Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem si nájsť priateľku

Príspevok v téme: Neviem si nájsť priateľku
radeon

Ahoj, mám 24 rokov. Mám problém že si neviem nájsť priateľku. Asi bude lepšie keď tu trochu viac rozpíšem svoj problém. Cca od piateho ročníka na ZŠ som trpel soc. fóbiou a neskôr od 15tich depresiami. V roku 2014 som sa začal liečiť. Depresie som dostal pod kontrolu a mám od nich kľud. Čo sa týka SF tak ešte stále mám takú slabšiu formu, ale už sa s tým dá žiť. Problém je, že v tom období problémov som stratil všetkých kamáratov. Zlepšilo sa to celé až po tom čo som nastúpil do práce, spoznal nových ľudí. Časom som veľmi dobre vychádzal s jednou kolegyňou, boli sme dobrý kamaráti. Zoznamila ma s jednou svojou kamarátkou, s ktorou som potom chodil niečo vyše roka a pred pár mesiacmi to skončilo. A od vtedy mám strach že už si nikoho iného nenájdem. Momentálne pracujem v čisto mužskom kolektíve. Vonku chodím minimálne, keďže nemám veľa kamarátov. A tých čo mám tak sú niekde mimo. Čiže niekde von som raz za mesiac asi, aj to len v takých podnikoch, že si nemyslím že by som tam vôbec niekoho normálneho stretol. Každý mi hovorí že som pekný, sympatický, milý ale ja mám pocit že o slušných mužov ženy už ani nestoja. Čím sa muž správa viac ako debil tak tým je pre nich asi príťažlivejší. Chcel by som si nájsť normálnu priateľku, ktorá sa nespráva ako puberťačka, ale vie čo od života chce, lenže mám pocit že niekto taký ani neexistuje, a ak existuje tak môj strach z oslovenia ženy a sociálna neaktivita mi ju ani nedovoľuje nájsť. Neviem ako mám vlastne hľadať a hlavne kde. Môžte mi prosím poradiť ?

adr1a.

Radeon. Hladaj ju na miestach kde sam rad chodievas, kde sa dobre citis, kde zvyknes travievat cas a rad sa tam zdrzujes (priroda kniznica plavaren muzea zoo ai). Alebo kde ta to zaujmami zalubami taha (kultura umenie sport viera turistika, studium jazykov ai). V praci asi tazko kedze pises ze ste muzsky kolektiv. No vsimla som si, ze dost vela introvertov aspon co poznam, to skusa cez zoznamky. Nemusi ist hned o zoznamenie sa muza a zeny ako take, ale oni to skor skusali cez priatelstvo. Ze hladali niekoho na istej intelektualnej ai urovni, absolvovat spolu mozno raz-zacas kavu prechadzku komunikovat spolu ai. Cez priatelstvo a postupne spoznavanie sa moze byt raz z toho aj vztah. Stratit nemas co, skor len ziskat. Treba skusat

radeon

veď ja ich tam ani nehľadám, ale keď ma nejaký kamarát niekde vytiahne tak bohužiaľ to je len do takého podniku. Samá diskoteka a bary kde sa pije alkohol jak voda a pod.

Jefitto

Keď budeš hľadať pipky v kadejakých pajzloch, tak sa nečuduj, že chcú radšej debilov ako normálnych ľudí... Možno by si mal hľadať inde. Ja som sa k svojej dostal a ani som ju nehľadal. Poznali sme sa od detstva, neznášali sme sa roky :D

Až potom sme sa raz stretli, bolo nám spolu dobre, tak sme sa stretávali čoraz častejšie a častejšie, až sa z toho vyvinulo to, čo je teraz. Budúci rok sa idem ženiť ;)