Potrebujem vasu radu, alebo aspon nazor preco to cele takto dopadlo. Mala som priatela, neboli sme spolu dlho, necely rok, ale planovali sme spolocnu buducnost. Teda to vsetko bol jeho napad, z ktoreho som sa samozrejme tesila, kedze som dufala, ze on je ten pravy,on je ten s ktorym si viem predstavit moju buducnost.
Nas vztah bol super, jasne bezne hadky boli sem tam, kedze on pracuje v zahranici a je aj dost ziarlivy. Ale ja viem ze ma lubi, teda lubil, ale nechapem co sa s nim stalo. Robila som pre neho vsetko...naozaj vsetko...darceky za stovky eur, skoro kazdy vikend som cestovala za nim, ( byva 400 km odo mna )...prestala som chodit von, ziadne party a podobne, kedze mu to vsetko vadilo...
Nic mi z toho nevadilo, kedze som to robila z lasky...vsetko bolo vzdy super, az sa jedneho dna vobec neozval...dalsi den na to mi napisal ze nema cas !
Pricom kazdy den pridaval fotky na facebook, oznacoval sa v roznych restauraciach a baroch...Bol z neho uplne iny clovek, z jedneho dna na druhy sa uplne zmenil, zrazu mu bolo vsetko jedno...pricom 2 dni predtym mi napisal minimalne 30 krat za den a volali sme spolu niekolkokrat...vravel mi ako ma miluje ako mu chybam, kedze musel na jeden cely mesiac odist do Spanielska kvoli praci...
Nechapem ako sa tak mohol zmenit ?
Nechapem spravanie mojho EX
ahoj sama si si odpovedala asi to tak bude lepsie,a urcite to bude lepsie ak sa s nim dokazes rozist,na jednej strane mas vela tzv.dokazou lasky,povedz mi kto nema rad ked mu druhy rozprava ako ho ma rad,planuje buducnost,maju to radi obe pohlavia,zeny si to vyzaduju aj ked to malokedy povedia,je od teba strasne pekne ze si za nim chodila,mal by si to vazit,drahe darceky su hlupost to nerob ,kazdemu kto ta ma rad bude stacit ked za nm prides a darcek mu bude milsia niaka drobnost ,/anjelik,srdiecko,zvoncek/,no ale k veci,dievca nebut blbe,chces si znicit zivot?urcite sa ty bude ozyvat,ak ho odmietnes zacne aj slubovat aj mozno plakat aj hovorit ze vsetko je jeho chyba,ale urcite sa nezmeny,ziarlivost patri k laske,ale musi mat hranice,ludia su schopny v ziarlivosti spravit strasne somariny za ktore sa hanbia,ty musis sama posudit kde je hranica ci si provokovala ziarlivost,ale podla toho co pises je on chory,za to ze on ide prec a nema ta akoze pod kontrolou mozes ty??ak ma dovod na ziarlivost ma ty to povedat,a nie psichycky ta tyrat,nik nieje nadseny ked mu priatelka sa ide niekde zabavat bez neho,ale dovoli jej to ,z lasky a je stastny ked sa mu odtial ozve a povie ze jej chyba,radim ty utekaj,vymaz ho z facebok,poziadaj nech ta nekontaktuje,vela stastia
Filip TT - nemyslíš si, že ak si vezmeš dnešné žienky a mužov, tak je každá žiarlivosť dosť opodstatnená. Veď čo sa vzťahov týka je to tu na Slovensku čistá katastrofa...priateľstvá s výhodami, každý v manželstve podvádza partnera, nefungujúce či zištné vzťahy!
Ja si naopak myslím, že na tom majú vinu obaja, nie len jeho ,,žiarlivosť,,!
Za chorobnou žiarlivosťou bývajú problémy medzi jeho rodičmi v jeho detstve. Keď dieťa vyrastá v prostredí, kde si nemôže byť isté láskou k nemu. Čo tu sú založené témy o chorobných žiarlivcoch, tak si pamätám že sa tam prichádzalo k tomuto.
