chcem konecne schudnut

Príspevok v téme: chcem konecne schudnut
chikita

ahoj.
mam 22 rokov 164 cm a vysku 68 kg.Uz mesiace sa snazim schudnut,ale nemam pevnu volu.Neviete poradit ako sa stravovat a kolko cvicit.Napriklad behat staci 30 denne na beziacom pase?Co je najlepsie na ranajky,obed a.veceru.Vypocitala aom ze 54 kg je idealna vaha.Takze chcem minimalne 14 kil dat dolu.zakazdu radu dakujem ;-)

odpovedam

dost okate s tym piperine forte :-) ocividne ti, martina a dalsie nicky, za ktorymi sa skryvas, ten tvoj biznis s neucinnym pripravkom nejde ;-) keby nejake tabletky na chudnutie fungovali, neboli by volne dostupne. vlastne existuju, ale su nelegalne a bezne ich nekupite. takze kto veri, ze nejaky piperine pomoze chudnut, tak o termodynamike chudnutia nevie vobec nic. nenalette na hluposti. pri chudnuti skratky neexistuju. ani l-karnitin nema ucinok.

Mrazikovazena

ja rozmyslam uz dlhsie nad kupou piperine forte ale na internete su rozne opisane skusenosti aj negativne aj pozitivne

KarKola

ja som mala viac kil ale schudla som pomocou sportu, pripravku piperine forte a stravu som az tak moc nedodrziavala. Obmedzila som akurat sladkosti. DRZIM PALCE!

gabča

54KG? cosiii. mala by si mat tak 60kg. to kde si nasla? vymen stravu, ked jes ovocia, tak tie ktore chudnutie urychluju:pomelo,dyna vodna, grep.. cvic a urob si cez den plan aby si mala stale co robit a aj ked by si bola hladna tak si to nevsimnes, lebo mas pracu. :D JA to tak robim tiez, lebo som v skole, na desiatu mam ovocie, zeleninu,.. rano sa najem(polka celozrneho chlebika s maslom a syrom ) v skole mam obed, ked je dobry(nie caste)tak do pol stvrtej piatej nie som hladna a ked nie je tak sa este doma najem a dam si lahku veceru. vzdy ked si chces zistit kolko mas mat, tak si od vysky odpocitaj cca 8 cisel a vyjde ti vaha: napr. 160 vyska, vaha 52kg. ale ked mas deti, tak je to ina vec. :DD