Hiv a imunita

micamaca1

ved jasne lieky treba dnes su naozaj na vysokej urovni v porovnani s minulostou ale aj prirodne doplnky a stravovanie robia velmi velmi vela

lolinka

Ja si nemyslim, ze prirodne antivirotika su lepsie ako tie farmaceuticke. Ano, priroda je mocna, najde sa v nej mnoho latok, ktore su prirodne atibiotika ci antivirotika. Napriek tomu pred objavenim klasickych antibiotik vela ludi umieralo na dnes uz lahko liecitelne infekcie. Jedna rodina mala cca. 10 deti a dospelosti sa dozili mozno 3 ak vobec, pretoze neboli dobre lieky a deti umierali na dnes dobre liecitelne choroby. Preto klasicku medicinu by som urcite nezatracovala a mozme byt radi, ze ju mame.

micamaca1

lolinka s prírodných sú na virus naj určite ten chaparal,huby shitake, vitamín c a citrusové plody,spomínaná kurkuma a para orechy na dostatok selenu.

Lolinka

Rng co s tym chxes povedať? Ze prirodne pomáhajú lepsie ako farmaceutické?

Inak vsetkym ostastnym dakujem za rady. Budem sa nimi riadot. Samozrejme ze sa dam na liecbu len cakame na krvne testy a podla toho my aj urcia liečbu aspon mi to tak bolo povedané

anjelik777

Loli hlavne si teraz dávaj pozor na stravovanie hiv virus utočí na bunky tenkého čreva a cca 70% našej imunity je v črevách tam sa treba snažiť nastoliť dobrú mikroflóru, veľmi užitočné sú probiotiká ktoré črevá osadia dobrou flórou.nejedz nič dráždivé hlavne treba obmedziť mliečne výrobky, biely cukor a mastné jedlá biely cukor naozaj znižuje činnosť bielych krviniek až na niekoľko hodín! C vitamín na podporu imunity a zachovania zdravia slizníc by si mala jest denne povinne tak isto ako aj vitamín b, selén a zinok je tu tak isto mimoriadne dôležitý, dalej jedlá s rýb minimálne 2x týždenne aj ked si možno nebola nato zvyknutá ale ryby obsahujú d vitamín zinok ktorý potrebuješ .Čo tiež určite odporúčam je indické korenie kurkuma ktoré je skvelé na veľa chorôb vrátane hiv aj nádorov a rakoviny. Ja ho pre jeho liečivé vlastnosti pridávam do kuracieho masa,ryb,ryže aj polievky.

micamaca1

cesnak môže ľudom s hiv sposobovat neziaduce ucinky tak isto ako lubovnik lubovnik je i pri viacerych chorobach nebezpecny nielen pri hivku

lombardo1981

A ja tu pre istotu zopakujem svoje upozornenie. Myslím, že smrteľne dôležité.

Pri liečbe sa určite sa vyhni ľubovníku bodkovanému (St. Jhon Wort). Pretože ten spôsobuje, že lieky na HIV strácajú účinnosť a vírus sa začne nekontrolovane rozmnožovať.

Základnými pravidlá pri výbere bylinky či doplnku:
potláča aktivitu inhibítorov proteázy a NNRTI? (ľubovník, extrakt z cesnaku, nezdá sa, že by primerané množstvo cesnaku v jedle nepriaznivo ovplyvňovalo účinnosť liekov)
aktivuje (či potláča) ten istý cytochróm P450?

RNG

Uvadzam
The average annual cost of HIV care in the ART era was estimated to be $19,912 (in 2006 dollars; $23,000 in 2010 dollars). The most recent published estimate of lifetime HIV treatment costs was $367,134 (in 2009 dollars; $379,668 in 2010 dollars).Apr 16, 2013The average annual cost of HIV care in the ART era was estimated to be $19,912 (in 2006 dollars; $23,000 in 2010 dollars). The most recent published estimate of lifetime HIV treatment costs was $367,134 (in 2009 dollars; $379,668 in 2010 dollars).Apr 16, 2013
Pri tom je HIV pozitivnech len V USA vyse 3 milionov.
Myslite, ze si necha farmacia takyto uzasne zarobkovy bussiness len tak lahko odist cez lacne antiviralne prirodne neskodne prostriedky? TO MUSITE BYT VELMI NAIVNI ako napr Shayleen
A zatial tu nikto vlastne nehovori o vylieceni, prakticky. Len ho slubuju do buducnosti