Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem, čo si mam o ňom myslieť

Príspevok v téme: Neviem, čo si mam o ňom myslieť
levandulova

Neviem co sa stalo, naozaj neviem. Vsetko bolo medzi nami v poriadku. Pisali sme si, volali. Uz vtedy sa mi vyznal z citov ku mne. On sice hladal len niekoho na pisanie rozhovory a nie na vztah, lasku (ako aj ja, preto som nanho reagovala) - no medzi nami to okamzite zaiskrilo. Bude mat teraz 38r. Je dost uzavrety, je introvert, ludia ho dost otravuju. No prve nase stretnutie dopadlo celkom dobre... Ano, bol zo mna nervoznejsi, trochu pri mne zmatkoval. Na rozlucku ma okrem klasickeho podania si ruk, bozkov na lice, aj silno objal. Trvalo to objatie par sekund. Aj ma tym prekvapil. Ako sme sa rozisli tak sa mi hned za 5 minut ozyval a pisal mi sms. Ze mu chybam. Navrhol-inicioval dalsie nase stretnutie. Vraj ma chce mat a nechce o mna prisť.

Este v piatok mi pisal ako mu chýbam, ako ho pritahujem, ako sa mu páčim.
Vsetko bolo v poriadku a super.
V sobotu ostal doma na byte, nesiel ani na barak lebo je chory, ma teploty, anginu, citil slabost, bolo mu zle, no inak vsetko bolo medzi nami ok az zrazu mi prisla od neho poobede sms: "Ja nemôzem"
Ja: ..čo?
On: Byť s Tebou
Ja: ..dôvod?
Ostal ticho...

Tak som mu napisala sms:
Je mi to naozaj luto, ze nechces byt so mnou, ze ti zrejme nevyhovujem.
No ty si najlepsie rozumies, sam vies co a kto je pre Teba najlepsi. Ja to zrejme nie som. Mrzi ma to ze to takto skoncilo a nechces ma.
Bol si mi blizky a mala som Ta rada.

A este som mu potom poslala sms:
Povies mi aspon dovod, preco nemozes a nechces byt so mnou?
Potom ti uz dam navzdy pokoj a stratim sa, zmiznem z Tvojho zivota ako pred rokmi. Ale napis mi aspon dovod, ze preco? Dakujem.

A on mi hned nato nasledne odpisal a poslal mi 3 sms:
Prva sms: Ja nemôžem.
Druha sms: Na kávu môžme ísť. Ale vzťah nemôžem.
Tretia sms: Ja som nevedel že to takto dopadne.A ani som nešiel do toho s tým že budeme cítiť to čo obaja cítime. Ale pamätal som si Ťa z minula a aj to ako si ma priťahovala

Ja som mu na to uz viac neodpisala.
Ani nemienim..
Naozaj neviem,co si mam o nom mysliet. Keby to bol mlady chalan. Ale obaja sme volni, bez zavazkov. Ziadne prekazky. Pacim sa mu a on mne. Hlavne, ze sa ma este v piatok pytal co k nemu citim? Chcel sa opat stretnut. Stale sa mi ozyval, pisal, volal.
A teraz toto. Nechapem ho

lienkalenka4

Filip TT- presne toto co pises v poslednom prisevku, toto riesim. Len.... som prave JA ta s tym obrovskym strachom, ked nie je so mnou ON vtedy tolko premyslam az sa pristihnem pritom ze uz je asi koniec, ze toto nebude nikdy dobre atd....a furt dokola az kym sa konecne zas nestretneme a vtedy som stastim bez seba, ze vsetko je take ako ma byt a zelam si aby sme sa uz nikdy nemuseli lucit, lebo zas mi behaju myslou tie chvile strachu ktore ma cakaju....nerozumiem tomu celkom:(

Filip TT

Cau levandulka,

ukazujes na logicke rozpory v jeho spravani. Jeho spravanie sa zjavne neriadi rozumom, ale strachom. Je to ako hovoris: neda sa to vysvetlit rozumom, ale da sa to dobre vysvetlit iracionalnou fobiou.

