Priateľ a jeho chatové(č) kamarátky

Príspevok v téme: Priateľ a jeho chatové(č) kamarátky
Sunrise:)

Dobrý deň. S priateľom sme spolu 3 roky,ale momentálne prechádzame krízou asi od novembra. Nejako sme to ustáli,ale až teraz sa mi otvorili oči. Neviem,či to môžem nazvať uchýlkou,ale priateľ si píše s babami (viem o tom odkedy sme spolu),s ktorými sa podľa jeho slov nikdy nevidel. Sú to baby vo veku 17, dokonca viem aj o jednej slobodnej mamičke, s ktorou si píše. Viete mi niekto vysvetliť prečo? Ako to chlapi beriete vy (to písanie)? Samozrejme som sa to pokúšala s ním prebrať, ale beznádejne. On sa o tom baviť nechce. Je mi to veľmi ľúto,pretože sme si spolu plánovali budúcnosť, riešili otázku bývania a podobne,ale nebolo to zbytočné,keď si potajme hľadá inú? Tie správy vymazáva,ja som raz náhodne v noci nespala a vtedy mu blikla správa. Vtedy som sa to aj dozvedela. Inokedy má v galerií fotky tých báb, rozne ich veci..Je mi z toho velmi smutno :( čo mu pri mne chýba? Veď mu varím,upratujem, pravidelne mu dávam, aj komunikujeme spolu dosť často.. som z toho veľmi zúfala.poraďte mi prosím,ako to riešiť...
Ja oňho nechcem prísť...už sme si toho dosť spolu preskákali ale toto ma vzalo..už som fakt na pokraji síl...
Ďakujem. Dúfam,že sa z toho vyznáte. A prosím ťa hlavne ty Filip TT poraď mi,si super :)

0vecka

zalezi ci su to nove objavy alebo ci to mal uz pred tebou... ja si tiez pisem s nejakymi zenskymi ale urcite nie tak ze mi to pipa na mobile... ale tusim som vsetky poznal uz predtym ako som sa dal s mojou dokopy... ale fakt to je podozrive ked mu tie spravy chodia na mobil... skor si ale pisem s tymi ktore poznam realne a uz som dlhsie nevidel...aujma ma ako ziju