Je to asi trapne ale neviem co sa mnou deje. Ked som prvykrat zacala mysliet na sex mala som asi 15 rokov. Myslim ze vsetci v tom veku mali take myslienky.Problem bol ale v tom ze moje myslienky boli ine. Sex vo mne vyvolaval negativne pocity. Keby som to mala opisat jednym slovom, citila som ponizenie. Tak ho vnimam ja . Nikto mi nic neurobil, som tak proste nastavena. Z niektorych predstav a dotykov mi je na vracanie. Hlavne pri predstave ze sa mi niekto dotyka prs a inych casti tela. Ten pocit neviem ani opisat. Dovtedy som bola celkom stastne dievca. Dnes sa uzatvaram pred svetom lebo to posobi na moje sebavedomie. Vo chvilach ked mam pocit ze sa niekomu pacim prestavam "rozpravat", nie som schopna nicoho, chcem s tadial rychlo zmiznut. Myslela som si ze to tak bude navzdy. No ale stala sa taka vec, ze som sa zalubila. A to je dalsi extrem, pretoze priatel ma neskutocne pritahuje. Neprehnam. Niekedy mam doslova triasku po celom tele od vzrusenia. ( pocity viem celkom silno prezivat). Ale ked pride realita je to vsetko spat- ten hnusny pocit! Kazdy vecer zaspavam s myslienkami na neho (viem, je to trapne) a ked to mozem skutocne urobit moja psychika zlyha. Naozaj si nerobim srandu, nici ma to. Viem ze ste sa asi s niecim podobnym nestretli, ale mozno by mi vedel niekto povedat co sa so mnou deje. Je to nejaka sexualna porucha?
Nedokazem mat sex
Podla mna potrebujes partnera, ktory ta bude nielen vzrusovat, ale ktoremu budes plne doverovat a ktoremu sa budes chciet odovzdat - budes povazovat za spravne, ze sa mu odovzdavas. To bude niekto, kto ti slubi, ze s tebou bude po cely zivot v dobrom aj zlom, bude ta chranit, bude s tebou zdielat vsetko a ty budes chciet s nim mat deti. Potom sa sex stane pre teba telesnou laskou.
No a ked na svojho priatela eroticky myslis, tak si predstavujes aj sex s nim, alebo co si konktretne predstavujes? Vtedy ti to je prijemne a ked s nim skutocne si, tak ti to pride uz inaksie? Kolko rokov mas teraz?
Ahoj .kris. Si uzasna, uz len tym, ze sa to snazis riesit a ano asi bude najlepsie pre teba pod ruskou anonymity tu na fore sa jednoducho vyrozpravat. Ulav si, mozno sa ozve par blbcov ale aj par ludi, ktori zapasia s podobnym pocitom ako ty :) Drzim palce a pamataj, ze niekedy staci urobit jeden krok ...
tie svoje pocity som napisala najlepsie ako som vedela v uvodnom prispevku :) nechcem sa v tom velmi babrat moje nazory su trosku odlisne ako vidite a nechcem aby to vznikali hadky a podobne. len som chcela vediet co by ste robili na mojom mieste vy dakujem :)
mozno by bolo dobre to s niekym riesit :)
praveze tie pocity co sa najtazsie opisuju by si mala dat zo seba von. Aby sa ti ulavilo :)
:(
Neviem, asi to necham tak. Tie pocity sa tazko opisuju, ale citila by som sa ako spina.
Ja som mal podobny blok a vyriesil som to tak ze som prestal s ocakavaniami. Nechal som veci plynut, ked to ma prist tak to pride a neriesil som to. Skus sa podobne nastavit. Ked pojde na vec, psychika zauraduje, nevadi, skusis nabuduce. Postupne ked tomu nebudes pridavat na vahe tvoj mozog to jedneho dna vzda.
Alebo dalsia moznost, mozno mas niekde v podvedomi ze sexom sa vlastne ponuknes danej osobe a ze sa jedna len o neho. Skus to brat viac sebecky, TY to chces a robis to pre seba. Tym sa mozno zbavis nejakych predsudkov a negativnych pocitov.
Neviem aka si osobnost takze ze dost tazke si predstavit ako sa pri tom citis a tazko nieco konkretneho poradit. Musis prist na to ako "preprogramovat" svoj mozog. Treba ten problem prijat a hlavne sa nestresovat ak sa to nepodari. Postupne sa toho zbavis. U mna to presne takto fungovalo, zmieril som sa s problemom, prijal som to a hodil za hlavu, postupne vsetko slo jak ma :).
neviem preco to tak vnimam, nemam ziadnu zlu skusenost. som tak nastavena