Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!

Príspevok v téme: Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!
žaneta26

Ahojte,

chlapi, prosim, povedzte mi čo si myslíte o babe, ktorá je v 27r panna. Ja som zacala chlapov riesit az po vyske, dovtedy som si so vztahmi nechcela komplikovat zivot... avsak, uz treti chlap odomna utiekol (vsetko to boli cca mesacne chodenia, randenia), ked som mu povedala, ze som panna :( je to so mnou az take zle? :(

Castiel

Určite sa nehanbi za to veľa mužov by chcelo ženu čo je panna byť prvý čo jej poskytol to potešenie a jej posledný v dnešnej dobe je to skôr naopak nájdeš si ženu a tá už mala mnoho mužov predtým a stretneš nejakého jej známeho a muža to proste štve ten ju mal pred tebou ty si iba náhrada atd....

blueberryNN

To co bolo za burana? Davaj si pozor na vyber. A dalsia vec - preco by si mali domysliet, ze si panna, lebo si s nikym este nechodila? Ved podla toho, co hovoris, si uz chodila s jednym v 24, s dalsim v 26 a s dalsim v 27. Alebo malo ist iba o sex?

kafe

moj priateľ ti odkazuje: za čo sa hanbíš? Máš si vážiť samu seba a nájsť si poriadneho chlapa, čo chce rodinu. Nechápem, čo normálnemu chlapovi vadí na panenstve. Nemusíš byť teraz jak odtrhnutá z reťaze, že za každú cenu potrebuješ o to prísť. Asi si hľadáš stále rovnaký typ "blbca", tak zalov v iných vodách.
.
Ja ti poviem len toľko. Každý jeden chlap bol panic a ženská panna. Neni to nič extra, ani vadné ani niečo strašne hodnotné, proste sa tak človek narodí. Videla si niekoho, kto by sa hanbil za to, že je zdravý??Si rozumná ženská. Drvivá väčšina ľudí sa stretáva s množstvom odmietnutí, nestretne vhodného partnera ani na druhý, tretíkrát, takže nerob uáhlené závery. Proste to neboli vhodní chlapi pre teba. Bodka.

adr1a.

Zaneta. A kde na tych trulov prosim ta chodis? A nejakeho zakomplexovaneho xuja pusti z hlavy. Zabudni a neries. Hladaj si seberovneho. Predsa mas rozum inteligenciu rozhlad, zensku intuiciu citaky 6zmysel. Hladaj muza a nie pubertaka. Ja obcas zasnem kde vy zeny na tie trosky chodite? Ja som taketo este nezazila a keby aj hej, tak take este nezazil co by so mnou)) A to ver ze poznam roznych ludi. Pomaly od svatcov az po vrahov. Ale nikdy si ku mne ani ten najhorsi lump nic ani slovne nedovolil. Klop klop o drevo.

Este ma zaujima. Kde tych muzov spoznavas? Tych troch co si spominala si kde spoznala? A este nieco. Ty ako s nimi komunikujes? Vsak si nie na spovedi aby si im vsetko vesala na nos ak sa ta sprostosti pytaju. Pouzi inteligenciu sarm dovtip humor, vynajdi sa a porad si s graciou a sarmom

žaneta26

Tak, ale viete, aj zeny aj muzov najviac zaujima s kym ich potencionalny partner predtym chodil... ked poviem, ze s nikym, tak si to hned dotycny aj domysli, ze som panna. Od jedneho som si vysluzila aj kadejake nadavky, ze som frigidna, ze este nezazil zenu co by po 20ke nepotrebovala sex, ze ako som mohla bez sexu doteraz zit, ze sa mam dat liecit a pod. a posmesky popri tom boli samozrejmost

Nevadi

Nezufaj Zaneta, urcite raz natrafis na muza, ktoremu to nebude prekazat. Za seba mozem povedat, ze mne by to vobec nevadilo. Mozno aj kvoli tomu, ze ja som zas 30 rocny panic :) Dovody preco tomu u mna tak je, je viacero.

Vesio

Však som to napísal, že tí chlapi nehľadajú vzťah, ale berú to ako väčši záväzok, ak bude niekto z nich ten jej prvý. Pýtal som sa, prečo im to hovorí, pretože chlap, ktorý sa do nej zaľúbi, nebude rozpitvávať takúto vec a nevykašle sa na ňu. Hovorí im to príliš skoro, lenže ona pravdepodobne nemá žiadne skúsenosti so vzťahmi a nevie v nich chodiť. Nuž, lenže skúsenosti robia človeka múdrejším. Snáď nájdeš toho pravého, skôr než ťa niekto využije.

abc666

Mne by to nevadilo. Ale odporučím ti aby si to nikomu nehovorila a hotovo lebo je fakt že to odrádza veľa mužov takisto aj ked chlap je panic tak to odrádza veľa žien. Ja som tiež panic a už mám po dvadsiatke a nikdy som to nikomu nepovedal

adr1a.

Zaneta. Napisala si: tak poviem im to, ked uz sa schyluje k sexu, aby nezostali s vyplestenymi ocami ked uvidia krv, prip. nebude im penis chciet vniknut do mna

Vsak ked uz nejakeho muza - znamost mas, tak si s nim predsa budujes vztah. Ze sa spoznavate travite spolu cas, zaujimate sa navzajom o seba a robite spolu rozne aktivity cinnosti, rozpravate sa ai. Ked uz si budete blizsi, budete sa lepsie poznat a pride napr.rec na intimne zblizenie milovanie ci byvalych ai, tak mu to mozes vtedy taktne povedat.
Je ine ked im to povies vtedy ako niekde hned na zaciatku aby sa nahodou nevystrasili a nezduchli))