Ukecana zena stichne ked sa ukazem v jej blizkosti

Príspevok v téme: Ukecana zena stichne ked sa ukazem v jej blizkosti
NepoviemAniZaNic

V kolektive mam jednu kamaratku - mlada zena, ktora je spolocenska, ukecana, rada sa bavi o vsetkom moznom s kymkolvek. Vsimol som si jednu vec. Ked je v skupinke nasich spolocnych kamaratov, rozprava nonstop, ked pridem do skupinky aj ja, zrazu sa stiahne, uz tak vela nehovori a skor pocuva. Ja neviem preco tak robi. Co by ste mi poradili, mam sa jej na to spytat?

Čierna mačka

Myslím , že všetci ti to tu už pekne vysvetlili. Naozaj sú len dve možnosti: buď na ňu pôsobíš ako silná osobnosť a ona sa pri tebe necíti dobre a bojí sa niečo povedať alebo jednoducho sa jej páčiš.

cocotko

a niesi do nej buchnuty ty nez ona? Co ini, ako sa spravaju ostatni v partii? Nestichnu vtedy aj oni? A ty sa zameriavas len nanu kedze ta pritahuje a preto si vsimas len ju. Nieje to tak nahodou?
www.youtube.com :D

ivobrick

No nejak extremne sebavedomie asi mat rozhodne zakladatel temy nebude :D

Preco proste nejdes zanou a nezavolas ju von, pokecal, alebo cojaviem co? Ked ti nanej zalezi? Bez toho aby si skumal preco furt stichne? Tu sa to nedozvies.

Co stratis?

Som zvedavy kolko vyhovoriek napises :D

Filip TT

Z toho, co si napisal, sa zda, ze uz medzi vami nieco je. Asi si uz prejavil zaujem. V tom pripade su mozne ze:

viti, ze mas na nej oci a sledujes ju a nevie byt prirodzena.

alebo ak si opakom toho, co pise Radoslava, tak je dost mozne ze sa prisposobuje tvojmu chovaniu. Ak si ty tichsi, tak aj ona je ticha, je pre nu neprirodzene, aby ona bola ta vyraznejsia. Caka, ze ty budes ten, co to vedie.

NepoviemAniZaNic

@Radoslava - praveze taky vobec nie som, som opak toho, co si napisala.

Mozno je to kravina, ze takuto zalezitost riesim, ale mne na nej velmi zalezi, je mi luto, ze si nejako nevieme najst k sebe cestu. Problem bude asi na mojej strane, asi na nu posobim dojmom, ktory u nej vyvolava pocit, ze je akasi nesvoja.

Filip TT

Pravdepodobne jej zalezi na tom, co pred tebou povie a nie je si ista, ci povazujes za mudre, ked hovori len tak, co ju napadne.

Ked sa jej to opytas, bude to pre nu trapne a odpovie ti nieco v zmysle "To sa ti len zda".

Ak s tym naozaj chces nieco robit, tak sa jej priatelsky prihovor a urob zo seba nejaku srandu.

nerieš

ty kks a kvoli takej kravine ides zakladat temu....co sa jej akoze chces pytat, je to len a len jej vec ako sa v ciej pritomnosti chova
tiez niektorych ludi nemusim a pred nimi som radsej ticho alebo sa im vyhybam