Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze sa 53rocny chlap zalubit do mladej baby?

Príspevok v téme: Moze sa 53rocny chlap zalubit do mladej baby?
tominavka

Pekny vecer vsetkym. Neviem ci ste sa uz s niecim takym stretli, no priblizne mesiac pracujem v jednej nemeckej rodine ako opatrovatelka kde sa staram o uja a s nim byva aj jeho syn ktory ma asi 53rokov. Kedze nemci niesu velmi rodinne typy jeho syn nemal nikdy partnerku aspon si myslim kedze vacsina nemeckych chlapov je nezadanych a k tomu ziaden sexualny styk. Ked som tam prisla prvy krat tak bol celkom mily, pozorny a starostlivy a mal na mna otazky tykajuce sa vztahov a deti. Konkretne ci mam priatela a deti ja som mu povedala ze nie a on nato ze ci nechcem pri nom ostat mesiac kedze ako opatrovatelka chodim na dva tyzdne a k tomu zacal hovorit nieco o laske no to som mu uz nerozumela kedze moja nemcina je trosku slabsia ale co to porozumiem. Mohla som sa ho opytat co hovoril o laske no nepytala som sa nevedela som ako. Mozno to nemyslel az tak vazne a nakolko ma aj dobry zmysel pre humor tak si mohol robit aj srandu ci nezostanem mesiac. Je mi divne ze chlap ako on nema zenu a deti. Ci mal predtym babu to uz neviem alel Co som sa dozvedela tak cely zivot zil s jeho rodicmi a choval dobytok tak si myslim ze ani nehladal zeny a moja znama sla tiez takto opatrovat a chlap ktory byval s ujom konkretne jeho syn sa do nej zalubil a doteraz ziju spolu. Byval cely zivot s jeho rodicmi a aj choval dobytok A sice mal priatelku no nikdy vraj s nou nemal ziaden sex vraj ona nechcela. Preto ma len zaujima ci by sa 53rocny chlap mohol zalubit do mladej baby. Co myslite, aky mate na to nazor.

tominavka

Adr1a. Mas pravdu mohol mat znamosti ale tiez pochybujem ze teraz v 53rokoch by sa mohol zalubit ak vobec. Neviem ake zeny ho pritahuju a sotva by uz mal na sex chut kedze chlapom v tomto veku klesa aj libido. A neviem co by mal zo mna pretoze ja niesom moc na jednorazovky. Som zvedava ako sa bude spravat ked tam pojdem buduci tyzden. Necham sa prekvapit ci bude opat hovorit o laske a pytat sa ci niekoho mam.

adr1a.

Tominavka. Naozaj neviem z coho si vydedukovala ze nikdy nemal zenu znamost ani sex. Pochybujem. Nahovorit ti moze fakt vselico ako aj ta tvoja kamoska. A ona sa preco nevydala za toho nemca ked sa kvoli nemu rozviedla a zije uz s nim?)) Ax yo) Ved to ze nie je zenaty nevylucuje, ze mohol mat priatelky zeny znamosti. Jedno nebrani druhemu. A zas ze je veriaci to mu nebranilo mat znamosti. Ved u nas aj biskup ma deti a nielen plno fararov)
A ty si tam prikratko aby si vedela a videla do nich a do ich zivotov. Keby nemci nesexovali ako pises tak ich nie je vyse 80milionov))

tominavka

Prezyvka055: vsak to bola len otazka ze ci moze. No uvidim. Idem tam teraz 17steho tak uvidim ako sa bude spravat. Ale stale si myslim ze ked za cely zivot nemal babu ani sex tak pochybujem ze by chcel nejaku teraz. No neviem. Tazko povedat.

tominavka

Hovorila mi to moja znama ze aj jej terajsi priatel nikdy nemal babu a zil len pri jeho rodicoch a staral sa o chov zvierat a konkretizovala to vseobecne o Nemcoch ze niesu velmi rodinne typy. Mozno zniem naivne no ako som povedala ja niesom na chlapov v takomto veku. Ano aj varim aj upratujem im tam a jasne ze nebudem robit niekomu milenku Uprednostnujem skor dlhodobe vztahy a nie jednorazovky. No tazko povedat co by bolo keby a k tomu som zabudla dodat ze je silne veriaci. Mozno preto nemal nikdy babu a sex a este ked cely zivot sa stara o dobytok.

adr1a.

Tak ja sa mu nedivim ze sa v takom veku zapozeral do mladej, naivnejsej (sorry ale prides mi tak sladko naivna) a urcite aj peknej baby. Vsak to by sa kazdy na jeho mieste zakukal a bolo by jedno ci je slovak cech nemec holandan american rus ai)
No neviem kde si pocula ze nemci nemky nemaju radi sex ai) ja ich vnimam skor naopak, skor ako take chlipne kviiik)))
Kdekolvek som bola tak vsade nemci (to ako ked si robia srandy s japoncov ai ze su vsade ai). Nemky vo velkom chodia po dovolenkach aj nemci na nieco take ako sexturistika. Nemky su vacsinou orientovane na cernochov afriku ostrovy (platia prenajmu si tam dakeho na cely pobyt a ten jej robi spolocnost pocas celeho pobytu tam no aj v spalni) a muzi zas na thajsko ai a tie ich dievcata. A maju radi mlade maska) su dost perverzaci) ja viem, nemala by zovseobecnovat ale ja som snad na nich uz alergicka)) vsade sa o nich clovek podkyna.
Pozri. Ty si mlada pekna, urcite posobis submisivnejsie a vyvaras tam upratujes ai (tak jasne ze po takej slimta :D nemky su hrozne. A ta ich kuchyna))) a pritom maju inu naturu nez slovanky. Uplne inu).
Ja prajem laske. No neurob tam zo seba zas lahku korist a len nieciu milenku

tominavka

I ked neviem ci by mi to male klamstvo pomohlo kedze ta moja znama mala manzela a ked sa do nej zalubil ten Nemec rozviedla sa s jej manzelom. Moja znama mi vravela ze ked sa zalubi Nemec do Slovenky vacsinou to skonci tym ze dotycna Slovenka zanecha terajsi zivot a ide zit k Nemcovi ale tak ci tak on ma 53 a mna chlapi v jeho veku nepritahuju. A ten velky vekovy rozdiel. Navyse nepoznam jeho povahu ani zmyslanie a tak tazko povedat ako by sa spraval kebyze sa aj zalubi.

tominavka

FilipTT: no to si ma potesil. :) akurat ze asi by bol sklamany lebo on ma 53 a ja 23 a nepritahuju ma chlapi v jeho veku. Jedine co by som mohla spravit je ze by som ho drzala v mensom klamstve ze som si uz nasla priatela. I ked niesom z tych co klamu no tym padom by ho mozno presla aj ta mozna zalubenost v pripade ze by sa uz nieco aj take stalo.

tominavka

A takisto tu v Nemecku maju ludia inu mentalitu ako Slovaci a vacsine ludi to pride smiesne ze vacsina Nemcov nema vlastne rodiny a ziju s ich rodicmi. Ale to len na upresnenie pre tich co nepracuju v Nemecku a nezazili ich zmyslanie.