Ako mám umrieť??

Príspevok v téme: Ako mám umrieť??
Sansha

Prosím povedzte mi o nejakom spôsobe, ako to urobiť... som priveľkým slabochom ako to urobiť bolestne, no nemám dôvod prečo žiť.
Prosím nepíšte mi, aký je život krásny, že mám ľudí, pre ktorých sa oplatí žiť...nemám. Stratila som všetko a tí "najmilovanejší" ma bodli nožom do chrbta. Prosím, poraďte mi, ako umrieť... aká je najrýchlejšia smrť?

Pag

Treba sa snazit, treba sa vzdelavat a potom aj nieco dosiahnes. Vesmir je v tebe, v nas, nie na exotickej dovolenke. Aj ja som sa snazil, vzdelaval a vida kam som to dotiahol?

petroneta

čau pikuso. Žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa varí. Moja rada teda znie: nechaj trocha Tvoj úmysel vychladnúť. Nebudem Ti hovoriť, že život je krásny, na život má každý svoj názor, a každý má na svoj názor právo, teda aj Ty. Napíš si nejaký zoznam 5 miest, ktoré si nevidel, a chcel si vidieť, 5 ľudí, s ktorými si sa kedysi stretol a máš na nich pozitívne spomienky, domáce zviera, ktoré si chcel kedysi mať, alebo hocičo.
A na ten čas, kým Ti chladne úmysel si skús vyriešiť tieto záležitosti: Odcestuj tam, kam si chcel. Kľudne sám. Skontaktuj sa s tými ľuďmi a spýtaj sa ich, ako sa majú. Nechaj ich rozprávať, pýtaj sa na nich, nech sú oni stredobodom pozornosti.
Pouvažuj o domácom zvierati. Keď o 6 mesiacov Tvoj úmysel stále trvá, rieš vtedy.

Vik_torka

neviem, či sa tu nájde niekto takí, kto ti poradí ako sa bezbolestne zabiť. všetko bolí a hlavne to, že to chceš spraviť úmyselne! vieš koľko ľudí by najradšej žilo a nemôžu?

pikuso

mam chuť sa zabi poradte ako sa mam zabit nepište mi aky je život krasni stzratil som všetko som stratil poradte prosim vas :(

Tomas12345

Urcite aj kebyze ta manzel vyhodí z domu tak na ulici nezostanes. Stat sa predsa o teba postará. Hovoríš že mas cukrovku, takže by ty mal stat davat invalidny dochodok nie ?

tá cukrovka síce je tazke ochorenie, ale dá sa držať vhodnou zivotospravou pod kontrolou. Len treba byt disciplinovany a dodržiavať to co ty povedal lekar.

Mimochodom ak si obezna, tak mozno by len stacilo schudnut, a cukrovka by sa upravila a možno dokonca zmizla, ak mas cukrovku 2 typu. Ak chces schudnut tak vynechaj mucne jedla a sladkosti, pricom ostatné jedla jedz normalne. Pocul som tiež na optimalizaciu cukru ma velmi dobry vplyv obmedzenie mucnych jedal. Kazdopadne ak zacnes s obmedzovaním mucnych jedal, tak mucne jedla obmedzuj postupne az na uplne vynechanie, ale nie nárazovo.

Bude lepsie. Kazdy má v zivote horsie obdobia, ktoré ale treba len vydržať a po čase sa to zlepší. Sú ludia co sa maju ovela horsie než my, a nevzdavaju sa a bojuju.

Tomas12345

Sansha popíšeš už konecne aké mas problemy ? Ako chces aby ti bolo lepsie a aby ti dakto pomohol pokial tu nenapises co ta trápi ?