Zistili mi pozitivitu na hiv. Liecebnu terapiu budeme na dalsej kontrole preberat. Mohli by ste mi poradiť ako by som si mohla posilniť imunitu? Dakubem vopred za rady
Hiv a imunita
Aj ja som pozitivna neboj sa lekari ti nasadia vhodnu liecbu ja napr beriem len 2 tabletky vecer na začiatku som mala 3 potom prišiel novy liek a ten beriem odvtedy. Takze neboj si v dobrych rukach. Davaj pozor na rady od RNG
tak to by bolo naozaj skvele keby ten liek fungoval aby mohli ludia s hiv vyzdraviet a kazdy dostal sancu na normalny zivot. jj súhlas lieky sa nasadzujú az ked klesne imunita a vtedy ti ich daju inak dnes su velmi uciinne a berie sa pri stasti jedna tableta nie 5 liekov ako pred par rokmi.
No a co sa tyka prirodnych antivirotik, brat ich samozrejme mozes, ale ak ti lekar predpise lieky tak ber aj tie. Co som pocula, tak sprvoti nechaju cloveka bez liekov, len ho sleduju a az ked mu klesnu biele krvinky tak nasadia lieky, najskor to nechaju na imunitu. Ale vraj nie vsetci lekari takto postupuju, neviem. No v kazdom pripade dnesne lieky urobili zo smrtelnej choroby chorobu chronicku a je len otazkou casu, kedy daju do obehu liek, ktory tu chorobu dokaze uplne odstranit z tela. Veda ide rychlo dopredu a stale testuju. Kedysi boli mnohe choroby, ktore sa dnes daju bez problemov vyliecit smrtelne, stale to napreduje. Na HIV sa dnes uz vacsinou nezomiera a tie pripady co zomru, tak bud prisli k lekarovi prilis neskoro, ked uz mali pokrocily AIDS, hoci sucasne lieky dokazu niektorych vytiahnut aj z AIDSu, ale nie vsetkych. Alebo potom nebrali lieky, drogovali a pod. Neviem, ako dlho vydrzi Charlie Sheen, ten sice lieky berie, ale sucasne droguje, pije nadmerne alkohol a fajci a to mu dost skodi.
Transplantacia kostnej drene sa zrejme nebude vyuzivat masovo, nejde len o to najst vhodneho darcu, ale ten darca musi mat nejaku genovu mutaciu, vdaka ktorej takyto clovek nikdy nemoze dostat HIV. A takych ludi je malo. Ale citala som, ze liek proti HIV uz v podstate vynasli, len nemozu ho hned dat do obehu, najskor ho musia vselijako testovat a to bude trvat par rokov. Ale testovania na makakoch boli vcelku uspesne, polovica nakazenych makakov sa vyliecila uplne. Mozno by sa vyliecili aj vsetky, keby im tie lieky podavali dlhodobo, ale to prave musia zistit, nakolko to zabera, ci u vsetkych, ci to nema nejake neziaduce ucinky atd. proste par rokov testov.
áno o transplantacii kostnej drene som pocula vraj tym sa da vyliecit hiv v tele. len treba najst zdraveho darcu :) este by som ti odporucila chaparall dostanes ho na stranke hoogle.sk 90 a 180 ks balenie je silne antivirálny proti hiv. cena je tusim okolo 10 eur ale stoji to zato
Rng a myslis ze tie prirodne by mi pomohli viacej či lepšie ako predpísané lieky od lekara?
Micamaca1 som sa docitala ze to by slo jedine transplantáciou kostnej drene tak neviem
Antiviralnych je hromada v prirode, pozri cez google.sk pod mojim nickom na temu Herpes. Pridam este masivne davky colostra a monolaurinu, tiez citral(lemon grass oil)
Lieky su ja viem len nieco co znici virus v tele uplne :) velmi si zelam aby raz prisiel ten den kedy sa ludia s hiv vyliecia uplne.
Dakujem vam vsetkym za vase typy a rady. Velmi si cenim vasu ochotu pomoct!
micamaca, liekov proti HIV je celá rada, vďaka nim sa chorí môžu dožiť i staroby.