príspevku alebo vyhľadaj odbornú pomoc - psychológa, iného terapeuta...
chod k psychologovi
Akoze teba zaujima len to, co si o tom myslime? Nuz dievca, mam vazne pochybovat ci toto nie je fake tema??
Ty sa nezaujimaj o nazor anonymnych neznamych ludi na fore. Akoze niekto ti napise, ze tvoj problem je trapny, tak bude aj pre teba trapny? Niekto ti napise, ze je to ok, tak aj pre teba to bude ok? Zobud sa....tam sa zober, chod k psychologovi aj sexuologovi a ries co riesit treba. A ako na dake nazory na anonymnom fore sa z vysoka vykasli....mas to velmi otocenr, cele vnimanie toho, co je dolezite a co nie
budem mat 20r a on ma 26. Nie som veriaca a sme spolu 1,7 roka takze je to problem... viem ze na fore sa to asi nevyriesi ale dakujem za vsetky rady chcela som hlavne vediet co si o tom myslite.
Chybaju informacie kolko mas rokov, kolko priatel, ako dlho ste spolu...mas evidentne nejaky blok, ktory sa nevyriesi tu na fore. Musis k odbornikovi. My ti tu mozeme radit, ake ked sme sa ani jeden s tym nikdy nestretli, nase slova budu onicom...
No skusim ti poradit aj ja. Kedze neviem v akom stadiu je vas vztah a kedy ste sa zacali intimne zblizovat, skusim ti poradit tak vseobecne. Nechodte hned na sex. Ak je partner dostatocne trpezlivy, zacnite sa pomaly spoznavat a nechajte, nech aj tie dotyky, bozky a vsetko prichadza postupne. Vela mladych sa vrha do vztahu s tym, ze su zalubeni, ruzove okuliare nemozu byt ruzovsie, myslia si, ze spolu preziju cely zivot, nasleduje sex..ale ci sa poznaju dostatocne, to neriesia. Pod pojmom "spoznavanie sa" si predstavuju ist dvakrat do kina, tri krat do kaviarne a furaaaa pozname sa. V ziadnej kaviarni, kde sedis vyvonany, naskrobeny nespoznas cloveka, len z casti. Treba vyrazit von, zobrat biky ist sa vozit kdesi po okoli, vyskusat jeho oblubene aktivity, tvoje...v roznych situaciach zistis, ako dany clovek reaguje ovela lepsie ako na zadku v kaviarni
Az ho budes dostatocne poznat, dovolis mu dotknut sa ta, pohladit, dat pusu, zacne mu viac a viac doverovat, myslim, ze to fungovat bude. P.S. precitaj si knihu Miluj svoj zivot. Pomoze ti ti so sebavedomim :)
si veriaca? a veľmi mladá (menej ako 18)?