Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem dakoho ľúbiť

Príspevok v téme: Potrebujem dakoho ľúbiť
Lillli

Ahojte... Viem že možno veľa z vás ma bude teraz odsudzovať ale ja to zo seba proste potrebujem dostať von.. Mám síce len 16 ale ešte som sa do nikoho nikdy nezamilovala aj keď som s niekym chodila a teraz som išla na stresnú kamaràtov nemám skoro žiadnych nemám ani s kým ísť von a som dost zúfala že každý má nejakú tú spriaznenú dušu a ja nič.. Už ma takto naozaj život nebaví a neraz som premýšľala že to už proste nemá zmysel.. A prosím ak ste sa dostalo až sem tak ma kľudne nenávidte za to čo som sem napísala ako väčšina ale nemusíte to sem pisať Ďakujem...

Mesačný princ

mam56 -aby si nepovedal, tak tu ti jeden posielam :D

Ležia traja krokodíli na brehu Nílu a driemu.Zrazu vybehne z neďalekého lesíka slon a strašne sa smeje.Krokodílov vyruší ale keď prestane a odíde naspäť do lesa tak si driemu ďalej.Odrazu vybehne druhý slon a ten sa smeje ešte viac pričom jednému krokodílovi začne cukať oko.Ale aj on po chvíli prestane a odíde späť.Krokodíli ďalej relaxujú ale keď vybehne tretí slon a začne sa váľať po chrbte striekať na krokodílov vodu tak to už jeden z nich nevydrží a pýta sa slona.,,Slon, čo robíte v tom lesíku, že vám je tak veselo?,,Slon sa ešte chvíľu smeje a odpovedá:ále j.beme opice a už tretia praskla

mam56

Už len na margo. Vôbec si ma nevšímajte a ani sa mi nečudujte (ani tu, ani v realite). Ja som vám chcel vyjsť v ústrety, ale kašľali ste na mňa, tak čo sa teraz nado mnou pohoršujete? Plačte nad sebou, nie nado mnou. Ja sa nikomu nebudem pchať do zadku. Seďte si ďalej na tých svojich tabletoch a FB. Ja to mám všetko v paži, ak mám pravdu povedať.
Ja mám hlavu dobre prevetranú, na to si potrpím.
Už neviem, čo mám na to všetko povedať. P.S. Ani na mňa nepozerajte, jednoducho na mňa kašlite.

mam56

Ďakujem. Čo tu sledujem, čo tu píšu, tak mne z toho začína byť normálne zle. Neviem, či sa zmôžem semka ešte niečo napísať, veselé. Nemal som nič čítať, čo tu ľudia píšu ako som to zvykol.
Idem pozerať nejaké správy:-) Nie, radšej ani to nie.
Radšej utečiem do lesa.

mam56

Čo tak si nájsť aj inú zábavku alebo aktivitu ako len riešiť vzťahy? Ako vidím, tak každý sa zaujíma len o to, aby bol pre vzťah top (postavy, chudnutie, AD), ale to ostatné asi nie je podstatné. Si myslíte, že keď chodíte do školy, že tam z vás spravia géniov? Podľa mňa ťažko. To musí dokázať každý sám, akurát, že to vám nikto nepovedal.

mam56illnesses

Tu je to všetko na jedno kopyto, jeden má depresie, druhý sa ide zabiť. Mňa ste si všimli, ale ľudí, čo tu píšu, nie.
Tak si ich liečte. Asi len to vidno, čo upúta pozornosť, ale čo sa deje väčšine, tak to nikoho nezaujíma.
Bye.