Ahojte, potrebujem poradit. Bola sok na vysetreni na Hematologii a poslali ma na ultrazvuk brucha. Tak som sa sla objednat a mam tam prist vo stvrtok, ale mne v stredu zacina menstruacia. Tak sa chcem opyta ci sa na uptrazvuk brucha moze ist aj ak mam menstruaciu. Zabudla som sa to opytat pretoze som myslela na kopu inych veci. Za vsetky odpovede dakujem.
Ultrazvuk brucha
keď štátnemu tak musíš mať odporučenie. Dokonca mám pocit, že tam musí byť zaznačená aj nejaká diagnóza. Ale ak k súkromnému tak takéto odporúčania a papierovačky nemusíš vôbec riešiť.
záleží to od toho kam na ten ultrazvuk chceš ísť. Či k štátnemu lekárovi alebo súkromnému. To je v dnešnej dobe už trošku dosť rozdiel :-)
Prosim vas na ultrazvuk brucha ma musi poslat lekar? potrebujem nejake doporucenie alebo nieco take? mam uz dlhsie zaludocne problemy a som z toho na nervicky :-(
tak v tomto musím s tebou súhlasiť. Ja tiež som minulý rok mala ísť, ale som to neustále odkladala až som nebola. Normálne sa za to hanbím ako svoje zdravie zanedbávam. Budem musieť sa na to pozrieť, kedy by som mohla dostať termín na sono.
Baby* ja som z toho jeleň už.. ako často chodíte na sono prsníkov? Každý rok? či ako to je vlastne?
ako kde. Napriklad ja som bola na sone prs v Spinne a tam co viem, tak byva akcia na sono prsnikov. Co je podla mna skvele, pretoze zeny casto kvoli cene odkladaju preventivne sono a to nie je dobre. Mnohe si neuvedomuju ake problemy im moze sposobit zanedbanie jedneho sonografickeho vysetrenia :(
Lekari takto mavaju aj nejake akcie na ceny? ci to vobec nieco take neprichadza do uvahy? myslim tym sukromni :)
zalezi ako na ktorej klinike..na klinike spinn kde chodim na sono ja sa za sono brucha plati 25 euro. Maju aj cennik na stranke, takze tam si vies pekne pozriet ktore sono kolko vychadza. Myslim ze aj ine kliniky by mali mat cennik zverejneny, skus pozriet pohladat.
na sukromnej klinike sa za sono brucha plati kolko? mala by som zajst s muzom na sono pretoze uz dlhsie ma problemy so zaludkom, len nie a nie ho k doktorovi dostat :/
martinka27777 ...aky problem by som s tym mala mat? nemam ziadny. Zaplatim si kazde vysetrenie, ale viem, ze to za co platim ma zmysel. A viem, ze tie peniaze su dobre investovane. Pretoze peniaze investovane do zdravia nie su nikdy zbytocne vyhodene. ;)
vierocka66 ...vies co na sono a na ortopediu chodim zatial k sukromnym. Ale planujem sa este aj k ocnemu prehodit.