Pekny vecer vsetkym. Neviem ci ste sa uz s niecim takym stretli, no priblizne mesiac pracujem v jednej nemeckej rodine ako opatrovatelka kde sa staram o uja a s nim byva aj jeho syn ktory ma asi 53rokov. Kedze nemci niesu velmi rodinne typy jeho syn nemal nikdy partnerku aspon si myslim kedze vacsina nemeckych chlapov je nezadanych a k tomu ziaden sexualny styk. Ked som tam prisla prvy krat tak bol celkom mily, pozorny a starostlivy a mal na mna otazky tykajuce sa vztahov a deti. Konkretne ci mam priatela a deti ja som mu povedala ze nie a on nato ze ci nechcem pri nom ostat mesiac kedze ako opatrovatelka chodim na dva tyzdne a k tomu zacal hovorit nieco o laske no to som mu uz nerozumela kedze moja nemcina je trosku slabsia ale co to porozumiem. Mohla som sa ho opytat co hovoril o laske no nepytala som sa nevedela som ako. Mozno to nemyslel az tak vazne a nakolko ma aj dobry zmysel pre humor tak si mohol robit aj srandu ci nezostanem mesiac. Je mi divne ze chlap ako on nema zenu a deti. Ci mal predtym babu to uz neviem alel Co som sa dozvedela tak cely zivot zil s jeho rodicmi a choval dobytok tak si myslim ze ani nehladal zeny a moja znama sla tiez takto opatrovat a chlap ktory byval s ujom konkretne jeho syn sa do nej zalubil a doteraz ziju spolu. Byval cely zivot s jeho rodicmi a aj choval dobytok A sice mal priatelku no nikdy vraj s nou nemal ziaden sex vraj ona nechcela. Preto ma len zaujima ci by sa 53rocny chlap mohol zalubit do mladej baby. Co myslite, aky mate na to nazor.
Moze sa 53rocny chlap zalubit do mladej baby?
Lenkalienka1: ked som sla do Nemecka tak akurat som potrebovala len peniaze na taxi. A z vyplaty co som zarobila som si uz pokupovala co bolo treba. A na ten taxi tam som platila 60€. Pre objasnenie ten taxi to je preprava osob do celej Eu no my to volame taxi.
Ako páčiť sa mu môžeš aj keď si mladá. Práveže niektorým chlapom sa lúbi hodne mladé masko a iným zase je to jedno, balia každú ženu čo nejak vyzerá. Ja som tiež robila opatrovateľku, najskôr v Rakúsku, potom v Nemecku a tiež som sa stretla už so všeličím. Tiež som opatrovala dedka, ktorý mal 50-ročného syna, ten sa akurát rozvádzal a mňa balil. Na svoj vek vyzeral celkom dobre, asi o 10 rokov menej a mať ho by bolo v očiach mnohých zlatokopiek asi terno. Mal veľký dom so saunou a s bazénom, dve drahé autá. Ale ja som mala priateľa a nemala som o neho záujem. S týmto sa určite ešte stretneš, že ťa budú baliť nejakí synovia alebo rodinní známi. Ale ak nemáš záujem, stačí to dať jasne a pritom zdvorilo najavo, oni zas nie sú otravní, aspoň v drvivej väčšine nie.
Ja viem ze tato tema sem napatri, ale ako citam tvoju temu, tak mi to neda sa nespytat, tiez riesim ze by som sla pracovat do zahranicia, momentalne bud anglicko alebo usa, avsak tam su vysoke naklady. Mala si aj ty naklady ? problem je v tom ze nemam odkial na tie naklady vziat peniaze, rozmyslala som o nejakej rychlej pozicke do 3000e, brala si si ty pozicku? prosim vies mi poradit? strasne sa bojim v tomto pozickovom svete sa vobec nevyznam, na kazdeho len nadavaju aki su to podvodnici a neviem co, nechcem sa zapliest do niecoho, este ak budem navyse aj v zahranici.... :/ ... nasla som tuto pozicku, vyhovovala by mi parametrami - www.hyperfinancie.sk, viete sa niekto na to pozriet ci existuje taka podobna alebo ci je tato dobra? alebo co robit? je nejaka praca v zahranici kde sa da zarobit a nepotrebujete vysoke naklady? som studentka a mam nasporenych 300e... na usa potrebujem min. 2000 e.. rodicia maju minimalnu mzdu takze inej cesty asi niet :( Prosim poradte ide leto, musim to uz zacat vybavovat teraz, avsak najskor potrebujem peniaze na zalohy a pod. Dakujem
Lolinka: no uvidime ako to bude prebiehat dalej i ked stale pochybujem ze by som sa mu mohla pacit. Nechcem si nic nahovarat ani spochybnovat ale vsak preco by chcel mladu ked moze mat ine.
