Neviem co sa stalo, naozaj neviem. Vsetko bolo medzi nami v poriadku. Pisali sme si, volali. Uz vtedy sa mi vyznal z citov ku mne. On sice hladal len niekoho na pisanie rozhovory a nie na vztah, lasku (ako aj ja, preto som nanho reagovala) - no medzi nami to okamzite zaiskrilo. Bude mat teraz 38r. Je dost uzavrety, je introvert, ludia ho dost otravuju. No prve nase stretnutie dopadlo celkom dobre... Ano, bol zo mna nervoznejsi, trochu pri mne zmatkoval. Na rozlucku ma okrem klasickeho podania si ruk, bozkov na lice, aj silno objal. Trvalo to objatie par sekund. Aj ma tym prekvapil. Ako sme sa rozisli tak sa mi hned za 5 minut ozyval a pisal mi sms. Ze mu chybam. Navrhol-inicioval dalsie nase stretnutie. Vraj ma chce mat a nechce o mna prisť.
Este v piatok mi pisal ako mu chýbam, ako ho pritahujem, ako sa mu páčim.
Vsetko bolo v poriadku a super.
V sobotu ostal doma na byte, nesiel ani na barak lebo je chory, ma teploty, anginu, citil slabost, bolo mu zle, no inak vsetko bolo medzi nami ok az zrazu mi prisla od neho poobede sms: "Ja nemôzem"
Ja: ..čo?
On: Byť s Tebou
Ja: ..dôvod?
Ostal ticho...
Tak som mu napisala sms:
Je mi to naozaj luto, ze nechces byt so mnou, ze ti zrejme nevyhovujem.
No ty si najlepsie rozumies, sam vies co a kto je pre Teba najlepsi. Ja to zrejme nie som. Mrzi ma to ze to takto skoncilo a nechces ma.
Bol si mi blizky a mala som Ta rada.
A este som mu potom poslala sms:
Povies mi aspon dovod, preco nemozes a nechces byt so mnou?
Potom ti uz dam navzdy pokoj a stratim sa, zmiznem z Tvojho zivota ako pred rokmi. Ale napis mi aspon dovod, ze preco? Dakujem.
A on mi hned nato nasledne odpisal a poslal mi 3 sms:
Prva sms: Ja nemôžem.
Druha sms: Na kávu môžme ísť. Ale vzťah nemôžem.
Tretia sms: Ja som nevedel že to takto dopadne.A ani som nešiel do toho s tým že budeme cítiť to čo obaja cítime. Ale pamätal som si Ťa z minula a aj to ako si ma priťahovala
Ja som mu na to uz viac neodpisala.
Ani nemienim..
Naozaj neviem,co si mam o nom mysliet. Keby to bol mlady chalan. Ale obaja sme volni, bez zavazkov. Ziadne prekazky. Pacim sa mu a on mne. Hlavne, ze sa ma este v piatok pytal co k nemu citim? Chcel sa opat stretnut. Stale sa mi ozyval, pisal, volal.
A teraz toto. Nechapem ho