Ahojte, mám taký problémik, od januára som začala pracovať po dlhšom čase konečne. Problémik je v tom že ja ráno nestíham včas prísť do práce. Začínam pracovať o ôsmej a mala by som už byť v práci cca o trištvrte na osem. A ja príchádzam tesne o ôsmej až po ôsmej. Už na mňa kolegovia pozerajú že čoto. Ako mám ráno sa chystať aby som stihala. Nestíham si nachystať veci do kabelky, kým tam nahádžem všetko čo treba zaberie mi to cca sedem minút, kým sa osprchujem, osuším, vyberiem si oblečenie, uvarím čaj, pripravím raňajky, umyjem zuby, nalíčim sa,upravím vlasy, vyberiem topánky, bundu či kabát, to sa fakt nedá stihnúť za hodinu a pol. Vstávam o šiestej. Z domu by som mala výjsť cca za päť minút pol ôsmej aby som prišla vhod kedže mi cesta do práce trvá cca dvadsať minút. Chodím do práce peši lebo máme jedno auto a otec chodí skôr do práce. Na vlastné auto nemám našetrené.
Ako sa mám zariadiť aby som to stíhala? Poviete si vstávaj skôr ale mne sa nechce. Chodím spávať tak o 23.30 lebo skajpujem a facebukujem po večeroch, pozerám telku a tak. Takže kým sa dostanem do postele je aj pol noc.
Takže prosím o radu, ako sa zariadiť aby som to ráno v pohodičke stíhala? Ako to vy babenky stíhate? Čo mám zmeniť? Ako sa to dá urýchliť? Ako je to u vás?
Ďakujem za rady, lebo už fakt neviem, nechcem kvôli tomu stratiť prácu.
Baby, ako to stíhate? A stíhate vôbec?
haha cize nieco tak to funguje u teba hej
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net
Tak ja napriklad ani raz za den, pretoze na facebooku nie som zaregistrovana. Pride mi to ako maximalne premrhany cas.
Dobre dík za rady, nekritizujte ma tu tak až.
Ešte mám takú otázku keď ste narážali aj nato že často a dlho vysedávam na sociálnych sieťach.
Koľko času za jeden deň trávite napríklad na facebooku? Chodíte tam každý deň a len raz za deň alebo niekoľkokrát za deň?
Moja zlata, tak to si ma pobavila teraz :D pockaj az budes mat deti!
Ja pracujem od 7.00 do 16.00, uz o 6.45 musim byt v praci.
Vstavam 5:20!! Umyjem sa, usteliem, obleciem, zalejem kavu, pripravim detom desiatu (ked sa mi nechce vecer), umyjem riad, vynesiem smeti :D idem von so psom. Potom sa nalicim a vypijem kavu. Vyber kabatu a podobne veci co pises - to mi zaberie cca 1,5 sekundy :D Prehodenie veci do kabelky asi 4,8 sekundy :D Asi 6:20 sadam na bicykel a idem do prace, ranajky si kupim cestou, resp. nesiem so sebou do prace z domu.
Stihat sa da, len treba byt zodpovedny a tej zodpovednosti sa treba ucit, ked ta ju neucili rodicia.
Naco si preboha chystast ranajky a robis rano caj??? Ja na tuto cinnost rano uplne kaslem, co poznam ludi v mojom okoli, robia to iste. A kazdy sa naje, naranajkuje v robote po prichode kde si dam aj rannu kavicku. Takze, ano, papkaj si klude doma a potom nestihaj :-D
Ja nechapem ludi co nestihaju. Ja vstavam o 6 a za hodinu vsetko stihnem. Zobudim sa, vylezem z postele, obleciem sa, napijem sa vody, idem na WC, umyjem tvar, najem sa, este nieco pozriem na internete a idem. Co sa viete vsetci tolko chystat to ja nenavidim na svojej sestre tiez jej vsetko dlho trva.
Nie je dobré na seba dávať mydlo toľko krát za deň A tí, ktorí tu píšu, že menej je niekedy viac majú pravdu. Ak si zničíte vy ostatní mikroflóru, tak potom sa vám bude len mastiť pokožka.
Ako osprchovať sa ok, ale nie nonstop a ak, tak nie mydlom a kydať na seba rôzne olejčeky a iné sajrajty!
A inak ak chceš stíhať tak vstaň o nejaké 2 - 3 hodiny skôr, ako to robím ja :)
Ja stiham aj vyprat rano :D a aj tak mam este 15 m casu
Baby01, ak rano cvicis a este ides aj na velku potrebu, tak ta sprcha je naozaj potrebna.
Ale ani umyť si len tvár ráno a večer. Ja si telo iba prepláchnem vodou, iba intímne miesta, pod pazuchou a nohy si umyjem detským mydlom. A po sprche používam jemný olej, ktorý vsiakne rýchlo do pokožky, takže mi nezamastí oblečenie. Dávam pozor, aby som si pokožku neodmasťovala, viem že ten ochranný film je dôležitý.