da sa schudnut korculovanim? ako casto a ako dlho by som mala korculovat?
korculovanie
fatburner mas jedno z cviceni v posilke, mozes si vybrat pilates, aerobnic, body work, fatburner,...:)
to čo je fatburnen?a kde sa to dá zohnať?
No korculovani sa sice formuje postava a problematicke miesta ale na spalovanie tukov nie je uplne najvhodnejsie. Problem je ze aby si pri nom udrzala srdcovu frekvenciu na urovni okolo 130 bpm - vtedy tele najlepsie odburava tuky, tak by si musela na tych korculach strasne strasen makat :). Ale inak doporucujem troska to spalovanie na korculich podporit nejakym ucinnym fatburnerom. Idealne takym co dava energiu a aj spaluje tuky
fraisee: nemas pravdu,cyklistika zhrubsuje nohy ,,,behanie ich ztensuje tak isto aj tanec
o schudnuti neviem co sa tyka korculi ale mozem ti povedat ze si touto cinnostou nadherne vyformujes snad najproblematickejsie partie-stehna a zadok:)
tak ked budes skakat hodinu tak urcite budes mat riadne svaly fuj to je hnusne u dievcat hih tak denne ti staci tak 100-200 a nebudes mat svaly len take pevne vypracovane nozicky ale to chce trosku casu to sa neda hned..
a nepriberem na svaloch z toho skakania na svihadle?lebo nechcem mat svalnate nohy,iba pekne vyformované
drzim palce vsetkym co sa snazia zhodit resp. udrziavat sa fit ja cvicim pravidelne uz par rokov a musim povedat, ze som teraz nedavno zacala aj so svihadlom a fakt sa citite tak cool...