Ahojte... Viem že možno veľa z vás ma bude teraz odsudzovať ale ja to zo seba proste potrebujem dostať von.. Mám síce len 16 ale ešte som sa do nikoho nikdy nezamilovala aj keď som s niekym chodila a teraz som išla na stresnú kamaràtov nemám skoro žiadnych nemám ani s kým ísť von a som dost zúfala že každý má nejakú tú spriaznenú dušu a ja nič.. Už ma takto naozaj život nebaví a neraz som premýšľala že to už proste nemá zmysel.. A prosím ak ste sa dostalo až sem tak ma kľudne nenávidte za to čo som sem napísala ako väčšina ale nemusíte to sem pisať Ďakujem...
Potrebujem dakoho ľúbiť
fúha, ja som sa nikdy moc nevenovala športu, tak si neviem predstaviť tie vzťahy tam. a s nikým zo starého klubu sa už nestretávaš?
To sa určite spraví časom. Buď k tým dievčatám priateľská aj keď je tam pozostatok tej rivality a raz sa to musí zlomiť. Určite s nimi zažiješ ešte kopec srandy.
Bosorka1312
Neviwm či je to práve najlepšie kedže s nimi najlepšie nevychádzam lebo teraz keď som išla na strednú do iného mesta zmenila som klub a prešla k ním a medzi našimi klubmi je dosť veľká rivalita a nikdy sme sa nemali nejako radi takže to neni úplne najlepšie...
tak to je super, že máš nejakú takú svoju vášeň :)
A tam nenájde nejaká dobrá kamarátka, s ktorou by trávila čas aj mimo tréningov? niekto, komu zavoláš, keď chceš ísť do kina, alebo sa trocha prejsť, porozprávať sa? (nemyslím hneď piatkové puberťácke pijatiky a podobné hlúposti, tie deti z toho hádam raz vyrastú.)
Ked mas treningy, tak to mas dobru sancu byt kamaratkou s inymi, co robia ten sport, nie?
Bosorka1312
Vo voľnom čase mávam tréningy takže vlastne nemám ani toľko času chodiť von alebo čo
@janohu - teraz si asi vystihol dolezity fakt o tomto fore. Ze tu ludom s problemom radia ludia co maju s podobnym problemom osobnu skusenost. Co pri depresiach je asi dobre - vedia o com hovoria, ale problem vidim, ked ludom s rozbitymi vztahmi radia ludia s rozbitymi vztahmi.
Ja to vidim tak, ze ich svojimi radami posielaju na tu istu drahu, ktoru sami prezili, ale nepoucili sa z toho. Konkretne mam na mysli hlavne tie rady o nezavaznom sexe pre mlade dievcata, ale aj ine veci.
to sa mi pacilo inak ze "stresná" skola
neviem ci to bol preklep ale mozno nie :D stresujúca skola...
ale ja mam rad chaos pochmurnost strach depky ja som v tom vyrastal fotrik nas vela krat skoro zabil alebo sam vyliezal do okna ze sa zabije a taketo v detstve cize ja sa citim ako ryba vo vode
ale sranda musi byt mesacny si zabil teraz s tymi slonmi
Lillli, inak, čomu sa vo voľnom čase venuješ?
Lillli, prečo by sme ťa mali odsudzovať?
Keď som mala 16, bola som na tom podobne ako ty. (a mám 22 a ešte stále som s nikým nechodila, nieto ešte mala vážny vzťah, a tiež som si myslela, že to je tragédia...no, aj keď v 22ke, začína byť taká baba trocha rarita). Ale je kopa ľudí, ktorí sú na tom presne tak ako ty.
Určite si každý ešte nenašiel svoju spriaznenú dušu. To bude ešte rozchodov. Poznám pár ľudí, čo sú s tým svojim (svojou) od pätnástich/šestnástich a sú to krásne vzťahy, ale veľa kamarátok chodilo s niekým, v podstate preto, aby s niekým chodili, a keď sa teraz spätne na niektoré vzťahy pozrú, radšej by ich vymazali.
A myslím, že keď pôjdeš medzi ľudí, pospoznávaš nové tváre, rýchlo sa nájde niekto, komu sa budeš páčiť a kto sa bude páčiť aj tebe. Otázka je, ako ťa dostať medzi ľudí?
Ešte máš pred sebou aspoň polovicu strednej, vysokú, máš sa na čo tešiť :) Keď sa človek cíti osamelý, je to síce dosť nanič, ale je kopa ďalších vecí ktorým sa môžeš venovať .