Ako zviest / zbalit chlapa

Filip TT

Toto je tema, ktora sa tu uz preberala. Podla mna najlepsie pre zenu je poziadat o nejaku drobnu pomoc a potom pouzit slova ako: som ti vdacna, velmi si mi pomohol, si mily, sikovny atd.

Ked sa stretavate pravidelne v nejakom kolektive, tak si nastuduj nieco z tej oblasti, ktora ho bavi, v com je dobry a pytaj sa na to u neho, prejavuj zaujem, podporuj ho v tom. obdivuj ho - ale vsetko s inteligentnou mierou. Nebud stihacka, muzovi staci ako signal usmev a dlhsi pohlad.

john doe

ale čoby. ved predsa ak sa mu paci tak dalším krokom ktorý to celé môže posunúť je že mu prejaví záujem. záujem prejaviť musí. ak sa mu nepáči smola. záruku nemá žiadnu ak sa mu raz nepáči ani telesne ani duševne tak zrejme nič nebude.

optimista

Este je potom pripad, ze to nespociva v muzovi ale v zene. Ked uz je ten okamih ze su "jasni", zena ak je taky silnejsi typ, zacne jemne ten vztah manipulovat, dostavat muza tam kde ho chce mat a to muza vyplasi tiez. Prve dievca s ktorym som chodil, mala pred tym trojrocny vazny vztah a ja som stale citil, ze ona tomu vztahu rozumie viac a ja som sa citil velmi neisto.

optimista

Niektori mladi muzi dostanu strach - flirtovat, zartovat a dotahovat je vcelku lahke, zabavne a vzrusujuce, ale robit potom seriozneho partnera, mat zavazne vztah, viazat sa, to uz nemusi byt to, na co sa citia.

Ini muzi su vsak cisti lovci - bavi ich jednoducho len ten lov. Ked uz je korist ulovena, v tej chvili u nich zaujem opada a "obet" straca na atraktivite. To, co na nej bolo sexi, to bola ta nedostupnost....

levandulova

John Doe. :)
Tie hry co spominas, som si ja vsimla skor u muzov. Hra na zaujem a nezaujem. Priblizenie a vzdialenie. Ze najskor ako keby az velmi chceli a potom zas ako keby dostali odrazu strach a cuvaju...

optimista

To, ze prejavis zaujem same o sebe nic nezarucuje. Predpokladam, ze objektom tvojho zaujmu nie je zufalec, ktory berie vsetko, co chce jeho, lebo inu sancu nema.

Zena sa jednoducho musi pacit telesne a dusevne. A predpokladam, ze to aj chces, aby si sa mu pacila a aby si mala jeho obdiv. Ked by si mala toto, potom staci vyslat signal a on vyjde s navrhom.

Vzhlad si vies poriesit sama, co sa tyka spravania - jednoducho mu musi byt s tebou dobre. Idealne, ked budes jeho potesenim...

john doe

a za všetkých chlapov ešte jednu prosbu. nehraj s ním ten typ hier že raz po ňom ideš a na druhý deň si chladná a máš vyhýbavý pohlad. je to mätúce, nezrelé. neboj sa prejaviť záujem (ako som písal, nemusíš hned po ňom skočiť, stačí slušne, ale zretelne) aj za cenu že ho možno neprejaví on. nevadí, nie je to trapas, iba úprimne vyjadríš svoje city.

john doe

ja by som povedal že nemusíš ho pozývať na rande, ten krok nechaj urobiť jeho. ale nebud ani nečinná, flirtuj s ním, zaujimaj sa o neho, usmej sa na neho aby nemal dôvod pochybovať že sa ti páči.
to tak zhruba v skratke