Žiadna odpoveď od neho

Príspevok v téme: Žiadna odpoveď od neho
zuzka987

Ahojte páni, čo si mám o tom myslieť keď sa ja žena s vami s mojim priateľom/partnerom povadím, alebo vy sa povadíte so mnou a samozrejme kvôli hádke a výmene názorov sa nejaký čas spolu nebavíme. A keď ja žena vám nakoniec napíšem správu, alebo aj dve, aj tri a vy si ju len prečítate ale vôbec neodpíšete, proste nereagujete.. Je mi jasne že ste na mňa nahnevaní, ale čo si mám myslieť o tom že sa ani neunúvate mi odpísať? To vám mužom ani nestojím o odpoveď, či ako?? Alebo ako to mám brať? Je to dobré, alebo zlé že nič neodpíšete?? A chcem podotknúť, jedná sa o pánov vo veku 33 a viac.. A nestalo sa mi to len pri jednom.. dík

adr1a.

Zuzi. Kazdy ma inu mieru unosnosti akceptacie tolerancie ai. Niekomu by to ozieranie vadilo 1-2x do roka ci vobec v zivote ako takom a niekomu to zily netrha ak je to takto "bezne" do mesiaca)

adr1a.

Inak nastava dost rozsireny trend v sucasnosti, ktory ma vo svete uz aj znamy nazov pomenovanie)
Ghosting..
V najnovsom vydani casopisu psyxologia je o tom tiez celkom zaujimavy clanok)
No je toho dost aj na nete. A pisu to skor na muzov no aj u zien je to dost rozsirene
Kuk napr.toto no je toho viac a najviac v anglickych clankoch toho najdes

www.woman.sk

zuzka987

Ale ved on nepije nejak často. Ta raz, 2x do mesiaca ked ideme von s partiou. Ale ked ideme na večeru, tak si obaja dame pohar vinka. On nie je alkoholik. Len ked sa s kamaratmi stretne v dobrej nálade tak si spolu daju.

adr1a.

Zuzka. Ako casto zvykne ten tvoj pit? (Frekvencia pitia). Alebo sa takto spit do nemoty?-ako si tu pisala. Skor ries ten jeho alkoholizmus nez to, ze sa ti neozyva, neodpisuje. Za nejakym alkoholikom ti ozaj nemusi byt co luto (mozno aj vtedy prave nasaval a nasledne vyspaval opicu co sa ty stresujes ze ti nepise 2-3dni). Pili aj tvoji ex?

iggzik

Tak ono sa nie pre srandu hovori, ze alkohol je metla ludstva..
Tiez som take spravanie neznasal, ked sa ludia ozrali a potom robili fakt piiiip..

Reagujeme na to, co a ako pises,.. Nejde nam o to ta zhovadit.. No nepozname ani teba ani neho, takze ine info ako to co napises nemame..

hmm a ze sa 33 rocny tak sprava,, no je pravda, ze su ludia co sa cely zivot nezmenia, radsej budu menit ludi okolo seba ako popracovat na sebe..

Messje

Zuzka,alkohol este nikdy vo vztahu dobrotu neurobil.A ako pises,on si vypije rad.Zvaz,ci ti stoji taky partner za to.

zuzka987

Ale mne sa nepacilo ze isiel cez cele mesto v takom stave a bol hlucny a sprosty. To sa mam akoze tvarit ze to je ok? Vsak ked sme boli na diske tak som cakala ze sa opije to mi nevadilo a nic som mu nepovedala. Aj ked bol bezomna von a opil sa tak tiez som mu nic nepovedala iba ked mi na druhy den mrncal ako mu je zle tak som mu nato povedala ze ja mu za to nemozem ze mu je zle ze ja som mu alkohol do krku nenalievala a tym to haslo. A toto je len jeden priklad hadky.. Takze mi tu naznacujete ze sa nemam co cudovat ze je na mna nahnevany a ze si mozem zato sama?

Messje

Aha a sme doma...takze...
To,ze ste neboli dlho von musite ist hned do partie kde sa pije?To ist von znamena pit?
A asi sa neopil prvy krat takze si to musela ocakavat.V takom pripade ak si chcem uzit partnera,na 100 perc ho netaham kde sa pije
A ako pises o nalozeni mu...No,aj citas co pises?Uz tym ako sa vyjadrujes mi pride,ze tvoje spravanie musi byt nad...
A este nieco
Ja nakladam veci do auta,nakladat mozes na kamion ale nakladat partnerovi...mmmm

iggzik

No nevieme sice ako sa choval ked bol "ako prasa" .. ale pre niektorych "chlapov" je "normalne" sa ozrat.. osobne som tvrde nemal uz viac ako 9 rokov a opity som nebol tak isto dlho,,

ale zas na druhu stranu sa mi nepozdava ani to tvoje,, vtedy som bola ticho a potom som mu nalozila O.O .. ako ludia asi na tuto planetu fakt nepatrim.. co tak slusne, taktne, normalna konverzacia, ze sa ti take spravanie nepaci.. a tiez vztahy su o kompromisoch,, ak sa chce raz za cas ozrat to este nieje koniec sveta. Poznam ludi co niekedy su dva dni v liehu "chaty" ... Alebo ked som bol este z byvalej roboty na oslave silvestra sme tam kolegofci boli az do 2.1. a to tiez podaktori stale museli nasavat..

zuzka987

Ale ved ja som sa s nim nezacala hadat hned od rana a za nic. Napriklad boli sme vecer von lebo mi uz bolo doma dlho a chcela som ist medzi ludi a trosku s priatelmi posediet. A priatel sa mi tak opil ze ledva dosiel domov. Vtedy vecer som mu nic nepovedala ale na druhy den som sa s nim nebavila a ked sa ma rano opytal s usmevom ze co mi zas je tak som mu zacala nakladat. Ved ja som chcela ist von aj vypit si ale nie sa ozrat ze neviem ani na nohach stat. Vsak ok ze mam chlapa aj chvalit ale to mam byt ticho ked urobi nieco a mne sa to nepaci?