Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo?

Príspevok v téme: Prečo?
žena, čochvíľu 30

ľudia, prečo musíme mať vzťahy?
prečo devy a mládenci si život komplikujú tým že či majú vzťah alebo nemajú, prečo nikoho nemajú a chcú mať. Prečo?
ja vzťah nemám mám 31 a absolutne mám na háku či ma niekto chce alebo nechce a ja nikoho nehľadám.
prečo musíte niekoho hľadať a lámať si hlavu či má ten chce a táto chce. Prečo?
čo sú vztahy s opačným pohlavím taká priorita života? Je?
stále si vytvárate depresie že nikoho nemáte, chodite po svete smutní a depresívni lebo nemáte nikoho. Baví vás takto si kaziť život?
prečo sú ľudia tak stavaní či skôr sami si to vyvolávajú že musia niekoho po svojom boku mať?
kto vám to vtláčil do hláv že už od mladého veku cca 15 rokov sa zaoberate opačným pohlavím?
a prečo si niekoho hľadáte stále? Veď je to smiešne ako sa tu chodia ľudia vyplakávať že hľadajú prírodné ženy, rockerky, intelektuálky, panny či panicov, skúsených či neskúsených a neviem akých mužov a žien.
alebo že že muž si hľadá ženu, plánuje s ňou mať deti to isté o žene hľadá muža a potom chce mať deti. Načo? Nieje to smiešne nechať sa takto podmaniť sile nejakých pudov primitívnych len za účelom že takto to v prírode chodí medzi zvieratmi že sa hľadajú, dvoria si, potom sa pária a množia? Mne hej.
Rieši sa kto si kedy koho nájde, kedy sa ožení, vydá a bude mať decká. Ja sa odmietam podriadiť takému to chodu prírodných zákonov a spoločenských konvencií. Nechať sa ovplyvniť a podriadiť nejakým zaužívaným spoločenským normám a pravidiel že keď šuhaj či deva dovrší vek 18 rokov musí si niekoho nájsť, chodiť s ním a neskôr sa vydať a rodiť. Toto je poslaním človeka? Veď sme ako zvieratá. My máme na viac. Prečo sa nechať zblbnúť zvykov naších predchodcov a či pudov našej mysle? Prečo si muži musia hľadať ženy a ženy mužov? Prečo vôbec jední idú za druhými a vždy sa toto v spoločnosti musí riešiť, najmä medzi mladými? Je mi smiešne ako sa muži snažia zaujať správaním ženy a ako sa ženy snažia oblečením a mejkapom zaujať mužov. Také ponižovanie sa lebo sme hnaní pudmi. Stále sa rozoberajú vzťahy. Veď je to smiešne že sa homo sapiens sapiens nechá zmanipulovať tak nízkymi pudmi. Je mi z toho na grcanie.

viva viva

A nemyslíš, že možno práve ty si nestretla človeka, kvôli ktorému by si sa trápila??? Nemyslela som to v zlom, ale mne sa to zdá divné, že sa nad tým tak čuduješ. Taký je život, vzťahy prinášajú aj chvíle šťastia a radosti, ale aj chvíle trápenia. A netýka sa to len ľudí čo práve nemajú čo na práci.

anjelik *

Neodpovedala si mi. :o) A nie, nie je mi to smiešne, mne osobne trápenie nikdy smiešne nepripadalo. U teba je to skôr výsmech a to už je celé zle.

marion78

co ste sa tak pourazali?:)) ved sa len pyta.myslim,ze ludia sa trapia pre vztahy,lebo nam niekde vstepovali ,ako by mali vyzerat,ale skutocnost je casto ina a preto su mnohi sklamani..vela ocakavaju,ale je to len o tom,ze clovek je tvor spolocensky,sam by kedysi neprezil.teraz je uz ina doba,vystacime si aj sami,preto si stale viac ludi zvoli zit sngle..

mam56

www.youtube.com
Mne je jedno, čo riešite. Každý nech si rieši to, čo ho napĺňa.
Inak, ak sa stane niečo mojej platonickej láske. Až potom uvidíte, čoho som schopný. Sonst hab´ ich alles am Hacken.

žena, čochvíľu 30

a vám nepríde smiešne, že on naháňa ju, trápi sa nad ňou, ona naháňa jeho a trápi sa otázkami či ju on miluje? Snažia sa jeden na druhého zapôsobiť čo v najlepšom svetle, šuchoria si "perie" ako páv pred pávicou, hrajú sa na niečo čím niesú len aby zapôsobili. Nieje vám to smiešne? Stále sa trápia tým či niekoho stretnú a kedy a blablabla
ja sa venujem ekológii, študovala som ekológiu, pôsobím v skupine v ktorej sa angažujem za čistotu vôd a prírody ako takej. Nieje to lepšia investícia do života ako naháňať chlapov a strápňovať sa pred nimi?

žena, čochvíľu 30

nerozumiem čomu sa čudujete? Dovršila som vek 30 rokov a mám právo filozofovať nad životom, správaním ľudí a ich konaním.
zistila som jedno, že veľké množstvo ľudí si zabíja radosť zo života trápením sa nad vzťahmi a tým hlúpym slovom láska a všetkým okolo toho.

viva viva

žena 30: a tebe sa zdá normálne, že kladieš takéto otázky???? Mne nie. Troška sa zamysli! Ak chceš ostať sama, tak ostaň. Ale nerob z ľudí, ktorým záleží na vzťahoch, "nekomletných". Možno za to ako zmýšľaš môže tvoja minulosť, prostredie kde si vyrastala alebo možno nejaká zlá skúsenosť. Ale tvoje názory, úvahy a tvoje otázky, smerujúce k tak prirodzeným trápeniam ľudí, nie sú úplne normálne. Veľa šťastia osamote a hlavne bez takýchto problémov.

Čierna mačka

Bože, kde bol môj ex vtedy, keď si hľadal priateľku a našiel mňa. On si mal nájsť teba. Splnil by ti všetky požiadavky, silný, drsný a ten by sa "neroztápal" ako maslo. Aj s detičkami by ste sa veru zhodli, že najlepšie sú žiadne. S tými názormi, čo máš, by ste boli "jedna duša, jedno telo" a rovnako chorá. Ale tak podľa pravidla "ži a nechaj žiť" je to tvoj názor na život, ja ti ho neberiem, len vyjadrujem svoj...

mam56

Kto uznáva akékoľvek duchovné hodnoty, tak je viac než ateista. Tešme sa, lebo ideme k Bohu. Budhisti, Moslimi, Kresťania.
Nemali sme nič, keď sme sa narodili a nebudeme mať nič, keď skapeme.
Nemôžem na vás ani pozerať, ste fakt takí úbohí, či sa na to len hrajete???
You went completely crazy... Radšej ani nepozerajte TV, však vy ste tupí viac než hlúpi.
Uf, toto je silná šálka kávy, čo mám Ja s vami.
I´ll commit a suicide, you ants. I hate you.