V tom vztahu ma z niecoho strach. A ten strach mu vykresluje vztah s tebou nerealne, ako s prepacenim strasidlo. Cim dalsia doba uplynula od kedy fyzicky s tebou bol, tym ten obraz, ktory o tebe ma, sa vzdaluje realite. Vyhrava strach.

Ked vsak s tebou realne je, tak zistuje, ze je to celkom ine, ze sa to da a je nadseny a zapaleny. Ked vsak s tebou nie je, zacne sa od reality odklanat.

Podla mna s tebou jednoducho musi byt v kratsich intervaloch, aby si udrzal ten optimisticky pohlad.

Cariboo

Podla mna keby si aj ostala s tymto muzom, mala by si to tazke. Vyzera byt komplikovany a ked isiel k psychiatrovi, tak asi mal dovod. Bezohladu nato ako to doktor uzavrel. To ze zije dlhodobo sam tiez o niecom svedci...

levandulova

11134. Neviem. Rozumeli sme si vyborne. Akukolvek temu zacal, ja som sa hned chytila. Pre mna nie je problem bavit sa na rozne temy, od intelektualnych az po srandy a doberanie si kludne aj samej seba. Prve stretnutie chcel 5minutove a bola z toho hodina. Hned po nom mi vkuse pisal. Chcel sa este stretnut.
Rozmyslala som ci to nie je kvoli vyzoru. Ale zrejme nie, lebo ked som sa ho po stretnuti spytala okrem ineho, ked sme sa bavili, ci sa mu ako zena pacim a ci ho pritahujem. Jeho odpoved bola - Áno. Mám pocit, že toto je dostatočne jasné. Že mi nedokáze odolávať.
Hladal mudru, inteligentnu zenu. Ja sa za mudru az tak nepovazujem, lebo je toho strasne moc co este neviem a nikdy vediet ani nebudem. Ale ked sa ma spytal, ake mam vzdelanie, tak som mu odpovedala. Nebudem zo seba robit co nie som. Ale zas ani ziadnu vedu z toho nerobim. Tituly si uvadzam iba v profesionalnej oblasti, inak nie. No ak citi v tejto oblasti nebodaj nejaky komplex, tak naco hladal cielene take ako som ja?

Cariboo. Ja som si to tiez myslela. Otvorene aj ked vhodnou formou (aby som sa ho nedotkla, neurazila), som sa ho na toto opytala. Povedal mi, ze v minulosti bol u psychiatra lebo si myslel, ze ma istu diagnozu, ale psychiater mu po vysetreniach (rozhovoroch, testoch) povedal, ze je v poriadku... No inak je inteligentny, je v mense.

Ahoj Filip. Ma takmer 38r. Zije cele roky samostatne. Je uspesny. Nechce vztah? V poriadku. Ale potom naco tie frasky so stretnutiami, vyznaniami lasky, ze mu chybam, namotavanie a podobne? A potom panikari ako pubertak...

podobna

boji sa..ja som tiez jedneho velmi lubila,ale nemohla som byt s nim.neverila som si,ze som pre nho dost dobra,rozne bloky,dlho som bola sama,pripadalo mi to strasne tazke na tom pracovat,bala som sa,ze ked ma raz necha,umriem:)..som tiez introvert

Filip TT

levandulka - na inom mieste si pisala, ze to prve stretnutie nebolo celkom bez problemov. Niecim ta zranil a ty si mu to za par dni telefonicky vysvetlila a on si uznal chybu.

Moj tip je, ze odpisal sam seba - ze nie je schopny vztahu. Tento pocit poznam - ked skoncilo vztah so mnou moje prve dievca s ktorym som chodil, mal som dlho pocit zlyhania a ze nie som schopny udrzat vztah. Vsimol som si to aj tu na fore, ze to jeden muz tiez tak opisal.

Cariboo

Napisal ti to sam, ze "ja nemozem". Stavia si neexistujuce bloky, ak to nie je ina zena, tak si tiez myslim ze sa boji vztahu. Nema psychicke problemy?

11134

Asi sa boji ze si pre neho moc dobra a po case ta strari kvoli niekomu lepsiemu ako on??

Boji sa ta??

Je si neisty...alebo ta tak chce az ta nechxe?

Cudne...