Ahojte páni, čo si mám o tom myslieť keď sa ja žena s vami s mojim priateľom/partnerom povadím, alebo vy sa povadíte so mnou a samozrejme kvôli hádke a výmene názorov sa nejaký čas spolu nebavíme. A keď ja žena vám nakoniec napíšem správu, alebo aj dve, aj tri a vy si ju len prečítate ale vôbec neodpíšete, proste nereagujete.. Je mi jasne že ste na mňa nahnevaní, ale čo si mám myslieť o tom že sa ani neunúvate mi odpísať? To vám mužom ani nestojím o odpoveď, či ako?? Alebo ako to mám brať? Je to dobré, alebo zlé že nič neodpíšete?? A chcem podotknúť, jedná sa o pánov vo veku 33 a viac.. A nestalo sa mi to len pri jednom.. dík
Žiadna odpoveď od neho
Zuzka,tym,ze si mu vycitala jeho spravanie a konanie,si sa chovala ako jeho matka a ukazala mu,ze ho chces poucat a vychovavat.Chlapi to nemaju radi.Oni chcu do vztahu partnerku a nie matku.Tym,ze sa odmlcal,ti dava najavo,ze nemieni dalej riesit,co si mu vsetko vykricala,pretoze vie,ze to nebude mat konca.Pravdepodobne si mu naozaj nalozila dost a tak sa rozhodol ta ignorovať. Vies,niekedy ospravedlnenie sa neakceptuje.Vela zalezi na tim co sa stalo a co si mu povedala.Pretoze mne mozes nalozit a potom sa omluvit.Neprijima sa.Mas sa kontrolovat predtym.Tazko sa zabuda.Omluva je len slovicko,ktore uz potom u niekoho nema hodnotu.Pockaj chvilku kym ho to prejde. Viac netlac,lebo bude mat pocit,ze zase musi byt po tvojom.Ozve sa sam ked sa on rozhodne.Nie ked sa rozhodnes ty.
Je to hadka v ktorej som mu vycitala jeho spravanie a konanie. Ale nijak som ho neurazala ani nestrapnila. A ked som mu napisala po tom spravu tak samozrejme som sa ospravedlnila. Uz som mu viac nenakladala. Zas aj znama mi hovorila ze to ma aj so svojim takto isto. Ale ked mi povedala ze chlap si na 3 dni vypol tel, nebol ani na fb nikde ho nevedela zastihnut a na nic neopdpisoval tak to som len usta otvarala. A nemohla ist vtedy ani za nim lebo bola v skole na opacnej strane slovenska a mala skusky.
Ale ked to mu mojmu napisem tak viem ze to cital. Lebo je to videne. Aspon porozmysla nad tou mojou spravou? Ci ju len precita a vypne?
Ahoj
No z mojho uhla pohladu (som pre zmenu muz) si myslim ze je trochu detinske z ich strany neodpisovat. Ale!
"...ale čo si mám myslieť o tom že sa ani neunúvate mi odpísať?"
Mysliet si mozes cokolvek, ale podstata ich ignoracie je, ze chcu pocut tvoje ospravedlnenie. Kedze si nedefinovala ake spravy im posielas, po tej hadke.
"To vám mužom ani nestojím o odpoveď, či ako?? "
pokial v poslednej hadke si posliapala muzske ego, ale si pouzila nejaku muzovu slabost aby si ho ponizila tak ta reakcia je adekvatna.
"Je to dobré, alebo zlé že nič neodpíšete??"
Je to zle znamenie vo vacsine pripadoch. Niektori jednotlivci potrebuju viac casu na ventilaciu hnevu a neskor sa ozvu.
Ale osobne is myslim ze to "mlcanie" je psychologicka taktika lezenia na nervy ktoru casto pouzivaju zeny (a velmi rado).