Zdravim. Stretavam sa s babou uz priblizne 2 mesiace od novembra. Ja mam 19 ona 20. Chodime na ine skoly a spoznali sme sa v podniku co robim. Stretavali sme sa casto ci uz len my dvaja alebo este vo vacsej skupine. Zatial som bol len raz u nej a potom v spominanom podniku. Nastalo skuskove takze sme sa dlhsie nestretli. Ako spravila skusku hned sne sa v ten debmn stretli a vsetko bolo na tej istej baze. Velmi rad som ju videl a aj mozno ona mna. Je vidiet ze ma zaujem. Obidvaja sa ale hanbime urobit krok dalej. Musi to byt hlavne s mojej iniciativny. Moja otazka je ako na to? Ako ju pobozkat? Vediet ze urcite chceme byt spolu. Mam byt presny a vyskusat to? Naznacit ze ju pobozkat? Chcem aby to bolo cele super. Nerandil som tak dlho s babou a moc vztahou som nemal preto nevoem co robit. Dakujem za kazdu pomoc
neviem ako na to
nevahaj to nerobi dobrotu
Dakujem no vravelo mi to viacero ludi aj brat co uz ma o tych viac rokov navrh tak uvidime. Dakujem
Normálne... príď a urob to... uvidíš reakciu. Ale nerob to na verejnosti, aby si z toho náhodou nevyšiel zle... veľa šťastia ti prajem