Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!

Príspevok v téme: Chlapi, prosim, uprimnu odpoved!
žaneta26

Ahojte,

chlapi, prosim, povedzte mi čo si myslíte o babe, ktorá je v 27r panna. Ja som zacala chlapov riesit az po vyske, dovtedy som si so vztahmi nechcela komplikovat zivot... avsak, uz treti chlap odomna utiekol (vsetko to boli cca mesacne chodenia, randenia), ked som mu povedala, ze som panna :( je to so mnou az take zle? :(

michael067

Chlap ktorý od teba utečie preto že si panna je debil, kkt a ani by som ho chlapom nenazval ale kurevníkom, a slabochom.
Také sračky mám "najradšej".

Filip TT

Zaneta, to panenstvo ti urobilo velku sluzbu. Odfiltrovalo ti muzov, s ktorymi by si sa vytrapila. S vysokou pravdepodobnostou to s tebou nemysleli vazne, proste si bola len ich dalsou v poradi. Zlomili by ti srdce a dlho by si sa z toho spamatavala. Predpokladam tiez, ze budu mat problem s vernostou.

Zaujem budu mat o teba muzi, ktorym ide o trvaly vztah, . pre nich si vyborna volba. :)

youki

ja by som kvoli tomu urcite neutiekol, skor naopak.
Pocas vysky som tiez dievcata neriesil, radsej som nasetril na byt, ucil sa prospesne veci, vela casu venoval zdraviu a treningom atd. Teraz mam lepsie moznosti (po skole) riesit vztahy, kedze nemusim riesit veci ako vacsina mladych (najist pracu, zaplatit najom atd.) a nemenil by som to. Hoci som tiez este dlhodoby vztah nemal, je to nieco za nieco. Ani by som nemohol chodit s dievcatom, ktora pocas toho ako ja som sa pripravoval na zivot striedala muzov, takze pre mnohych to nevyhoda nie je, skor naopak.

Viktoriaa

Pozri ja som bola pannou do 29 rokov a frajerovi som to nehovorila. Bola som uvolnena, ziadne napatie ako tie soplane pod 18 rokov alebo okolo 20 ktore maju z toho velky stres lebo sa boja ze ich to bude boliet a ze otehotneju. Jednoducho som to chcela tak neskoro lebo som nestretla dovtedy nikoho ktory by zato stal. Bola som uvolnena a chcela som to, milovala som ho. Uzila som si a bolo to krasne. Oplatilo sa cakat. Tie mlade pipky to robia skoro a niesu pripravene psychicky na sex. Ja som si to uzila a oni castokrat nie. Preco? Lebo stresuju a maju obavy. Boja sa dosledkov, rodicov, pohl. chorob a hanby ze ich frajer to niekomu vykeca ake boli a ako vyzeraju nahe. Oni svoj prvy sex ani neuziju si a casto je to pre nich bolestiva spomienka zatial co ja som si to uzila so vsem vsudi. Nevesala som svojemu frejerovi ze som panna. Naco? Nieje gyndos aby to musel vediet. Vnikol do mna bez problemov lebo som po nom velmi tuzila. Ani si len nevsimol ze je moj prvy. Ty si mozes blanu pretrhnut aj sama. Ono to mnohe baby ani nemaju velmi vyvinutu a pretrhnu si ju pri masturbacii. A ked raz stretnes toho praveho ktory ta bude milovat a s ktorym budes citit ze to chces Ty naozaj urobit nielen on alebo ze ta bude okolie tlacit cize ked to Ty budes citit ze je cas tak budes uvolnena a plna tuzby po nom.
Inac natrafila si na samych totalnych vygumovanych kok*tov ktori zato nestali. Nehladaj si namakanych borcov z posilovni, ti v hlavach maju nasrane. Take tie typy s pirsingami, retiazkami na krku a zapastiach, tetovanim, vyholenymi hlavami a cigaretou v papuli.

RedStarBelgrade

Ja neviem, prečo by chlapovi mala prekážať panna, a je jedno v akom je veku.

Naopak, mne osobne by to imponovalo, keby som vedel, že budem jej prvý.

Zrejme muži na ktorých si natrafila boli divní. Chcelo by to zmeniť cieľovú skupinu ;)

0vecka

mne osobne by to bolo uplne jedno... zalezi ale ci niesi celkovo nejaka taka proste mozno nabozensky zalozena alebo moc opatrna atd... to by mi skor vadilo... inak silno pochybujem ze utiekli len preto ze si panna...

Chlap z mesta

Ahoj, nič zlé by som si nepomyslel, asi iba to, že si sa možno hanbila, alebo si neveríš, alebo niečo podobné, alebo, že máš problém nadviazať kontakt a nájsť vzťah, proste nič zlé, ktorý chlap by ťa mal odmietať za to, že by si bola jeho prvá? Veď všetci by mali byť šťastní, že si nemala intímnosti so žiadnym iným pred nimi, a oni ešte za toto vynadajú?

To sú primitívi, proste chorá doba, keď budeš mať viac sexu a vzťahou za sebou, tak pre dnešnú väčšinu ešte lepšie, pričom by to malo byť naopak, že by si mali ceniť to, že si sa nevyspala s každým. Proste to nerieš, dneska je toľko primitívov všade, že to nestojí ani za reč, takých si nevšímaj, aspoň odfiltruješ somárov, čo by ťa chceli len na jedno, alebo si ťa nevážili, takú aká si. Škoda, že je kopec chlapov, čo nám chlapom robia hanbu, potom si 90% ženských myslí, že všetkým ide primárne o sex a nechcú po čase rodinu, alebo normálny vzťah. Ja poznám kopec chlapov, čo by ťa nevysmiali a sú slušní, nepodvádzajú a podobne, fakt nerieš.

Jax

Je prirodzene ze sa chlapi zlaknu, vymykas sa priemeru. A kazdeho prirodzene napadne: preco?! Co za problemy ma a budem s nou mat aj ja?

Na druhej strane su to idioti keby ta mali radi, tak im to je jedno resp. by sa z toho este tesili. Budes to mat este pestre, ale to k tomu patri.

Mesačný princ

A načo im to prosím ťa vešiaš na nos? To, že si panna nie je nič zaujímavé a v dnešnej dobe na tom môžeš akurát tak zbohatnúť. Ale nevešaj to nikomu na nos. Veď o tom nemusí predsa nikto vedieť či?
Je taká doba - no jednoducho je divný ten, ktorý nefajčí, nepije, nebehá po baroch či diskotékach, dokonca je divný aj ten, ktorý nikdy neskúsil žiadnu drogu a tak isto je divný ten, ktorý je v 27 ešte panic či panna.
Je to len a len ľuďmi.

,,Tým čím sme,
sa stávame len
radikálnym
odmietnutím toho,
čo by z nás chceli
mať ostatní.,,
( Jean Paul Sartre )

Áno, z pohľadu dnešnej doby je to divné a ľudia škatuľkujú, škatuľkujú a nakoniec ťa aj tak odsúdia. Nikdy neľutuj svoje rozhodnutie, pretože moment, kedy si sa pre neho zvolila a cesta, ktorou si sa rozhodla ísť boli to, čo si si priala. Čo s tým spravíš ďalej je len na tebe.

ivobrick

Ty si fakt divna, svojim pohladom na seba, protirecenim.
Napis si na celo: "Som panna, ruky prec!"
Tym odfiltrujes uplnych debilov, dalsi by mohli stat za hriech, s tym, ktory sa dostane az dokonca sa vezmi a maj deti.