Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo?

Príspevok v téme: Prečo?
žena, čochvíľu 30

ľudia, prečo musíme mať vzťahy?
prečo devy a mládenci si život komplikujú tým že či majú vzťah alebo nemajú, prečo nikoho nemajú a chcú mať. Prečo?
ja vzťah nemám mám 31 a absolutne mám na háku či ma niekto chce alebo nechce a ja nikoho nehľadám.
prečo musíte niekoho hľadať a lámať si hlavu či má ten chce a táto chce. Prečo?
čo sú vztahy s opačným pohlavím taká priorita života? Je?
stále si vytvárate depresie že nikoho nemáte, chodite po svete smutní a depresívni lebo nemáte nikoho. Baví vás takto si kaziť život?
prečo sú ľudia tak stavaní či skôr sami si to vyvolávajú že musia niekoho po svojom boku mať?
kto vám to vtláčil do hláv že už od mladého veku cca 15 rokov sa zaoberate opačným pohlavím?
a prečo si niekoho hľadáte stále? Veď je to smiešne ako sa tu chodia ľudia vyplakávať že hľadajú prírodné ženy, rockerky, intelektuálky, panny či panicov, skúsených či neskúsených a neviem akých mužov a žien.
alebo že že muž si hľadá ženu, plánuje s ňou mať deti to isté o žene hľadá muža a potom chce mať deti. Načo? Nieje to smiešne nechať sa takto podmaniť sile nejakých pudov primitívnych len za účelom že takto to v prírode chodí medzi zvieratmi že sa hľadajú, dvoria si, potom sa pária a množia? Mne hej.
Rieši sa kto si kedy koho nájde, kedy sa ožení, vydá a bude mať decká. Ja sa odmietam podriadiť takému to chodu prírodných zákonov a spoločenských konvencií. Nechať sa ovplyvniť a podriadiť nejakým zaužívaným spoločenským normám a pravidiel že keď šuhaj či deva dovrší vek 18 rokov musí si niekoho nájsť, chodiť s ním a neskôr sa vydať a rodiť. Toto je poslaním človeka? Veď sme ako zvieratá. My máme na viac. Prečo sa nechať zblbnúť zvykov naších predchodcov a či pudov našej mysle? Prečo si muži musia hľadať ženy a ženy mužov? Prečo vôbec jední idú za druhými a vždy sa toto v spoločnosti musí riešiť, najmä medzi mladými? Je mi smiešne ako sa muži snažia zaujať správaním ženy a ako sa ženy snažia oblečením a mejkapom zaujať mužov. Také ponižovanie sa lebo sme hnaní pudmi. Stále sa rozoberajú vzťahy. Veď je to smiešne že sa homo sapiens sapiens nechá zmanipulovať tak nízkymi pudmi. Je mi z toho na grcanie.

anjelik *

Na to, že ťa vzťahy vôbec nezaujímajú, máš načítané hodne zo vzťahových problémov, riešených na tomto fóre. Zaujímavé. :o)
Tak mi teda napíš, na čo viac my ľudia máme? Ak seba považuješ za tú, čo má na viac, asi by si nemala dávať tak zbytočnú otázku. Veď je to viac ako jasné, prečo ľudia vzťahy vytvárajú. :o) Napoviem ti, 1+1=3

mam56

Však im to už povedzte na rovinu, že duchovný svet skutočne existuje. Čo to tak tajíte??? Čo za báchorky im rozprávate, že ak budú mať dôveru, tak sa im nič nemôže stať. A kto má aspoň vieru? A kde je potom dôvera???
Vy ste vedľa jak tá jedľa. Však buďte chlapi. Kašlite na všetko, nás domov je v nebi a nie na tejto úbohej planétke plnej chamtivcov.
Nech sa po.ebú so všetkým tým zlatom.
Mali prd, keď sa narodili, budú mať prd, keď skapú.
TOTO je realita na tvrdo.
A čo pre Krista Pána riešite toľko hriechy??? Však im nechajte priestor, nech sa realizujú.
Čo riešite stále odpúšťanie??? Čo ste sa zbláznili? Kompletne všetci???
Ježiš odpustil človeku raz za život, ale každý piatok? Was ist das Harvephino? Folklór, či čo?