Nie je pravda, ze Nemci nie su rodinne typy, zila som tam tiez a bezni 50-tnici maju manzelky a dospievajuce ci dospele deti. Urcite sa aj u nich najde taky, co zostane cely zivot u mamicky, ale to aj u nas. U tohto tvojho Nemca je problem, ze nevies, ci mu dobre rozumies. Ked sa ta pytal, ci tam neostanes mesiac, mohol tym mysliet aj to, ze so svojou striedackou by ste sa striedali az po mesiaci, nie po 2 tyzdnoch. Lebo do Nemecka sa bezne chodi opatrovat aspon na mesiac, ale aj na 6 ci 8 tyzdnov, dlho sa tam cestuje a preto je dost blbost chodit tam v dvojtyzdnovych intervaloch. Ale tak uvidis, ako sa to dalej vyvinie. Vyuzi to, ze je priatelsky a popros ho, ze nerozumies dobre nemecky a tak ci s tebou moze hovorit pomaly a jednoduchsie. Ta nemcina sa tam na teba nalepi pomerne rychlo, toho sa neboj. Ja by som ti radila zatial to neriesit co povedal a ako to myslel, lebo to vsetko uvidis casom. Nemci nezvyknu byt nasilnicki a otravni, ak by naozaj aj mal zaujem o teba, vacsinou staci, ked mu das jasne najavo, ze nemas zaujem a prestane sa pokusat.
Neviem11111: mala som otazku ci by sa mohol vobec 53rocny chlap zalubit co je na tom tazke pochopit. Niesom naivna ak to tak vyznieva len trosku pochybujem ze by chcel nieco sexualne riesit a myslim ze taky 30rocny chlap ma vacsiu chut na to ako tento 53rocny. Len konstatujem a jasne ak by sa nahodou zalubil ja to nejak riesit nemusim lebo to su jeho city a nie moje. ☺
nie je mi celkom jasne co vobec riesis, ked ta nepritahuje a pripada ti stary. neni ti jedno, ci je zalubeny alebo nie, ked ty ho nechces?
53 rocny muz by to zrejme nechcel tak casto ako 30 rocny, ale urcite by to chcel. Nebud naivna v tomto....
Adr1a. Mas pravdu mohol mat znamosti ale tiez pochybujem ze teraz v 53rokoch by sa mohol zalubit ak vobec. Neviem ake zeny ho pritahuju a sotva by uz mal na sex chut kedze chlapom v tomto veku klesa aj libido. A neviem co by mal zo mna pretoze ja niesom moc na jednorazovky. Som zvedava ako sa bude spravat ked tam pojdem buduci tyzden. Necham sa prekvapit ci bude opat hovorit o laske a pytat sa ci niekoho mam.
Adr1a. Mas pravdu mohol mat znamosti ale tiez pochybujem ze teraz v 53rokoch by sa mohol zalubit ak vobec. Neviem ake zeny ho pritahuju a sotva by uz mal na sex chut kedze chlapom v tomto veku klesa aj libido. A neviem co by mal zo mna pretoze ja niesom moc na jednorazovky. Som zvedava ako sa bude spravat ked tam pojdem buduci tyzden. Necham sa prekvapit ci bude opat hovorit o laske a pytat sa ci niekoho mam.