Zdravim. Stretavam sa s babou uz priblizne 2 mesiace od novembra. Ja mam 19 ona 20. Chodime na ine skoly a spoznali sme sa v podniku co robim. Stretavali sme sa casto ci uz len my dvaja alebo este vo vacsej skupine. Zatial som bol len raz u nej a potom v spominanom podniku. Nastalo skuskove takze sme sa dlhsie nestretli. Ako spravila skusku hned sne sa v ten debmn stretli a vsetko bolo na tej istej baze. Velmi rad som ju videl a aj mozno ona mna. Je vidiet ze ma zaujem. Obidvaja sa ale hanbime urobit krok dalej. Musi to byt hlavne s mojej iniciativny. Moja otazka je ako na to? Ako ju pobozkat? Vediet ze urcite chceme byt spolu. Mam byt presny a vyskusat to? Naznacit ze ju pobozkat? Chcem aby to bolo cele super. Nerandil som tak dlho s babou a moc vztahou som nemal preto nevoem co robit. Dakujem za kazdu pomoc
neviem ako na to
Uvidím ako to bude pokračovať ozvem sa jej cez víkend teraz toho mám veľa. Chcem aby to vychladlo tak na to nemyslím a nemám potrebu ani tak písať.Len dúfam že si nemyslí že som urazený
Časom uvidím
Nieco podobne ako u teba.
A ano, uvidime co bude, musis cakat.
Ivobrick
Ako si to myspela s tym byvalym?
Jej boli taky divny este doteraz jej pisu sbazi sa ich ignorovat. Jej posledny byvaly mi pisal ze ci s nou spavam a jej nadaval. Myslel som si ze je to uz vyriesene ked mi povedala v aute ze uz si uvedomuje aky je to hlupak. Vymyslal si aj ze ma rakovinu. No nic uvidime co bude
Hm, a ja zas neviem ako teda chapat ju.
Na tvojom mieste by som jej nepisal vobec (teda aspon nezacal komunikaciu), ale ako nato zareaguje anilen srnka netusi.
Ked ta ma rada/pacis sa jej, vyhlada ta.
Alebo pockaj co napisu ostani, aby som nebol ja za zleho.
PS: taka otrava byvaly je dobra vec, aspon premna bola, vkuse vyvolaval.. znenavidela ho.. ale kazdy je iny.
ivobrick
Neviem ako to mám chápať celý tvoj koment. My sme sa dohadovali kedy máme čas a povedala že po víkende. Nić nebolo zlé nepísal som jej nič typu ako to s nami vyzerá a to ani keď som bol opitý. Stretávali sme sa ku tomu často a vravel som že ona mi písala raz opitá ako sa jej páčim pusinka na pusu a podobne. Mne sa to začalo páčiť a komunikovali sme takto spolu. A všetko bolo okej ale zrazu nastala zmena a to som jej moc nepísal iba pár dní. Ano mala bývalych ktorý jej doteraz píšu. Posledný písal aj mne a volal jej vkuse keď bola somnou. Písaval mi že co si to dovolujem pritom sa on rozišiel s nou jej povedal že je šte**** a podobne a potom zase veselé vianoce a ja neviem čo. Ja som to ani tlačiť nechcel ale chcel som jej pomáhať a byť oporou. To že sa mi zmiešali pocity a mám ju fakt rád sa može stať hocikomu.
Teraz aspon vies, preco som ti dal radu aby si obmedzil pisanie..
Tak sa odmieta lahko. To ze ma byvaleho blablabla si nepisal..
"PS: Už sme sa dohodli že po víkende by sme niekam šli"
Takze po tej dohode ste si museli pisat, keby nie, nema sancu ta odmietnut.. teda "vztah"..
A nikde neni napisane ze ty musis nutne vsetko vediet, ani ona.
Napisat/povedat vetu typu "Ako to vlastne s nami je" "Chces somnou chodit" atp. je samovrazda, hlavne po byvalom dakom.. tym ju tlacis ku jasnemu rozhodnutiu..
Keby si vyckal kym to bude jasne.. tym ze sa s nou bavis atd.. isto by ta vyhladala znova, hlavne ked sa jej pacis.
Teraz cakaj kym ta zavola von ona, ak nie, tak proste smola.
No nakoniec to dopadlo tak všelijako. Rozumiem na jednej strane jej rozhodnutie ale nepáči sa mi že mi písala a chovala sa trochu inak. Nejak to zistila alebo videla, že chcem viac ešte predtým než sme sa stretli a vysvelila mi že ako to celé cíti. Že tie veci boli pravdive že som milý a pekný chalan ale že má bývalého stále rada a zabudnúť na neho nevie. Že chce zostať v kontakte ale že si musím uvedomiť že ju to ešte neprešlo a musí ju to teda prejsť. Že sa na nový vzťah ani randenie necíti. Je mi to na 2 dveci.....
Choď s ňou von na nejaké súkromné miesto, pritiahni ju k sebe silno a nežne zároveň a pobozkaj ju. Nikdy na to nezabudni a bude v tom aj vášeň... Hohoho
Neviem co ine by ti mohol poradit dakto iny.
Ty si to tu davas ako pan :D Tym co pises.
"(páčia sa jej moje oči, ústa blah blah)" - ústa..
Ona caka..
(ja osobne pisanie obmedzujem, zle skusenosti.. resp. ja nepotrebujem byt s mobilom/pc - ale zavisi od konkretneho pripadu, asi. Ked to vyhovuje jej aj tebe.. why not..)
ivobrick
Iba som rozmýšlal ako by to mohlo byť ešte lepšie.
Rozmýšlal som nad tým je to blbé pred milion ľudmi.
Sedíme pri sebe a neodťahuje sa naposledy najprv že niečo ma z lakom na nechtoch (hovadiny) a nechce aby som to videl (periferne) tak sa odtiahla ale nakoniec zostala v blizkosti už to neriešila.
Často keď sa smeje alebo niečo vraví a potom zasmeje tak sa kuka na mňa asi aby ma sledovala ako zareagujem tak jej to opetujem že sa na ňu dlhšie pozriem s úsmevom (páčia sa jej moje oči, ústa blah blah)
Neviem čo vidíš pod otravovanim keď som jej raz povedal že aby som veľa nepísal lebo to pokazím povedala že sa nemusím báť. Ale dakedy napíśem povedzme keď som v robote že ako sa má a čo robí odpíše ale potom už nič. Ale ako som hovoril učí sa
ivobrick veľmi pekne ti ďakujem za tvoj koment a čakám na ďalšie