mam56

No, nič, mám vás rád, ale vy mňa stále nie. Však ja sa s vami porátam, nemajte obavy, ja ich nemám (život je veľmi krátky). Mám v paži celý tento vás materiálny svet.
Vzťahy? Rodina je základ, to je fakt, ale ako to vyzerá v dnešnej dobe? Na prd makový. Ja nemôžem prije.ať všetkým, aby sa spamätali. Čo znamená civilný rozvod? Nič, je to koko.ina. Ak som som raz prisahal, tak to sa nedá len tak, že si poviem, že je.em na Boha?
Môže si niekto dovoliť s.ať na Boha? Vy viete akú má ON moc? Fúkne a ste prach. Povie a Slnko prestane svietiť. Takú má moc.
Môžete byť radi, že vás aspoň trpí...
Kto je zodpovedný za to, že sa dnešné rodiny rozpadajú?
Kňazi by mali ľuďom hovoriť pravdu na tvrdo. Čo že budete mať menej ovečiek? S.ať na nich. Lepší je jeden veriaci ako jedno stádo debilov.
To tell the truth is MORE.
A ešte čo mi vytknete? Vy sa ma nebojíte? Nie. You ant. .
Dobre, všetci si myslíte to isté ako stádo, ktoré kráča do záhuby. Ok, neberiem vám to.
Ale čo vás je po mne? Nechcem od vás nič. Nič od vás nepotrebujem. Čo do mňa je.ete, vy š.iny ateistické???
Ja môžem mať všetko a aj mám, tak sa spamätajte a dajte si facku.
Debili. (debil - IQ - rovná sa 60 až 70).
Už máte na mále, aby som vám povedal pravdu...
Ponížili ste syna, preto ste urazili Otca. Vy červy chamtivé, materialistické, úbohé.
Fucked vás nemôžem mať rád, vy čer.y.
Ja som tu, lebo som to chcel výlučne Ja!!! Aby ste si to už raz a navždy vysvetlili pre seba.
www.youtube.com

žena, čochvíľu 30

pomýlila som sa, mám skoro 30 nie 31 ako som napísala.
DE z mesiaca si spadol ty keď nevieš čítať.
zamýšľam sa nad tým lebo už mi ide na nervy ako sa všade riešia vzťahy, v médiach, v práci mi kolegyne s tým uši pília, v rodine, susedky atď.
ako mne to príde také hlúpe že ľudia najmä muži ktorých si predstavujem že by mali byť drsní, silní a mužní sa pri téme láska idú rozmäknúť a topia sa ako maslo.
"miluje ma"? "nemiluje ma"? "nepíše mi"
také priteplené od mužov to je. Ženám často len ide len o to aby sa vydali čo najskôr a mali deti a keď sa im to nedarí splniť tak idú revať že prečo práve ja.

De

Ty si spadla z mesiaca, alebo co ? :)

Nerozumiem celkom tomu, preco 30 rocna zena kladie taketo otazky...

Skusim ti odpovedat protiotazkami - "A preco musime pit ? A preco musime jest ? Preco sa musime realizovat v praci ? A preco sa musime stretavat aj s ostatnymi ludmi a nezijeme len sami so sebou ? atd, atd "

janopeto

Je to preto, pretože to ľudia považujú za ich prirodzenosť. Nejde ani tak priamo o sexuálny akt, ale o to, že mám dosah na niekoho iného. Čo sa týka hlbinnej psychológie, tak by som považoval snahu byť s niekým za pokus odvrátenia smrti.
Každá spoločnosť ktorá má trocha voľného času a blahobyt za zaoberá vecami prvotne nedôležitými. V antike mali čas pre filozofiu, my máme čas pre vzťahové problémy.