Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem ako na to

Príspevok v téme: neviem ako na to
Mladusik96

Zdravim. Stretavam sa s babou uz priblizne 2 mesiace od novembra. Ja mam 19 ona 20. Chodime na ine skoly a spoznali sme sa v podniku co robim. Stretavali sme sa casto ci uz len my dvaja alebo este vo vacsej skupine. Zatial som bol len raz u nej a potom v spominanom podniku. Nastalo skuskove takze sme sa dlhsie nestretli. Ako spravila skusku hned sne sa v ten debmn stretli a vsetko bolo na tej istej baze. Velmi rad som ju videl a aj mozno ona mna. Je vidiet ze ma zaujem. Obidvaja sa ale hanbime urobit krok dalej. Musi to byt hlavne s mojej iniciativny. Moja otazka je ako na to? Ako ju pobozkat? Vediet ze urcite chceme byt spolu. Mam byt presny a vyskusat to? Naznacit ze ju pobozkat? Chcem aby to bolo cele super. Nerandil som tak dlho s babou a moc vztahou som nemal preto nevoem co robit. Dakujem za kazdu pomoc

ivobrick

Podla mna nemusis vymyslat.. odkazy darceky hluposti.. ta pusa bude zaviac.. Aj tak nato caka.. Ani ona "nevie" nacom je, takto, nemyslis?
Proste s tym pohni.. tou pusou.. nie neolizuj ju na prvy krat ako lizatko.. staci na lice.. usta.. podla reakcii.. co dovoli.. co bude chciet.. (ako vies ze ta neschmatne ona a nezacne bozkavat hned nato?!) Za opytanie tiez nic nedas.
Cele super? No ak mi zozenies ruzove lupene, pojdem vam ich hadzat ked jej das pusu na lice :D Ak nebyvas daleko.
A hej, nerob to pred milion ludmi, proste dakde v bare ak mate ako my - ze su tam len sviecky jedine svetlo, restike/kine (po) (alebo pred na privitanie pusa na lice.. nevidim nic natom nenormalne to robia aj kamarati/tky), lucenie, prechadzka hocikedy.. ked je ticho napr.. sedite pri sebe nie? neodtahuje sa nie? ..
Pisanie zredukuj tak, aby si ju neotravoval.. alebo sa dohodnite.

Mladusik96

Mám nápad, že by som jej dal nejaku malú drobnosť kde by bol nejaký pekný odkaz. Inak, nie je asi moc dobré keď som jej teraz pár dni písal trochu viac a moc sa neozvala, iba pár viet sme prehodili. Ide o to že sa veľa učí na skúšky od rána do neskorého večera. Tak chápem že sa nechce ovplivniť. Ale treba asi aj to písanie regulovať. Ako by ste postupovali vy?
PS: Už sme sa dohodli že po víkende by sme niekam šli

Biela.Kobra

Zabudla som: pokojne sa jej spýtaj, čo by sa jej páčilo viac - či do kina, či na prechádzku alebo na nejaký koncert. Ak vravíš, že je to zrejme vzájomné, možno má už ona dáky návrh v talóne, len čaká na tvoj prvý krok.

Biela.Kobra

Súhlasím s lolinkou. Je jasné, že dať jej pusu je pomerne jasné vyjadrenie tvojho záujmu, ale možno by stačilo proste otvoriť ústa, povedať jej, že sa ti páči, že sa s ňou cítiš veľmi dobre, a či by si ju nemohol pozvať niekde, kde by sa jej páčilo. Ak bude súhlasiť, potom zrejme dôjde aj na tie pusy atď. :)

Mladusik96

Rozmýšlam kam ju zobrať. Mám možnosť hocikam reštika, kino ten podnik s vodnou fajkou alebo tak. Ale keď ešte sme taký mladý tak čo by ste odporúčali nejaká prechádzka. A kedy by bol vhodný moment na to? Lebo domov neviem bývame ďaleko od seba čiže by trebalo možno taxi alebo podobne.

Mladusik96

Pozname sa asi 2 mesiace uz niekedy aj napriklad na silvestra som jej povedal v mierne opitom stave ze jej chcem dat pusu tak som jej napisal ze podielam pusu s potesilo ju to aj ona mi casto take pise aj co sa jej na mne paci a podobne. Chat je intenzivny no uvidim. Za otazky budem este rad

lolinka

Chod na to postupne, po stretnuti ju chod odprevadit domov a daj jej rozluckovu pusu, najprv trebars len na lico, alebo taku kratku na usta. Na dalsom stretku ju pozvi prejst sa po meste a chyt ju za ruku. Zas ju chod odprevadit a tentoraz jej mozes dat trocha dlhsi bozk.

Jefitto

Nahovno je, ak sa poznáte krátko. Ja sa s mojou poznám od škôlky, potom sme spolu chodili na ZUŠku... neznášali sme sa celé tie roky :D