Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze sa 53rocny chlap zalubit do mladej baby?

Príspevok v téme: Moze sa 53rocny chlap zalubit do mladej baby?
tominavka

Pekny vecer vsetkym. Neviem ci ste sa uz s niecim takym stretli, no priblizne mesiac pracujem v jednej nemeckej rodine ako opatrovatelka kde sa staram o uja a s nim byva aj jeho syn ktory ma asi 53rokov. Kedze nemci niesu velmi rodinne typy jeho syn nemal nikdy partnerku aspon si myslim kedze vacsina nemeckych chlapov je nezadanych a k tomu ziaden sexualny styk. Ked som tam prisla prvy krat tak bol celkom mily, pozorny a starostlivy a mal na mna otazky tykajuce sa vztahov a deti. Konkretne ci mam priatela a deti ja som mu povedala ze nie a on nato ze ci nechcem pri nom ostat mesiac kedze ako opatrovatelka chodim na dva tyzdne a k tomu zacal hovorit nieco o laske no to som mu uz nerozumela kedze moja nemcina je trosku slabsia ale co to porozumiem. Mohla som sa ho opytat co hovoril o laske no nepytala som sa nevedela som ako. Mozno to nemyslel az tak vazne a nakolko ma aj dobry zmysel pre humor tak si mohol robit aj srandu ci nezostanem mesiac. Je mi divne ze chlap ako on nema zenu a deti. Ci mal predtym babu to uz neviem alel Co som sa dozvedela tak cely zivot zil s jeho rodicmi a choval dobytok tak si myslim ze ani nehladal zeny a moja znama sla tiez takto opatrovat a chlap ktory byval s ujom konkretne jeho syn sa do nej zalubil a doteraz ziju spolu. Byval cely zivot s jeho rodicmi a aj choval dobytok A sice mal priatelku no nikdy vraj s nou nemal ziaden sex vraj ona nechcela. Preto ma len zaujima ci by sa 53rocny chlap mohol zalubit do mladej baby. Co myslite, aky mate na to nazor.

lolinka

tominavka: on vedel že má priateľa od začiatku, aj tak to skúšal. Nebýval s dedkom, býval vo veľkom dome so svojimi dcérami, mal dve dospievajúce dcéry. Každý deň ale chodil k nám na návštevu, vykecával so mnou, sťažoval sa, že žena ho opustila lebo si našla iného. V podstate ma nebalil nejak priamo, ale sa ma pýtal trebárs, či by som už nechcela v Nemecku ostať, bol ku mne milý a tie pohľady čo hádzal boli veľavravné. Keď ma potom pozval von na drink zatiaľ čo dedka vzal vnuk na výlet, tak som mu povedala, že je síce milý, ale ja priateľa mám a som s ním spokojná. Tak sa stiahol.

tominavka

Adr1a: urcite ma na nom nic nepritahuje nech to vyzera akokolvek. Vsak ano uvidime a potom dam vediet ci sa nieco zmenilo.

adr1a.

tominavka. Mne to pride, ze ta na tom chlapovi nieco vábi láka pritahuje (bud ti je sympaticky svojim vyzorom spravanim zivotom ci ako len tak - ako clovek, alebo ta vzrusuje predstava ze dosial ziadnu nemal ai a ze zrovna ku tebe nieco pocitil, ze si v nom prebudila city ai a teba to vzrusuje rajcuje. Mozno sa k tebe sprava galantne milo zdvorilo gavaliersky. Mozno ta pritahuje celkovo ako muz alebo ten vekovy rozdiel aj ked tvrsis ze nie. Moznosti je vela. Zas aj tvoja znalost nemciny, ktovie ako to naozaj povedal myslel, ci si mu spravne porozumela pochopila. No zas nie si blba, zaujem sa da krasne vycitit z pohladov gest mimiky spravania usmevov ai.
No kedze si zalozila o nom temu prispevok kde je odpoved kazdemu hned uz vopred jasna ze ANO, myslim si, ze nad nim casto rozmyslas a nanho myslis. Predsa len zvedavost je uz isty prejav zaujmu, ze ta niecim uputal zaujal. Pozri. Nechaj to volne ubiehat, bud ako vzdy, ak sa rozhybe tak sa rozhybe. Ja poznam s prepacenim aj "starych capov" nadrzanych aktivnych ako keby mali 20-30r)) muzi maju sex.aktivitu zachovanu do vysokeho veku. Zalezi od jednotlivca ale tak vacsinou ano. U zien to zvykne vekom klesat. Ako ktora.
Neries. Co ma byt tak bude a co sa ma stat, tak sa stane.
Daj potom vediet co a ako, cao

tominavka

Lolinka: a akym sposobom ta ten chlap balil. Po akom case si prisla na to ze ma o teba zaujem. Dal ti pokoj ked si mu povedala ze mas priatela?

lolinka

Lienka odtial si pozicku neber, to su zrejme nebankovky a s tymi su casto problemy, beru hrozne uroky. Ludia maju aj take skusenosti, ze si trebars pozicali, dostali peniaze, tie po case splatili. Potom im prisli na ucet dalsie peniaze, hoci o ziadnu dalsiu pozicku neziadali. Peniaze poslali nazad a viac to neriesili. A potom im dosli penale, nebankovka neakceptovala, ze to poslali hned nazad, ziadali penale a zahrabali sa do problemov. Ked uz si chces pozivat, tak jedine z banky. Ak mas teraz pracu, tak ti nejaku pozicku daju. Ale uvaz, ci si naozaj musis poziciavat a ci sa to neda zariadit inac. Mozes ist zatial robit opatrovatelku alebo au pairku niekde tuto blizko, do europskych krajin a ked si nasetris, tak si mozes zaplatit aj Ameriku. Ako opatrovatelka ci au pairka nemusis riesit byvanie ani stravu, to tam dostanes, potrebujes len peniaze na cestu. Ziadne velke naklady.

tominavka

Lolinka: tak to sme potom dve. No vsak tuto stredu tam idem na dva tyzdne tak uvidim ako sa bude spravat. Potom dam sem vediet ako to prebieha dalej.