Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Kýčera

-Slobodná, prečo zvoníš, keď vieš, že zvonček nemám? A prečo sa pýtaš, či vadí, keď vieš, že Ty smieš...Ak by si bola na mňa poriadne zhúkla, tak by som Ťa bola pozvala aj dnu a niečo "prírodné" Ti aj ponúkla! A nebola by to muchotrávka!
-Filip, už včera bolo neskoro!
-Až keď som si pred chvíľou v studničke umyla oči, nasadila 13-ky okuliare, zobrala lupu a prečítala vaše príspevky, zistila som svoj kardinálny omyl. Prečítala som to ako "žienky". Dík baby!

Biela.Kobra

BTW, ja som si tiež predstavila pod "prírodnou ženou" nejakú zarastenú a strapatú vychrtlinu s transparentom JEM LEN SEMIAČKA A NEPRODUKUJEM ODPAD! a ako druhá asociácia mi prišlo na um, že ja to asi nebudem, lebo si farbím vlasy a používam mejkap :D

Slobodna

Kycera inak sorry, ale dlho som zvonila na okraji lesa v tvojej pernikovej chalupke, nik neotvaral, tak som ti vypapkala taku mensiu dieru. Nevadi vsak? :)

Slobodna

My prirodne lesozienky sa nachadzame predsa v prirode. Internet tu ledva chytime, tancujeme, len na hudbu lesa a vtakov.
Kedze sme nedostatkovy tovar a miname sa, ako teple rozky, pretoze vzdy nas nejaky lovec ovali kyjakom, za vlasy odtiahne do svojej jaskyne a pomiluje, netreba nad tym moc dumat, ale rozbehnut sa friskom do najblizsieho lesa a ucinit tak. My prirodne zienky moc nestracame cas s hanblivymi spekulantmi, ale s muzmi cinu.

Je logicke, ze aku zenu hladas, taku stretnes a to v jej prirodzenom prostredi. Cize diskomaniacku nestretnes v lese a prirodnu na diskoteke. Capisto? Vysoky stupen logiky toto.

Cuka ma, ako po zasiahnuti elektrickym prudom, ked si precitam oznacenie prirodne zeny. Neviem, ale mne to evokuje nejaku zarastenu, spinavu buranku a nie nadhernu zensku bytost.
Pa ;)

Biela.Kobra

Mňa v nedeľu doma nič neudrží, bez ohľadu na počasie beriem batoh a idem do hôr alebo aspoň do lesa. S mojím mužom. Takže sa neboj, určite sa nájde jedna aj pre teba.

mam56

Prišla ku mne jedna babka, bola to však ježibabka.
Chcela po mne trochu sexu, túžila po mladom mäsku.
Sadla mi hneď na klína, ježibabka z Kolína.
Triaslo so mnou jak pod prúdom, čarovala s tým prútom.
Zakliala ma čáry máry, uvidel som čierne chmáry.
Odvtedy som už len jej, už mi nie je až tak "hej".
Nechcem ja už natur-ženy, takým ženám nemožno byť verný:-)