Je to všetko o tom ako sa stať otrokom peňazí, resp. ako sa stať otrokom ako byť zotročený mamonou.
Nechápem, prečo sa nestavajú nájomné byty, ale väčšina musí platiť drahé hypotéky, pritom nikto nevie, kedy poletí z práce.
Však keď tu máme toľko automobiliek, tak kde sú tie peniaze, z daní? Neviem, možno platia dosť.
Je tu nejaká chyba v systéme. Niečo je tu podivné. Mám aspoň také silné tušenie.
Niečo v tomto našom systéme sa musí zmeniť, čo nie je dobre nastavené.
Žijeme v socializme, či v kapitalizme, či kde to sme?
Podľa mňa je zásadné to, že sme ešte stále v nejakom MEDZIOBDOBÍ a treba pomôcť ľuďom, aby si zmýšľanie kapitalizmu osvojili. Ľuďom treba v tom pomôcť a nie len vyberať pokuty a dane. Toto nie je správna politika.
Jedno, čo som si všimol je, že či už bohatí alebo chudobní, majú len jeden bazálny problém. Nemajú peniaze.
Úspech o myslení, nie o reštrikciách.
Je normálne to, že človeka hlásia každý deň jak hluchí? To je čo za taktika? Majte si ten vodičák. Strčte si ho za klobúk. Aspoň vám už nebudem musieť platiť tie "nápravno-výchovne" pokuty.
Fu.ked smiešne... Vychovávať dospelých ľudí...
Jak v Kocúrkove.
Pije, nepije? Jáj, Bože, po.akám sa. Keď chcem, tak si vypijem, je to moja vec a nie vaša.
"Bože, chudák, jak pije, isto ho niečo trápi" - také pizzoviny. Nič ma netrápi a ani netrápilo. Seriem na všetko, aj na Vašu liečbu a Vaše puritánske rečičky.
Lepšie je byť nejaký ako nijaký.
Do not enter into our heads!!!
A stále sa riešia tie isté chu.oviny. Ach, utečenci (však ich tu nemáme) a kde robíš? Čo robíš? Koľko zarobíš? Koľko hodín robíš? Však ty nič nerobíš a my musíme robiť. Každý sa len ľutuje jak malé decko. A ja som hladný, ešte som neobedoval, nemôžem vás obslúžiť. Teraz okolo obeda Vás mám vybaviť???
To je čo? Kindergarten, či čo?
Treba sa pýtať: kde ideš a nie kde robíš.
A ešte som podľa vás aj chorý. Však ďakujem. Mám sa sťažovať. Peniaze však dávam chudobným, nepotrebujem tých vašich pár eur.
Prepáčte, nechal som sa uniesť.
A čo sa týka štrajkov. Neviem, ja som už stratil pojem o realite dávno, ale mesiac pred voľbami štrajkovať aj mne príde dosť uletené.
To nebolo lepšie obdobie na štrajk, napr. počas prázdnin???
Či vám to niekto nadpomenul, že teraz to bude dobré?
Ja sa nezastávam nikoho, len hovorím, čo si myslím.