ahoj
potrebujem poradit od muzov / a j zien /
ako zviest, zbalit chlapa , nejake tipy prosim co zarucene zaberie a ako to zistim ze to zabralo .... diky
Ako zviest / zbalit chlapa
Cierna Mica:
Ak sa budes uzatvarat voci novym chlapom kvoli strachu, nikdy nedas sancu tomu ktory by sa mohol voci tebe chovat pekne.
Možno máte obaja pravdu. Filip ty v tom, že nerobím dobre, keď sa tak správam a ty De, že nie som sama sebou. Skúsim vysvetliť. Dlhoročný vzťah s človekom, ktorého som milovala a myslela, že je už navždy, skončil. Ten človek ma ponížil fyzicky, slovne aj psychicky a zadupal moje sebavedomie hlboko do zeme.Akým spôsobom rozoberať nechcem a ja sa desím pomyslieť na to, žeby sa mi to stalo opäť. Preto Filip sa dokážem usmievať na mužov, ktorí sa mi nepáčia, resp. k nim nič necítim. Lebo v prípade poníženia alebo len odmietnutia sa mi nič nestane a neublíži mi to. A preto s nimi niekedy aj poflirtujem, je to asi nejaký akt dokazovania si toho, že nie som také nič, za aké ma on označil alebo kompenzovania si toho, čo mi urobil. Neviem. A prečo sa neusmievam a neskúšam nič na tých druhých? Okrem toho, že nechcem vyzerať ako nejaká rozchichotaná kozička? Ak by ma odmietol, čo je dosť pravdepodobné, ublížim sebe, ak nie a ja už nebudem vedieť normálne fungovať vo vzťahu, ublížim jemu. A keďže momentálne prežívam dosť ťažké obdobie aj v iných oblastiach života, neviem či zvládam risknúť ktorúkoľvek z týchto možností.
cierna macka:
"A zo zásady sa neusmievam na mužov, ktorí sa mi páčia, práve pri takých nechcem vyzerať ako cvičená opica s našpúlenými perami a vyškerenou tvárou. Skôr sa snažím vtedy pôsobiť slušne a solídne. Asi robím zle podľa vašej teórie."
Prestan manipulovat samu seba :D. Ak sa citis radostne, usmievaj sa. Ak sa citis smutne, nesmej sa ak nemas chut. Bud spontanna a vyzaruj to co citis. Ak mas chut, bud priatelska. Voci hocikomu. Nedel to na tych ktori sa ti pacia a ktori nie.
Cierna macka, este jedna tema:
www.zdravie.sk
Cierna macka asi naozaj robis chybu, ked sa k muzom ktori sa ti pacia spravas odmeranejsie.
Moze to potom vyzerat takto:
www.zdravie.sk
S usmevom nikdy nic nepokazis. Zena s usmevom vyzera vzdy lepsie. Usmev je najlepsi makeup.
Mňa by len zaujímalo, že čo to sú tie erotické signály De. Nože uveď mi príklad, lebo neviem no, možno som to zle pochopila, ale ak sa takto budem správať, nemôže sa stať, že si dotyčný pomýli moje snahy o balenie so snahou dostať ho akurát tak do postele? A bude ma považovať akurát tak za poriadnu....
A z toho mi nejak tak vyplynula aj odpoveď na pôvodnú otázku. Ako ho zvedieš? Tak , ako ti poradil pán De. A ako ho zbalíš? Nijako.Ak ťa nechce, tak sa môžeš aj roztrhať na tisíc kusov a aj tak ho nezbalíš, len sa strápniš.
A chlapci neverím, že toto môžete myslieť vážne, že úsmev stačí na to, aby si niekto myslel, že ho balíte? Lebo, ak hej, tak ja sa musím prestať usmievať, lebo si niektorí páni asi myslia, že ich balím a teraz sa cítim trápne, lebo to tak vôbec nie je. A zo zásady sa neusmievam na mužov, ktorí sa mi páčia, práve pri takých nechcem vyzerať ako cvičená opica s našpúlenými perami a vyškerenou tvárou. Skôr sa snažím vtedy pôsobiť slušne a solídne. Asi robím zle podľa vašej teórie.
Ja som raz bol s jednou kočkou posedieť a vysielala erotické signály, lepila sa na mňa, usmievala sa, chytala ma za ruku a pod. A kedže bola pekná a sympatická skočil som na to.
Páááána to sú rady, keby som si myslel že každá baba ktorá sa na mňa dlhšie pozerala a usmievala mala o mňa záujem tak neviem.
Jednej som sa to raz spýtal, hovoril len že má dobru náladu a nič iné v tom nemám hľadať.
Ostatných som sa nepýtal
úplne stačí sa usmiať a sem tam zaflirtovať :)