Potrebujem dakoho ľúbiť

Príspevok v téme: Potrebujem dakoho ľúbiť
Lillli

Ahojte... Viem že možno veľa z vás ma bude teraz odsudzovať ale ja to zo seba proste potrebujem dostať von.. Mám síce len 16 ale ešte som sa do nikoho nikdy nezamilovala aj keď som s niekym chodila a teraz som išla na stresnú kamaràtov nemám skoro žiadnych nemám ani s kým ísť von a som dost zúfala že každý má nejakú tú spriaznenú dušu a ja nič.. Už ma takto naozaj život nebaví a neraz som premýšľala že to už proste nemá zmysel.. A prosím ak ste sa dostalo až sem tak ma kľudne nenávidte za to čo som sem napísala ako väčšina ale nemusíte to sem pisať Ďakujem...

Neferneferuaton

Ahoj, dufam, že sa nenahnevate, keď pridam pizitivnu odpoveď. Tiež som bola na strednej v podobnej situáciu, spoluziaci ma neznasali, jediný koníček knihy, bola som osamela. Prvej chalana som mala akurát v 16, ale rozisli sme sa po troch mesiacoch, lebo som zistila že v podstate sme len kamarati - nikdy sme sa inak nespravali. No a potom prislo presne také obdobie - plakala som ako chcem zažiť lásku, prečo nemozem niekoho milovať, snivala som ako by som s niekým robila tie pekne veci. A nič nič nič. Medzitým som prišla na vysokú kde som naletela každému debilkovi a každú chvíľku som mala zlomene srdce. Bo a krátko nato co som sa rozhodla že chlapi sú svine a už ich nechcem ani vidieť a bola som spokojna sama, som spoznala môjho sucasneho. Sme spolu skoro rok a byame spolu. Nikdy by som si nepomyslela že skončil s takymto chlapom. Ale co je pointa, že ta spriaznena duša príde ako blesk z neba. Ja som už aj stratila nádej, a zrazu úplne kuriózne si ma láska nasla. Len buď sama sebou, buď pozitivna, rob co milujes a ver. A jedného dna príde niekto a ty budeš vedieť, že to je on.
Ps: Mam 21 takže v 16 nezufaj :)

mam56

Nech po vás nezostane ani prach na tejto zemi!!! Je mi jedno, čo si myslíte. Vy špiny.
A skúste siahnuť na Ali.ee!!! I warn you. I hate you. I f.ck you.
I curse you to Death and I point the bone at you. You will di. .

mam56

Už mi stačilo!!! Preklínam všetkých, ktorí zabíjali v mene Alaha na smrť!!! Nech sa tak stane, lebo to chcem JA!!! Okrem toho k vám posielam svoju lásku. Tá vás do.ebe kompletne. Vy špiny, skur.ené!!!
Nech vás ani vlastná mater nespozná. I hate you from the bottom of my heart. Scípnete jak psy, vy psy nevychované a neerudované.

Filip TT

mam56 a toto napises do temy s nazvom "Potrebujem dakoho lubit"

Inak toto je tusim prva tema s takymto nazvom, doteraz som tu vzdy videl len temy typu "chcem byt milovana/milovany".

mam56

Tých smilných koko.ov k nám v žiadnom prípade nevpuste. Ak sa niektorý o niečo pokúsi, tak mu vy.ebte ten ich kurací mozog z hlavy, aby pochopili s kým majú tú česť. Nám našu dovolenku nikto kaziť nebude.
Taký buďte a budem stáť za vami. Nech sc.pnu všetci, s.ať na nich.

mam56

To je len váš pud sebazáchovy, ktorý vás vedie do nešťastia. Žiadne vzťahy vás šťastnými nespravia. Venujte sa sebe a je.te na všetkých.
Vzťahy sú len stratou času a peňazí. Venujte sa sebe, aby ste boli bohatí, nie finančne, ale duchovne, prioritne. Toľko krás je okolo nás a vy vidíte len prirodzenia. Ste obyčajní hlupáci.
Mňa žiadna žena nebude komandovať, na mňa neplatia vaše zabehané stupídne chodníčky. Mám všetkých v paži, preto ma má každý rád.

Lillli

Bosorka1312 ,
S babami so starého klubu sa už veľmi nestretávam lebo veľa z nás išlo na stredné a každá inde, len občas stretávam dve baby ktoré sú tiež v tom mojom klube ale sú mladšie takže sa stretávame len výnimočne
Sám
Ďakujem za povzbudivé slová :) a neboj aj ty si určite nájdeš nejakú babu verím tomu a držím palce :)

sám

Ahoj, ja mám 23 rokov a tiež som nemal ešte žiadny vzťah, ani len nedržal nejakú za ruku, o inom ani nevravím. Tiež mi je smutno samému, ale je nás dosť takých, to, že v nejakých nákupných centrách alebo v meste sa kopec ľudí drží za ruky, neznamená, že je nás nie dosť, čo sme sami a nemali sme nikoho aj po dvadsiatke. Niektorí nemali nikoho ešte ani v 30, na dnešnú dobu je to rarita, dnes je pre väčšinu mladých nemať niekoho v 16-17 čudné, ale to je blbosť, nie každý musí mať niekoho a nemusí byť čudný pre to, že nemal kopec vzťahov, aj keď ja dosť ľutujem, že som nezažil tie detské lásky, také milé chodenie spolu a podobne, ale vždy je čas na zmenu aj v tomto veku, ty to máš super, si mladučká a všetko pred sebou. Viem, ako sa cítiš, mne je tiež trošku ťažko niekedy pozerať na ostatných, čo niekoho majú, ale potom si spomeniem, že určite niekde taká istá osoba ako ja existuje, s podobnými hodnotami, len nechodí na také miesta, ako ja.