Ahojte páni, čo si mám o tom myslieť keď sa ja žena s vami s mojim priateľom/partnerom povadím, alebo vy sa povadíte so mnou a samozrejme kvôli hádke a výmene názorov sa nejaký čas spolu nebavíme. A keď ja žena vám nakoniec napíšem správu, alebo aj dve, aj tri a vy si ju len prečítate ale vôbec neodpíšete, proste nereagujete.. Je mi jasne že ste na mňa nahnevaní, ale čo si mám myslieť o tom že sa ani neunúvate mi odpísať? To vám mužom ani nestojím o odpoveď, či ako?? Alebo ako to mám brať? Je to dobré, alebo zlé že nič neodpíšete?? A chcem podotknúť, jedná sa o pánov vo veku 33 a viac.. A nestalo sa mi to len pri jednom.. dík
Žiadna odpoveď od neho
Neviem odkedy 2x = casto..
mam 32 rokov a dokopy som mal v zivote max 5 hadok, sice iba jeden vztah no v nom nebola jedina hadka a dokonca ani zvysenie hlasu..
tak ak by do mna holka rypala kvoli spravaniu, mozno by som sa nad tym zamyslel, no je otazne ci nerobievas z komara somara.. holky radi hladaju problem tam kde nieje..
napis nam priklad jeho spravania, co ta teda tak vyviedol z miery
Suhlasim s adriou.
Ked budes na chlapa moc tlacit,nikdy nezistis,ci sa vratil lebo si to ty chcela,alebo to chcel on.Ak o teba naozaj stoji,sam sa ozve.A budes vediet,ze to urobil lebo mu chybas.
Ja by som ale porozmyslala nad tym,preco sa ti to stava často. Nerobis aj ty chybu?
Ako vzdy mas pravdu) Pekny podvecer maj
Alebo robis "chybu" v tom, ze si az pridobra?)
Tak vies, vravi sa ze niektori muzi miluju potvory)) Nikdy svoje stastie metu a povestny Olymp nestava ibaj na 1kartu. A je jedno ci je to muz kariera dieta krasa ai ai. Proste si vzdy zachovaj istu nezavislost samostatnost nedostupnost hravost a ziv aj tu "malu potvorku" v sebe) Zi si svoj zivot a neries ho. Venuj sa zalubam zaujmom konickom praci priatelom rodine sportu kulture umeniu relaxuj oddychuj smej sa, uzivaj si zivot, pod do spolocnosti prirody ai ai. Ozve sa ozve, neozve tak neozve. Lebo ludia, ktori su ti sudeni ta dobehnu pridu ci budu kracat spolocne s tebou tym istym smerom a za rovnakym ci podobnym cielom. No nauc sa aj nechat ludi odchadzat, lebo ak sa vratia vies, ze patria k tebe a ak sa nevratia, tak ti nikdy ani nepatrili
Zuzka, dobry vztah sa nepolozi kvoli jednej hadke. Tam muselo byt nieco dlhodobo. To, ze si ho pochvalila a pohladkala to je dobre, to je to, co mu bude chybat :)
Ahoj sestricka,
ano, zena, ktora je nielen inteligentna, ale aj mudra, ma urcitu pokoru a vytvori muzovi to miesto vo vztahu. Muz to takej zene vrati ako len vie. To su tie zeny, pre ktore sa nosi to modre z neba. ;)
Ludia ale ja ho chvalim predsa aj ho vzdy pohladim a poviem ze to vynikajuco urobil.. ale ked sa za nieco povadime tak jasne ze vyletim aj ja. Nemam ani ja nervy zo zeleza. Len mi uz neodpoveda par dni tak neviem co to zabalil. Nemyslim tak ze sa mi to stava pri viac chlapoch zaroven. Ale ze aj pred 3 rokmi co som mala vztah tak takto chlap reagoval.. ze by som bola az taka potvora.. :-/
Ahoj brasko)
Napisal si velku pravdu, ze muz potrebuje byt od zeny oceneny chvaleny, aby boli jeho kvality uznane, mat vaznost uznanie obdiv respekt, pravda okrem lasky vernosti ai. Ano, hovori sa, ze sa vraj muzi boja inteligentnych mudrych zien, zeby tam nemali mozno ten status ocenovaneho obdivovaneho, imponovat takej a mozno preto si neraz dopredu povedia "na tu nemam" a radsej to vzdaju.
No nie je to tak. Keby uvazovali, dospeli by predsa k tomu, ze mudra inteligentna rozhladena zena im to skor da, nez daka mozno jednoduchsia, intelektovo ai menej zdatna. Vie taka vobec ze mu to ma poskytovat davat, davkovat?)
Ja som nikdy nemala s tymto u muzov problem a je pravda, ze to vzdy klapalo)
A k autorke. Nechaj ho vychladnut, daj mu priestor a cas. A ak sa to to opakuje u viacerych, skus sa zamysliet, v com moze byt problem? Lebo ak sa ti toto opakovane u roznych muzov stava, tak nieco robis zle a niekde robis opakovane chyby
Zuzka, este ti venujem tuto pesnicku:
www.youtube.com
Zuzka ja neviem co medzi vami je a bolo, co si mu povedala a aka je povaha a ako mu na tom vztahu zalezi.
Napisem len vseobecne.
Muz bytostne potrebuje byt oceneny, mat nejaku vaznost a obdiv. Od lasky zeny ocakava, ze bude obsahovat toto, ze bude prejavovana takto.
Hovori sa, ze muzi sa boja inteligentnych zien. Neboja sa, len vedia, ze tam nebudu mat status ocenovaneho a obdivovaneho. Zeny tomu mozno nerozumeju, ale muz moze mat pri takej zene pocit: na tu nemam. Proste viem, ze tej imponovat nebudem. Takze aj ked sa mi paci, nejdem do toho.
Muz potebuje, aby ho zena pochvalila, uznala a povzbudila v jeho profesnych snahach alebo zaujmoch. Muza mozes kritizovat, ale vzdy ho musis viac pochvalit. Psychologovia hovoria, ze vztah je stabilny, ked z komunikacie postojov je aspon 70% pochvaly a povzbudenia a kritiky najviac 30%.
Ked tej kritiky bude viac, muz bude mat pocit, ze to svoje postavenie prehral, to postavenie, ktore v tom vztahu ma nebude pre neho pritazlive, nebude sa mu chciet do toho vracat aj ked sa budes ospravedlnovat. Ospravedlnenie ma vyznam vtedy, ked ma u teba dlhodobo poziciu respektu a stal sa ojedinely exces. Vtedy vie, ze sa situacia vracia do normalneho stavu respektu. Ked ale vie, ze sa situacia vracia do stavu kde nema respekt o to nestoji.
Inak je tiez faktom, ze Slovaci nie su Americania a o svojich pocitoch radsej mlcia ako by ich riesili rozhovorom.