Ultrazvuk brucha

Príspevok v téme: Ultrazvuk brucha
Alicka001

Ahojte, potrebujem poradit. Bola sok na vysetreni na Hematologii a poslali ma na ultrazvuk brucha. Tak som sa sla objednat a mam tam prist vo stvrtok, ale mne v stredu zacina menstruacia. Tak sa chcem opyta ci sa na uptrazvuk brucha moze ist aj ak mam menstruaciu. Zabudla som sa to opytat pretoze som myslela na kopu inych veci. Za vsetky odpovede dakujem.

tamarka78

sassia a tu sa prejavil ten rozdiel sukromnej kliniky oproti beznym nemocniciam. Tesim sa s tebou, ze uz mas termin. Tak uz len ist na vysetrenie a vybavene. Snad bude vsetko ok. Drzim ti palce :)

pocahontass

Sassia tak to si celkom rychlo dostala termin. Ale tak takto by to malo byt. Keby to takto fungovalo v kazdej nemocnici tak by to bolo super. Ale o tom mozme asi len snivat. Ale zato mozme byt vdacni, ze sukromne kliniky existuju.. :)

Sassia912

vierocka66 ahoj - vyhladala som si kliniku Spinn, na ktorej si bola aj ty :-) zavolala som tam povedala som co potrebujem a dohodli sme sa na termine. Bola som prekvapena ako rychlo to vsetko islo, ale samozrejme ze ma to potesilo a buduci tyzden idem na sono. Tak uz sa neviem dockat ked to budem mat za sebou.

R.123

Anezka, ja som bola na usg brucha v nemocnici Medissimo v BA, termín v pohodičke zo dňa na deň, pani doktorka milá, príjemná, sympatická. Treba si však priniesť písomné odporučenie od lekára, ktorý vás na vyšetrenie poslal. Bez toho to totiž neurobia. Teraz ale Medissimo patrí pod firmu ProCare (keď som bola na vyšetrení ja, tak ešte nepatrilo), takže neviem, či by s tým mohli súvisieť nejaké zmeny ohľadom skoršieho/neskoršieho vybavenia termínu, prípadne či vôbec vezmú na vyšetrenia aj takých pacientov, ktorí nie sú priamo klientami ProCare, alebo či berú len takých, ktorí tam majú zakúpený balík... ??? Mám z toho v have chaos, snáď bude vedieť poradiť niekto, kto tam už odvtedy bol. Kým to ešte pod ProCare nepatrilo, tak aj nemocnica Medissimo mala nejaké svoje kartové programy a veľké lekárske prehliadky, ja som však na žiadnej takej nikdy nebola a ani žiaden program som tam zakúpený nemala. Len som občas "nakukla" k niektorému z takých lekárov, k akým je ťažko dostať sa k skorému termínu v iných mestách a v iných zdravotníckych zariadeniach, napríklad na alergológiu som tam bez problémov dostala termín zo dňa na deň, hoci u iných alergológov boli čakačky na termín aj 4 mesiace, doktorka tiež v pohode. Keby som tam ešte niekedy potrebovala zájsť, tak radšej hneď zavolám a opýtam sa, či je nutné mať zakúpený niektorý z tých programov, lebo som z toho trošku jeleň :)

anezkagub

Ahojte ja by som potrebovala objednať dcéru na sono, len nie všade mi bez problémov dieťa vezmú. Neviete mi poradiť, kde by nemali problém vyšetriť aj dieťa?

vierocka66

tamarka presne takýto prístup je ten správny. Peniaze investované do lekárov sa odrazia na zdraví :) v tom dobrom slovazmysle. Tatana k akým súkromným lekárom chodíš?

tatana1378

to mozem naozaj suhlasit. Tiez som zacala minuly rok chodit k sukromnym lekarom a uz pomaly cela rodina k nim prechadza. Mna vzdy vytacal pristup sestriciek a lekarov k pacientom. A tu dostanem ludsky pristup o ktorom som predtym mohla len snivat.

tamarka78

vierocka66 ale musim to brat tak, ze za zdravie za dobry pristup lekarov, tie peniaze nikdy nie su vyhodene do luftu ;) ale su spravne investovane!

vierocka66

augusta to sa teším že si to našla, myslím že by si nemala mať problém s termínom :) veď daj potom vedieť, že za aký čas tam idete.