Sú to v podstate chudáci muži - boja sa o vzťah a nakoniec sú ale oni sami príčinou jeho likvidácie.Väčšinou ale odchádzajú ženy po tom čo prijmú všetky jeho pravidlá a život sa im stane neznesiteľný.
On mi praveže dokazoval tu lásku, takže neverím, že to boli len slová z jeho strany. Keď som sa s ním spoznala sto krát som si vravela, že si s ním nemám začínať pretože je mladý pre mňa..ale zaľúbila som sa...
Poznala som celú jeho rodinu, jeho mamka ma miluje a on sa z toho vždy tak tešil...Ja verím, že to bolá láska aj z jeho strany...to viem na 100 %..
Dnes sa mi ozval, vraj novú nemá a všetko to ako to medzi dopadlo je moja vina..prečo? To nechápem sama...Ale asi bude za tým jeho chorobná žiarlivosť...
Som žena, ktorá sa o seba vždy stará, stále upravená, žijem v zahraničí, mám super prácu,...denne sa pohybujem medzi desiatkami chlapov, a on sa cez toto akosi nemohol preniesť...
Žiarlivosť musí byť v každom vzťahu..ale musí mať svoje hranice !
Keď sme boli spolu bolo všetko super, ale akonáhle musel odcestovať na pár týždňov, stále sme sa kvôli jeho žiarlivosti hádali.
Každý nový komentár pod mojou fotkou na facebook začal hádku medzi nami ....
Keď sme boli von s jeho kamarátmi ...žiarlil ešte aj na nich keď som sa s nimi rozprávala...
Som z toho veĺmi smutná ako to medzi nami dopadlo, ale asi to bude takto lepšie
Este si nenapisala ako dlho to trva ze sa neozyva. Mozno len na chvilku trucuje, alebo ta chce trosku podusit ako to podaktori chlapi radi robia :) Mozno len musis trosku pockat, alebo mu napis sama nie?
nuž, prvá vec je, že ste sa poriadne nepoznali. Takže on sa nezmenil, len ukázal svoju tvár. Druhá vec, takéto keci, ako ťa miluje a plánuje spoločnú budúcnosť, sú furt iba keci. Nemôžeš tomu veriť, pokiaľ jeho správanie a činy nepotvrdia slová. Podla mňa ti klamal alebo len tak drístal do vetra.
Tretia vec, robiť pre partnera všetko je fajn, pokiaľ aj druhá strana robí veľa pre teba. Ak to tak neni a ty sa len prispôsobuješ, aby bol partner spokojný, strácaš na hodnote a príťažlivosti. A veľmi skoro chlapa začneš nudiť.
Ta zmena sa tyka len vztahu s tebou, ale sa zmenil celkovo - aj vztahy k inym ludom, aktivity atd.?
Okrem tych chyb z lasky, ktore si robila, tam vidim aj to, ze chalan proste prehodnotil zivot a zmenil plany, a ty uz sa do nich nehodis. Ktovie, mozno si aj stratila na pritazlivosti (ako jeho planu, nie ako zeny) tym, ze si klesala na hodnote tym viac, cim viac si sa prenho obetovala. Iny zivot mu pride lakavejsi ako ten, co ste si planovali. Proste mu to preplo v hlave do ineho modu.
Tak vieš, ľudia sa menia a tá zmena bola dlhodobá - určite sa nezmenil zo dňa na deň!!!
No vieš o tom, že aj ty si urobila ,,chybu,, teda ak to môžem tak nazvať, pretože podľa mňa chyby nejestvujú a aspoň sa z toho možno poučíš.
Prečo si prosím ťa zahodila svoj doterajší život a svojich priateľov, kvôli niekomu, kto žiarlil a aj tak ťa má na háku?
Len by som to chcel pochopiť