Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zviest / zbalit chlapa

stíhaný

Prosím ťa len sa nezačni správať ako jedno ku mne v tejto téme ktorú som založil
www.zdravie.sk
Lebo toto na ženách ja napríklad neznášam ak sú dotieravé a otravné.

adr1a.

Si normalna?? Tak ty chces vediet, ako zbalit zviest chalana a pritom ta ma dotycny na haku, za handru a vyjadril sa o tebe, citujem ta teraz: "uz parkrat zahlasil nieco ako - ta pica stale na mna cumi atd."
Pozbieraj zo zeme tie omrvinky cti sebalasky hrdosti ai, opras sa, otoc sa dotycnemu ritou a odkracaj prec. O hentakeho v buducnosti nezavad ani len pohladom, nieto este zaujmom a makaj na sebe aby si bola po vsetkych strankach na takej urovni, ze muzi ti raz budu s uctou klacat pri nohach a bude im ctou ak o nich zavadis vobec pohladom zaujmom. A nie byt handrou do ktorej si maju utierat spinave bagandze ci slovnik 4cenovej.
A pochop. Co z peknej misy ak je prazdna? Ten tvoj je len pekny. No pekny xuj. To ti naozaj staci mat pri sebe len pekny ksixt a telo? To kolko mas rokov?

hedviga1884

len raz by o mne niekto nieco taketo povedal a uz by som ho nechcela ani na okamih,uz by u mna skoncil na plnej ciare

john doe - neviem teraz odpovedat...nieže som mu ukradnutá ale vysmieva sa mi za chrbtom... proste ma má za p.i.č.u....da sa povedat že ja som mu jedine tak na smiech
a to s nim mam este flirtovat...nemala by som s tým problem, ale v tomto pripade ho mam....nikto iny do uvahy nepripada...u mna to tak funguje že ked niekoho chcem nikto iny pre mna neexistuje a ano robim presne to ze sa snazim nepozerat sa na neho..aj ked to nejde...nevsimam si ho, aspon tak aby to nevidel...pretoze uz parkrat zahlasil nieco ako - ta pica stale na mna cumi atd. takže asi tak :/

john doe

viac než odpovede mám otázky.
1. prečo si si istá že si mu ukradnutá ?
2. prečo práve jeho chceš ? čo by ti mal dať práve on čo ti chýba ?
3. nikto iný okrem neho neprichádza do úvahy aj ked by to bolo naozaj tak že nemá žiadny záujem ?

necakala som ze vobec niekto na tuto temu zareaguje ...

ake eroticke signaly mam presne vysielat a nestrapnit sa pri tom ??
co robit ked chlap vyzera dost dobre a ide po nom mnozstvo zien, cize signaly ako usmevy a pohlady nezaberaju....v mojom pripade sice on o mne vie no zaroven som mu ukradnuta ...ani nevie ze existujem...co potom mam robit???? :(

necakala som ze vobec niekto na tuto temu zareaguje ...

ake eroticke signaly mam presne vysielat a nestrapnit sa pri tom ??
co robit ked chlap vyzera dost dobre a ide po nom mnozstvo zien, cize signaly ako usmevy a pohlady nezaberaju....v mojom pripade sice on o mne vie no zaroven som mu ukradnuta ...ani nevie ze existujem...co potom mam robit???? :(

Filip TT

Cierna macka, je mi luto, co sa ti stalo. To muza zamrzi, ked je zena tak zranena, ze sa nedokaze usmiat...

Nepoznam tvoj pribeh, ani nic o tebe neviem, ale nevzdavaj to... to co ti hovoril ten chlap urcite nie je o tebe pravda. Az sa budes usmievat na vsetkych a budes mila, dostanes vela uprimnych komplimentov.

:)