Potrebujem vasu radu, alebo aspon nazor preco to cele takto dopadlo. Mala som priatela, neboli sme spolu dlho, necely rok, ale planovali sme spolocnu buducnost. Teda to vsetko bol jeho napad, z ktoreho som sa samozrejme tesila, kedze som dufala, ze on je ten pravy,on je ten s ktorym si viem predstavit moju buducnost.
Nas vztah bol super, jasne bezne hadky boli sem tam, kedze on pracuje v zahranici a je aj dost ziarlivy. Ale ja viem ze ma lubi, teda lubil, ale nechapem co sa s nim stalo. Robila som pre neho vsetko...naozaj vsetko...darceky za stovky eur, skoro kazdy vikend som cestovala za nim, ( byva 400 km odo mna )...prestala som chodit von, ziadne party a podobne, kedze mu to vsetko vadilo...
Nic mi z toho nevadilo, kedze som to robila z lasky...vsetko bolo vzdy super, az sa jedneho dna vobec neozval...dalsi den na to mi napisal ze nema cas !
Pricom kazdy den pridaval fotky na facebook, oznacoval sa v roznych restauraciach a baroch...Bol z neho uplne iny clovek, z jedneho dna na druhy sa uplne zmenil, zrazu mu bolo vsetko jedno...pricom 2 dni predtym mi napisal minimalne 30 krat za den a volali sme spolu niekolkokrat...vravel mi ako ma miluje ako mu chybam, kedze musel na jeden cely mesiac odist do Spanielska kvoli praci...
Nechapem ako sa tak mohol zmenit ?
Nechapem spravanie mojho EX
ano, to je stara znama vec - ked sa rozpadne vztah, na vine su vzdy obe strany: ako zena, tak aj svokra.
na vine su vzdy dvaja a nech mi nikto nehovori ze nie
určite si dávaj pozor naňho. Ak je to manipulátor a teraz mu "preplo", ešte len budeš oči otvárať, čoho všetkého je schopný, z akých absurdností ťa obviní a ako hnusne ti dokáže nadávať. Ako hovorí adr1a, neurobila si žiadnu chybu. Buď opatrná.
by som sa scvokla, keby som nieco take zazila :/
Taky muz to vlastne ma dost tazke. Ked mu zena pripada atraktivne, tak na nu ziarli. Ked na nu neziarli, tak mu zas nepripada atraktivne...
Ahoj Filip.
Nebol to vtedy sice moj prispevok a moj problem, ale s tymto co si teraz napisal, som sa aj ja stretla. Proste on si aj priznal ze je ziarlivy a majetnicky, a povedal, zeby nezvladal neuniesol vsetkych tych muzov okolo mna) Lebo vie ako vyzeram ako sa obliekam aka som, ako posobim ai ai tak to bolo prenho neprekonatelne zeby tu svoju ziarlivost pri mne neustal
Este som si spomenul - bola tu aj taka tema, ked chlapik zrusil vztah zo ziarlivosti ale nebol chorobne ziarlivy, ale mal pocit menejcennosti.
Pripadal si menej ako ti muzi, v spolocnosti ktorych pracovala a s ktorymi sa kamaratila ta dievcina. A nepomohlo jej nic, ziadne vysvetlovanie.
@Cau Adria.
Sandra. Nepripusti si vobec to, co ti povedal, co ti chce "vsugerovat", ze za to mozes ty. On tymto "zvalenim viny na teba" a za krach vasho vztahu zakryva skutocny dovod a tym je on a jeho (mozno az chorobna) ziarlivost. (Urcite si uvedomuje aj kladny vztah jeho matky ku tebe, ze ta ma rada. On potrebuje nutne zvalit vinu na teba. A zrejme toto koniec este nie je. Je to divadlo, skuska. Toto je len jeho dalsi tah a taktika. On ta zrejme "skusa", kam az pokial moze zajst, ako ta ma omotanu okolo prsta a podmanenu). Okrem tej ziarlivosti je tam este aj nieco ine. Urcite. Mozno si si to za ten rok nevsimla neuvedomila no je tam este aj nieco ine.
Sandra. Ty si si vedoma ze si ziadnu chybu neurobila, ani nic zle. Nereaguj teraz nanho vobec. Nic. A nijak. A isto sa nedoprosuj "nedoliezaj" nechaj to cele tak. "Prijmi jeho hru ze je koniec". Neboj. On ta urcite sleduje registruje a vnima (fb ai).
Nech sa to vyvinie akokolvek, davaj si nanho pozor. Mala by si ustupit z kratsej cesty. Byt so ziarlivcom su utrapy a peklo.
Mesacny: vo svojom prvom prispevku v tejto teme si zakladatelke vytykal, ze sa podrobila jeho ziarlivosti a prerusila kontakty so svojimi kamaratmi.
Tak aku vinu ma, ked mu vychadzala v ustrety uz aj na tvoj vkus prilis?
Mesacny, nebavi ta nahodou robit mi oponenta?