Priateľ a jeho chatové(č) kamarátky

Príspevok v téme: Priateľ a jeho chatové(č) kamarátky
Sunrise:)

Dobrý deň. S priateľom sme spolu 3 roky,ale momentálne prechádzame krízou asi od novembra. Nejako sme to ustáli,ale až teraz sa mi otvorili oči. Neviem,či to môžem nazvať uchýlkou,ale priateľ si píše s babami (viem o tom odkedy sme spolu),s ktorými sa podľa jeho slov nikdy nevidel. Sú to baby vo veku 17, dokonca viem aj o jednej slobodnej mamičke, s ktorou si píše. Viete mi niekto vysvetliť prečo? Ako to chlapi beriete vy (to písanie)? Samozrejme som sa to pokúšala s ním prebrať, ale beznádejne. On sa o tom baviť nechce. Je mi to veľmi ľúto,pretože sme si spolu plánovali budúcnosť, riešili otázku bývania a podobne,ale nebolo to zbytočné,keď si potajme hľadá inú? Tie správy vymazáva,ja som raz náhodne v noci nespala a vtedy mu blikla správa. Vtedy som sa to aj dozvedela. Inokedy má v galerií fotky tých báb, rozne ich veci..Je mi z toho velmi smutno :( čo mu pri mne chýba? Veď mu varím,upratujem, pravidelne mu dávam, aj komunikujeme spolu dosť často.. som z toho veľmi zúfala.poraďte mi prosím,ako to riešiť...
Ja oňho nechcem prísť...už sme si toho dosť spolu preskákali ale toto ma vzalo..už som fakt na pokraji síl...
Ďakujem. Dúfam,že sa z toho vyznáte. A prosím ťa hlavne ty Filip TT poraď mi,si super :)

lolinka

No ono dosť záleží od toho, o čom si píše s tými babami a či im priznáva, že má priateľku alebo to tají.

Messje

Hovorte si co chcete ale mne to pride nanajvýš podozrive.Na kabelky a co na seba sa dohadujem bud s partnerom alebo kamaratkou alebo mamou...sestrou...Ona mu nie je z toho ani jedno.Alebo zeby predsa?Ine je si pisat ako pise Fillip nevinne sa rozpravat.Ale mazat si spravy a ukladat fotky v mobile...Ked nerobim nic podozrive a nevinne si pisem ...poviem...pozri,ved si precitaj ze o nic nejde. Ale on podla vsetkeho ma co tajit.Ono niekedy sme si moc iste partnerom.A milovat ma moze jeho rodina.A nemusia mat tusenie co syn robí. Tot moj nazor.

Ad1a ja som myslela skor baby...ked sme sa dali dokopy,tak som sa prestala kontaktovat s kamaratmi,aby neboli zbytocne hadky...ved si aj piseme...tu ide skor o nieco ine...:)

Práveže ja sa citim ako tá zlá,tá, čo mu robí scény. Keď som sa ho dneska na to pýtala (konkrétne jednu babu - zistila som to tak,že mu v galerií v mobile uložilo kabelku,ktorú mu poslala na internetovej stránke) keďže je to aktuálna téma nášho vzťahu, tak mi povedal,že si s ňou píše len z nudy... :(
Ja tiež nie som žiadny anjelik,píšem si s ľudmi,ale takými,ktorých poznám osobne a sme v kontakte už pár rokov...ale nie toto...

podľa mňa

si na neho príliš dobrá, dávaš mu všetko ako jeho mamička by si bola. Je si príliš istý tebou a preto si dovoľuje pokukovať aj po iných.
ak by ťa ľúbil len teba nemal by chuť písať iným ale on ťa neľúbi až tak veľmi má ťa len nato aby si sa o neho starala.
ak tie správy maže o to podozrivejšie je to. Podľa mňa ti je neverný na 70% aj viac.

Takze ja si nemyslim,ze by ma podvadzal a bral si niekoho so sebou na cesty... to by bolo od neho dost hnusne... a zas taky nie je...myslim,ze to ostalo vzdy len pri pisani.:)
Preco by potom aj jeho rodicia tak so mnou pocitali? Ratali s tym,ze spolu budeme? A vzdy ked sa opije tak "place" ako mu je luto,ze sme sa obcas hadali a podobne...
Filip velmi pekne ti v prvom rade dakujem. Myslim,ze by to mohlo pomoct,co si napisal.. len vies,ja nie som dokonala,ze mu splnim vsetko,co chce a po com tuzi.. mozno nie som zrovna prenho tou dokonalou...
Urcite je to tym,ze sa nechce hadat a tak si radsej pise s inou...:( co ma velmi mrzi.. on nie je typ,ktory problem riesi,skor ho ututle...

Filip TT

No ked si si vsimla, ze ich vyhladava vtedy, ked ste pohadani, alebo vtedy, ked ste moc zabehnuti, tak si urobila dost pre pochopenie toho, preco to robi.

Ja by som povedal, ze je to jeho unikova strategia. Ja to tak pozorujem, ze muzi unikaju radi, kde sa necitia dobre alebo im chyba nieco, miesto toho, aby to riesili na mieste.

Co mozes robit: hadkami ani zakazovanim s tym neurobis nic, cize "hruba sila" nezabera, budes musiet ist na to trochu rozumnejsie. Mozes to akoze tolerovat, ale niekedy sa opytat Ako sa maju tvoje kamaratky? Mas niekoho noveho? proste len mu to jemne zneprijemnovat.

Ja by som ti navrhol, aby si aj ty jemu pisala. Telefon je jedno, ale napisane je ine. Pis mu maily, ked je na tych cestach. Nech vidi, ze to ma aj u teba, co hlada u tych kamaratiek. Zalubene, uprimne od srdca. Moze to celkom ozivit vas vztah :)

Takze

Je sofer a je stale na cestach a vypisuje si s cudzimi a vyhladava nove...to nie su stale kamaratky.Su nové
Nic ti to nehovori?Uz ked maju odvahu mu aj domov pisat co je velmi malo doma
Dievca,on sa s nimi stretáva. Vsade kde ide na cesty ma nejaku na kavicky ai.
Teba ma istu doma lebo ho caka navarene a oprate.Ale na zabavky ma tie druhé

No ďakujem ti veľmi pekne. No, väčšinou sme všetko ustáli. Len je pravda,že sme málo spolu. Ja by som povedala,že som trochu kariéristka a veľa času trávim v "práci". A keď sme spolu,tak sa snažíme ísť niekam, najčastejšie na plaváreň... len jemu chýba asi fakt niekto, s kým by sa porozprával a kto by mu porozumel...