Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!

Príspevok v téme: Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!
žaneta26

Ahojte,

chlapi, prosim, povedzte mi čo si myslíte o babe, ktorá je v 27r panna. Ja som zacala chlapov riesit az po vyske, dovtedy som si so vztahmi nechcela komplikovat zivot... avsak, uz treti chlap odomna utiekol (vsetko to boli cca mesacne chodenia, randenia), ked som mu povedala, ze som panna :( je to so mnou az take zle? :(

adr1a.

Vesio. Ale ona zrejme vztah hlada. Keby to mala na salame suka od zedesky prvu ligu ako je to teraz "normalne". Ak utecu od nej ti ktorym slo len o sex tak nech tahaju. Dobre pre nu. Ostane ten co tiez hlada nieco viac nez len daku rychlovku a inak dovi dopo

žaneta26

tak poviem im to, ked uz sa schyluje k sexu, aby nezostali s vyplestenymi ocami ked uvidia krv, prip. nebude im penis chciet vniknut do mna

Vesio

Načo im to vešiaš na nos? Asi sa zľakli, lebo chlapi v takom veku nie sú už nezadaní alebo im to tak vyhovuje... Sex s tebou je akoby záväzok

adr1a.

Vsetko je ok tak ako ma byt. A ty si vyberaj vhodnejsich chlapov. Sama si ich vyberas. Pre jedneho z nich budes tou pravou a bude ta chciet a milovat taku, aka si

hektor444

Pozri zalezi to od cloveka .
Kebyze mam vztah a pred prvym sexom mi povie priatelka ze som jej prvy by som bol neskutocne rad a spravil jej nezabudnutelnu noc ale co sa tyka mozno aj zdravotneho hladiska neviem no proste mne to pride vela . Ale to je len moj subjektivny nazor urcite ho netreba brat uplne vazne a dalej si pekne zit :)

hektor444

Ahoj .
Budem uprimny ne jak polovica chlapov co ti tu mozno napise len aby sa ti zapacili ze jake to je super a bla bla :D
Takze : POdla mna to je uz moc do 27 tahat , samozrejme to nieje katastrofa :) a je to pekne :D ale 27 je vela :)
Prosim bez urazky atd .