V kolektive mam jednu kamaratku - mlada zena, ktora je spolocenska, ukecana, rada sa bavi o vsetkom moznom s kymkolvek. Vsimol som si jednu vec. Ked je v skupinke nasich spolocnych kamaratov, rozprava nonstop, ked pridem do skupinky aj ja, zrazu sa stiahne, uz tak vela nehovori a skor pocuva. Ja neviem preco tak robi. Co by ste mi poradili, mam sa jej na to spytat?
Ukecana zena stichne ked sa ukazem v jej blizkosti
pamatam si ako sa nieco podobne mne stavalo ked som bol v blizkosti svojej lasky zacinajucej. Tiez ked sa ma nieco spytala som skoro od hanblivosti scervenej, koktal som, nevedel som zo seba dostat normalnu ucelenu vetu, gulal som ocami len aby som sa vyhol jej pohladu taky som bol hanblivy pred nou, nevedel som rozpravat :-)
:D vzdy ked som sa zaľúbila, nedokazala som v pritomnosti daneho cloveka nic rozpravat. Pritom som normalna, ani ukecaná, ani tichá, väcsinou sa vyjadrujem k veci. Pamätám si, ako teraz už byvalý, vezúc ma autom domov (vtedy este medzi nami nic nebolo, ale obaja sme uz boli po uši zamilovaní) zastavil odrazu auto, otocil sa ku mne a sa ma spytal, ci sa snim nudim a ci vobec mám záujem:D ja som si myslela, že to bolo vidieť celý čas, trvalo mi asi mesiac kym som s nim dokazala normalne komunikovať. Z toľkých emócií som bola permanentne červená ako paprika:D Čiže, podľa mňa sa jej páčiš...
mozno sa len zlakla :D skus to neskor
Nic si s toho nerob. Aj ked viem co si myslis.
Podla mna si frajer, lebo si nebol posrany ju oslovit.
Neostava ti nic ine ako hladat niekde inde.
To je inak typicka odpoved slovenskej zeny, neda ti vobec sancu, vacsinou koli vyzoru.
Poznam ich dost, a ono sa to sice zmeni, okolo 30tky, ked zistia, ze ten ich je totalny debil neschopny sa postarat/riesit problemy ked pridu zavazky. To uz je ale neskoro.
A nie jedna ma zjebala za moj nazor, ano, maju pravdu, ale su to skvor vynimky. 20%.. taku musis najst.
To co pise FilipTT sa stat moze, sanca je odost mensia nez jedna k milionu.
No je to dosť divné, pokiaľ nič nehovoríš, nečumíš na ňu tak neviem čo má za dôvod zmĺknuť pri tebe. Nevšímaj si ju, nech si kecá alebo nekecá, jej vec.
Podľa mňa jej na tebe niečo vadí na neverbálnej úrovni. Nesedíš jej, preto nechce nič hovoriť.
asi je do teba zamilovana, ked ta vidi uplne straca rec
je proste mimo...
ale to len v pripade ak medzi vami naozaj nieco je, co si si vsimol na jej spravani este, nejake signaly a tak podobne
ty musis vediet
Dik Nepoviem, ze si to tu napisal. Teraz ti nezostava nic ine, len byt trpezlivy. Mozes si precitat tuto temu, co tam pisu zeny:
@cocotko - nerozumiem, co mam zmenit?
tak sa zmen ty a ona sa zmeni casom tiez
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net