Ako mám umrieť??

Príspevok v téme: Ako mám umrieť??
Sansha

Prosím povedzte mi o nejakom spôsobe, ako to urobiť... som priveľkým slabochom ako to urobiť bolestne, no nemám dôvod prečo žiť.
Prosím nepíšte mi, aký je život krásny, že mám ľudí, pre ktorých sa oplatí žiť...nemám. Stratila som všetko a tí "najmilovanejší" ma bodli nožom do chrbta. Prosím, poraďte mi, ako umrieť... aká je najrýchlejšia smrť?

ide to

Ja už mám dosť po dvadsiatke, nemal som ešte vzťah, mám prakticky len pár kamarátov, žiadnu kamarátku, tiež mi toho strašne veľa chýba, ale keď sa budeš snažiť, a budeš hľadať pomoc, o rok, alebo aj menej, ťa môže čakať úplne iný život, nikdy nevieš, čo sa stane, kto ti vstúpi do života, ako ti ho zmení, máš to teraz len pomiešané v hlave a veľký zmätok, ako to má v dnešnej dobe mnoho ľudí, Ja si vždy poviem, keď sa budem snažiť, tak môžem mať o pár mesiacov úplne iný život, ako aj ty, je toľko spôsobov, ako sa zachováš a podľa toho budeš aj výsledok. Ja som bol napr. v Kremnici na psychiatrii, väčšina ľudí tam bola totálne na odpis, niektorí tam sú umiestnený do konca života, až vtedy si človek uvedomí, že sa dá strašne veľa spraviť, nemusíš skončiť, ako niekto z nich. Popremýšľaj nad životom, skús niekde vyhľadať pomoc, aspoň psychológa, porozprávať sa s ním, prešiel som si niečím podobným, a viem, že je tam cesta vždy, len to stojí niekedy veľa obeti a sebazaprenia, ale keď vydržíš, všetko sa ty vráti.

ide to

Filip ti dal dobré video, mne moja psychiatrička, vôbec prvá, ku ktorej som šiel v živote, ukazovala tohto človeka, že nemá ruky, nohy, a je šťastný a vidí zmysel a radosť v živote. Pravdepodobne bude uňho za tým viera, lebo mne tiež pomohla, ale je byť naozaj ťažké veriacim niekedy. A po pravde ja mám život tiež naruby, ale predstav si, že zomrieš. Proste sa oberieš ako mladý človek o totálne všetko, čo ťa dobré môže čakať, ja som si tiež preskákal katastrofálnymi situáciami, myslel som, že toto je môj koniec, triasol som sa, nemohol som spať, nevedel som kvôli depresiám vstať z postele, a dostal som sa z tohto najhoršieho. Nie je to ešte ani zďaleka ideál, aby som nehovoril, ako som na tom dokonale, ale je to neporovnateľne lepšie, ako to bolo, sebavedomie sa zdvihlo, viera, že budem mať dobrý život.

Mám na krku momentálne blížiace sa súdy kvôli dlhom, rozbitú rodinu, ktorá absolútne nefunguje, psychické choroby v rodine na každú stranu, ale ja verím, že keď sa chce, a človek skutočne verí tomu, čo chce, že to ide a nejaké riešenie sa vždy nájde. Naozaj sa to dá, mohol by som písať mnoho prípadov, keď sa ľudia dostali z totálneho dna na uspokojivý život, či mali psychické choroby, alebo brali drogy.