Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výber zubára v Bratislave

Príspevok v téme: Výber zubára v Bratislave
Yong

Odporučil by mi niekto nejakého zubára, zubárku.
Môj zubár nemá zmluvu s mojou novou poisťovňou, a jeho vybavenie nezodpovedá tomu, aby som mu hradil plné sumy.
Uvažoval som nad Mudr. Lindou Borskou, len tie termíny objednania sú minimálne dva mesiace. A zase platiť sumy ako napríklad na Drieňovej 130€ za plombu nebudem.

julia_

Evicita: ceny u súkromných zubárov sú rôzne, treba si vybrať konkrétneho zubára / zubnú kliniku a tam sa opýtať na cenník. Väčšinou však majú cenník na svojej webstránke. Ale pozor, ak má zubár vyššie ceny ako ostatní, to neznamená, že aj jeho práca je kvalitnejšia. Takže si treba dobre vybrať. Radím vyhnúť sa klinike Schill (predražené, nekvalitná práca).

evicita

u sukromnych zubarov sa ceny ako pohybuju? nahovaram otca, nech si uz ide dat urobit zuby, nech si nemusi stale zakryvat usta ked rozprava, lebo sa za zuby hanbi, len on ku svojej zubarke ani za svet. Tak premyslam, ze kam ho objednat, aby mu to spravili dobre aby uz nemal problemy :/

kyslikakusok

tiez som bola z tych co setria, co si povedia, ze nedaju tolko penazi za jednu plombu alebo za neviemco. A nevyplatilo sa mi to.. chodila som ku statnej lekarke, ktora mi v ustach narobila viac skody ako osohu, preto som zacala hladat az som presla k sukromnej a teraz mi musi davat zuby do poriadku. Takze urcite co sa tyka zdravia tak tam netreba setrit.