Ahojte, potrebujem poradit. Bola sok na vysetreni na Hematologii a poslali ma na ultrazvuk brucha. Tak som sa sla objednat a mam tam prist vo stvrtok, ale mne v stredu zacina menstruacia. Tak sa chcem opyta ci sa na uptrazvuk brucha moze ist aj ak mam menstruaciu. Zabudla som sa to opytat pretoze som myslela na kopu inych veci. Za vsetky odpovede dakujem.
Ultrazvuk brucha
Osobne si myslim ze je dobre ked sa clovek pyta pretoze sa vela dozvie. A pri klinikach a doktoroch je to velmi dolezite aby si clovek vedel spravne vybrat. Cize pytaj sa na cokolvek co ta zaujima :) tiez som si touto dilemou presla.
aspon ze si to nasla, to je podstatne ;) treba hladat, clovek ked hlada najde vsetko co potreebuje.
sompetko dakujem za pomoc ale nasla som si to aj sama len mi to trosku trvalo ale nasla som. Dalo sa to cakat, ale tak clovek nikdy nevie no nie?
vierocka66 mam to.. dakujem za odpoved. Idem pozriet aj ako sa to ceenovo pohybuje a skusim im zavolat za aky cas by sme dostali termin.
augusta ahoj - jasné, že robia sono aj iných častí tela. Na stránke to majú pekne všetko vypísané. Stačí, to pohľadať, preklikať sa :) Sassia912 - tá klinika je v Ružomberku. Jasné, prečítaj si začiatok vety, presne tam píšem o tom, že robia aj iné. Veď čo narobíme. Za dobré si musíme zaplatiť..
Ahoj vierocka66 prosim Ta kde je ta klinika na ktorej si ty bola na sone? Kedze ty si tam bola na sone prsnikov tak myslim, ze by mali robit aj sono brucha a podobne, nie? O peniaze nejde, naozaj si radsej za dobru staroslivost zaplatim ako niekde mam cakat dlhe mesiace a podobne, ved to poznate ako to chodi v nasom zdravotnictve.
dal som si tu namahu a pozeral som, ci maju vypisane sona na stranke a maju. Pozri si to urcite tam najdes vsetko co potrebujes vediet :) ale myslim ze sa to dalo cakat, ze budu robit sona aj inych organov a inych casti tela nie?
stranku nie, len na fb som si ich nasla. Idem skusit pohladat. Mozno budes mat pravdu. Velmi som na to zvedava. Ale tak dufam, ze budu robit aj ine :)
augusta, neskusala si pozriet stranku tej kliniky? myslim ze by tam mali mat vypisane ake sona robia ;)
vierocka66 ale na tej klinike, kde si ty bola na sone prs tak nerobia len taketo sono ale aj inych casti tela nie, ci? :) ja by som potrebovala dostat otca na sono brucha a nechcem aby niekde musel cakat od rana len aby sa na rad dostal.
sono prsnikov, ja by som bola aj zabudla, ze tento rok ma to caka, len este som sa neobjednala. To bude zase kovbojka s objednanim :) to asi tiez uz pojdem k sukromnemu lekarovi riesit, nech sa nemusim nervovat a stresovat zbytocne.