Ako schudnúť pri nedostatku pohybu?

Príspevok v téme: Ako schudnúť pri nedostatku pohybu?
Lulu14

Ahoj, mám 17 a vážim asi tak o 10-15 kíl viac ako by som mala. (Nevyzerám ako topiaca sa masť nejedávam v mekáči) Nikdy som nebola štíhla, ale za 1 školský rok som pribrala 5 kíl, cez prázdniny schudla 2 a ako prišla škola a Vianoce, som tam kde som bola. Mojím problémom je to, že jediný pohyb ktorý vykonávam je chodenie peši do/zo školy, 2x telesná, chodenie po schodoch namiesto výťahu,upratovanie a sobota s kamarátmi...Tam to končí. Nie som lenivá, len nemám čas cvičiť. Naozaj nie. Takmer každý povie, že sú to výhovorky, že aspoň pol hodinu si musím nájsť, ale popri škole a mojich záujmoch, naozaj nemám ani tú, ak si chcem aj trošku oddýchnuť.Prídem na intrák vyčerpaná, s kopou učenia, som rada, že idem spať o 23:15, ráno vstávam o 6. Som takmer stále v strese, a vtedy siaham po jedle, teda hlavne po sladkostiach, nedokážem odolať a potom priberám...Nechcem držať diéty a pokaziť si žalúdok, takže Vás prosím o nejaké tipy, ako zvládať chuť na sladké, ako môžem ešte pridať pohyb, čo napomáha chudnutiu, čo jesť, ako lepšie zvládať stres a čo vlastne robiť aby som schudla.
Ďakujem :)

mam56

Treba sa hlavne vyhýbať konzumácii bravčového mäsa vo veľkom množstve, lebo to je riadny killer. Potom ťa z toho ani lieky nevysekajú. Bravčové mäso sa veľmi podobá na ľudské a rýchlo sa mení na naše bunky - to som čítal a verím tomu.
Ja som raz stál pri chlieviku, v ktorom bola veľká sviňa, ja som sa otočil, trochu pozabudol a potom som jej čosi povedal, lebo som si ju pomýlil s jej majiteľom, ktorý rád konzumuje bravčové mäsko:-)

mam56

Musíš si nájsť cvičenie, ktoré ťa bude baviť. Každý ti povie iba staré otrepané frázy, ktoré ti aj tak pomôžu len figu borovú. Že vzorce a výdaje a kontrolovanie. To nemá zmysel. Človeka nemožno dosadiť do matematického vzorca. Každý človek má aj iný metabolizmus a takisto aj vôľu.

Gima

V obchode TESCO predavaju mlieko VANILA PROTEIN SHAKE a tie znižuju hmotnosť. Stravu jedavaj viacej vegetariansku - zeleninovu, jedavaj, celozrnný chlieb, črevnu floru,teda žaludku prospievaju jogurty, mliečne vyrobky, zvýš príjem rýb, cvičenie alebo prechadzky......
Nesmieš zabudať aj na konzumáciu ovocia, ktore tiež znižuje cholesterol a to ananás, banán, jablka, pomaranč, maliny. cesnak, petržlen, mrkva, citron červena repa, cibula a chren. Ked máš doma mixer niečo si pomixuj a budeš mať smoothie. Pomáha mätovy čaj, žihlavovy a zelený čaj.

blueberryNN

Pri chudnuti ide o jednoduchy vzorec. Prijem energie nizsi ako vydaj energie. Kedze nemozes mat vela pohybu, logicky to musis kompenzovat upravou stravy. Co cakas, ked sa krmis sladkostami? Podla mna je ti jasne, co treba. Davat si na to pozor. Zazraky neexistuju.

maminadana

dcera mala podobny problem prve sla na internat s tym ze tam istotne schudne ale opak bol pravdou mala malo energie a preto jedla viac sladkeho podobne ako ty a nasla si ze by jej mohli pomoct smoothies a tak sme jej pekne na internat kupili mixer a problem vyrieseny neschudla nejako uplne to nie ale je spokojna so svojou vahou a z ovocia ma vraj aj viac energie a tymi napojmi si nahradza sladkosti skus sa porozpravat s mamimou alebo ocinom ci by ti neprispeli a mozno to aj tebe pomoze :)

katalina

Hovoríš, že je to sladkosťami, tak si ich nekupuj, nebudeš mať do čoho chodiť. Si na intráku, čiže ťa neláka chladnička, ktorú mamka naplnila. Jedz raňajky, obed, večeru na intráku a medzitým si sprav normálne jedlo alebo zjedz ovocie, nie maškrty. Pomôže ti len silná vôla, žiaden čas nepotrebuješ, ešte ho ušetríš, keď si nepôjdeš nabrať plný košík sladkostí v obchode. Iná možnosť nie je. Inak cvičením sa nechudne, ale formuje postava, a telesnej máš v škole dosť - trikrát do týždňa úplne stačí.

0vecka

ta chut na sladke je vecsinou vtedy ked nejes dost normlaneho jedla... ono na schudnutie vobec nemusis cvicit... staci pocitat kalorie a je to ale typujem ze povies ze na to nemas cas takze v podstate ti pomoze len lyposukcia